Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Arka taraf işte pehh Nie oranın eglenmeye hakkı yok mu Aysum durdur artık beni nolur aklıma kötü kötü şeyler gelio..
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Aysum durdur artık beni nolur aklıma kötü kötü şeyler gelio.. :lol: fesat...
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Heee çoştukta geldik Fazla arka tarafta durmayın ön tarafa yanaşın
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Fazla arka tarafta durmayın ön tarafa yanaşın Yerlerdeyim şimdi şarkısı gelsin
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Aysum berdan mardini'den senden cocugum olsun istiorum şarkısı gelsin mi
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Aysum berdan mardini'den senden cocugum olsun istiorum şarkısı gelsin mi Gelsin gelsin
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Ben gidiom arkadaşlar size doyum olmas kendinize iyi bakın by by
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar oooooooo bakıom kopmuşuz cümbür cemaat (böle mi yazılıodu yaws) saol kardeşim köpenk ( ) lazımdı zaten bu topice yeni arkadaşlar gelmiş aramıza h.g.
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl saol kardeşim köpenk ( ) lazımdı zaten bu topice evet köpenk çok güsel ve aasssortik olmuş TURK Rockipsiz tarz yapmışsın yakışmışşş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.