Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl taurus abi artık benim dedem... Sizi reddetmiş ööle dedi bana seni seviyom dedi. Bir numaralı torunumsun dedi bana... Yok yaaa... Seni öldürürüm bak.. O benim dedem usak dur ondan.. Ortadan kaldırırım seni
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Şaka yapıyom sana Natalia taurus abi torunluk için daha zaman var dedi Ama yakında bi numaralı torun olucam Ehöm cok göslersin sen
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar kızgın deildir bea sana öle geliodur kızgın olsa senle muhabbet etmez
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl aysum kenan öyle demio ve şaka maka artık resmi olmayı düşünüom insanlara karşı yanlış anlaşılmaktan çok sıkıldım çünkü........ aneee ne yaptık bis daa rockipsiz kimse seni yanlış anlamadı ki kenanın kim olduğunu bilsen öle demezdin bis sadece şaka yaptık sen kendini sıkma kafana da takma sadece OYUN ŞAKA eğlenmene bak... Gördüklerimiz bize yetti Şaka şaka sizi sevdiğimizden takılıyoz yalnızca. Tabi Natalia ile iyi anlaşamıyom ama olsun diyene bak takılıyomuş topic tapusu Benle anlaşıon sankim bi dövmediğin kaldı bu topiğe girmeye korktum biran
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar evet biliom kenanın kim olduğunu zaten kenanda beni daha iyi anlıo artık die düşünüom dimi kenan
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl evet biliom kenanın kim olduğunu zaten kenanda beni daha iyi anlıo artık die düşünüom dimi kenan Kesin anlıodur.. evet evet ama kırgın gibi biras hönk...
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl hiç natalyle yorum yapıoz kendi çapımızda iyi devam edin bitince de söleyin
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Arkadaşlar sizleri seviyorum gitmek zorundayım artık bu siteye baktıkça bazı şeyleri hatırlıyorum sizleri asla unutmayacağım sevgilerimle...
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Arkadaşlar sizleri seviyorum gitmek zorundayım artık bu siteye baktıkça bazı şeyleri hatırlıyorum sizleri asla unutmayacağım sevgilerimle... nereyyyyyyyyyeeeeeeeee
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Arkadaşlar sizleri seviyorum gitmek zorundayım artık bu siteye baktıkça bazı şeyleri hatırlıyorum sizleri asla unutmayacağım sevgilerimle... Bence gitme
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.