Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl döverim diosam bi nedeni vardır döv bi de döv resimdeki kim hala sölemedin ilk kez görüom diyebilirim Ben
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Asılmayalım lütfen aysum değil o E kahveleri tutmayacakmısın sevgilim
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl E kahveleri tutmayacakmısın sevgilim Sen istersin de ben tutmazmıyım canım benim
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl O zaman o güzel yüzünü görebileceğim Bak kenan evlenince ben paparazzi maparazzi istemem bilesin medyatik olmayacaksın dizimin dibinde oturcaksın
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl aysum sen misin gerçekten resimdeki????????? Evet rockipsiz noldu
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Bak kenan evlenince ben paparazzi maparazzi istemem bilesin medyatik olmayacaksın dizimin dibinde oturcaksın Tamam sen nasıl istersen Rockipsiz asılmaa
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Tamam sen nasıl istersen Şimdi dondurma yiyom hayatım bi ısırık alırmısın
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Sen ağzına al ben senin ağzından alıyım çüş kenan çüşşşşşşşşşş Her şey bitti bundan böyle seninle görüşmek istemiyom
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl çüş kenan çüşşşşşşşşşş Her şey bitti bundan böyle seninle görüşmek istemiyom Hayatım sadece şakaydı
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Hayatım sadece şakaydı affetmem asla seni şarkısını armağan ediyorum sana
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl affetmem asla seni şarkısını armağan ediyorum sana Bi biskrem versem affeder misin
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl ÖHÖ ÖHÖ Aşıklar tepesi değil burası kendinize başka topic bulun ne oldu türk gergin gördüm seni
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Bi biskrem versem affeder misin tabiki affederim affetmem mi hiç.. Ben biskremi çok severim Ama rondomu yersen bozuşuruz
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Ben senin rondonu yer miyim hiç Seninle cornetto'mu bile paylaşırım Aşkımla erir misin
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Seninle cornetto'mu bile paylaşırım Ama dibindeki çikolatayı ben yicem Bisim aşkımızın başladığı yer cornetto olsun mu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.