Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Topiclerin efendisi (topic kardeşliği ) dicektin heralde Ya ne şamatasınız siz be
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Kaavelerimisi deiçtik gelelim asıl meseleyee.. Allah'ın emri peygamberin kavliyle kızınız aysumu oğlumus ( ) kenana istiorus
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Kıs kimi kime istiyonus benim niye haberim yok büyük olarak bana düşerdi kısı istemek
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar walla bende aynısını dedim geceye bırakalım dedim beni dinlemediler
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl walla bende aynısını dedim geceye bırakalım dedim beni dinlemediler Duyun Niye dinlemedinis bakim
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Allah'ın emri peygamberin kavliyle kızınız aysumu oğlumus ( ) kenana istiorus Anaaa birden size kanım kaynadı , size anam canım anam çilekeş anam diyebilir miyim
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl kime diceğine bağlı tabiki de kenanın anasına Ayy canım dondurma çekti mümkünse frigola olsun
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl kısa bak ya kenan için herkesi siliooooooo kime ne yaptım ben şimdi kimi sildim Bir silgim bile yok anneme küstüm ( yanlış anlamayın kenanın annesi anacım size demedim )
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Anaaa birden size kanım kaynadı , size anam canım anam çilekeş anam diyebilir miyim Diyebilirsin evladım... Müsaitlerse bu akşam yüzük takmaya gelelim diorus..
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl bi dk bensiz gitmein ya Sen de mi erkek tarafısın Eee benim tarafımda kimse kalmadı bee
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar yok ya ben senin tarafındanım kenanı dövmeye gitcem onan yani resmindeki kim aysum ya????????çok güsel gülüo
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl yok ya ben senin tarafındanım kenanı dövmeye gitcem onan yani niye dövüyonkine müstekbel damadımızı Mümkünse gelin hanımı görebilir miyim Düğünden önce görmek uğursuzluktur
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar döverim diosam bi nedeni vardır resimdeki kim hala sölemedin ilk kez görüom diyebilirim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.