Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Bence gitme sen benim bitanemsin bunları sana ağlarken yazıyorum ben artık yokum aysum beni en iyi sen tanıdın yapmam gereken buydu arkadaiım istemesemde buydu seni seviyorumm .. elveda..
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Cevap alamadım. Yarabbim karşılıksız bi sevgi mi yaşıyom yoksam Allah da seni güldürsün Bis ayrı dünyanın insanlarıyıs nekreem
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Hayır sen uzaydansın Ve ailem uzaylı birisi ile olmama karşı
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Dostum ben Uzaylıyla izdivaç yapmak istemezmisin Kardeş evrenler bu bağ ile güçlencek Yuk yaa Ne cok şey istionus siz öle koptuk gidioz. Duygularıma olumlu bi cevap alamıyom gene Naaaaataaaalııııaaaaa bu ismi aklıma kazıdım Sevenin Allahı var Natalıa Nıhahahhaha koptu bu Turk rockipsiz tut şu arkadaşını
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl amma geyik yapmışınız bekleyin geliom bende bi alışveriş işi var da
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Nereye markete mi Başka nereye olablir kendime elbise alcam da ondan bekleyin diom cips aldım
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Bi bayan elbise alcaksa orda beklenmez yatıya kalınır. Çünkü seçme işlemi bitmez. Ben de dalga geçtim zaten
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.