Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl haklısın bitanedir o eee başlıkta napıyoz ben bu forumun yabancısıyım da
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar belli oluo bayaaa yabancısın topi kopmuş durumda istediğini yapabilirsin özgürsün yani :D
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl teyzen kız aşkolsun aaa dur ama ben de öpüyorum bene mi dedin gurban yaş maş yaş değilim kuruyum
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl ben Yuuuh Aaaa tan abim gelmiş hoşgelmiş Aman ei kıs teysem öpsün
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl espiride yaparmış h.g. tan_vakti klavyendeki h le g arasındaki harfler çalışmıyormu hoşgeldin yazamıyormusun kısaltmaları sevmemde türkçeyi tam olarak kullanırsan sevinirim saol yumote cim natalia cım canlarım sizler nasılsınız
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar hoşgeldin tan_vakti iyisindir inşallah... haklısın türkçeyi katletmeye gerek yok
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl iyi diyelim iyi olsun be abi bu arada yeni avatar da süper olmuş ha çok beğendim
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl iyi diyelim iyi olsun be abi bu arada yeni avatar da süper olmuş ha çok beğendim beğendiğine sevindim aynı ben değilmi
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl topsakal bıraktığımdaki halim benim gerçektende benziyormuş yawww
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.