Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar evet kardeşim güsel parça pentagram zaten en ii rock gruplarından biri elektro falan muhteşem bak yine gitardan muhabbet açılmasın boğulursun topicte
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar evet abi gerçekten mükemmel adamlar yaptıkları müziklerin haklarını veriolar
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar tmm kardeşim dinlicem şimdi kaçıom kib bye görüşmek üzere
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl 30 iyi mi?? 28-29-30 İyi bence ama bu işler yaşa bakmıyo basen kısmet olur bakarsın seneye evlenmişsin
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl Ben biras daha mı bekeleyem yani kankim kıss kankim herşeyide üstüne alınmasan olmas demi ben onu rockipsis için söledim yani bir erkek için 23-24 yaşlar erken dedim evlenmek için
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl Yok ben biras bekliyem Daha ne beklion kısım.. Ben minenin yalancısıyım sizin evden turşu kokuları geliomus.. :lol:
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl Daha ne beklion kısım.. Ben minenin yalancısıyım sizin evden turşu kokuları geliomus.. ben mi demişim ne güsel sölemişim demi kankim
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl ben mi demişim ne güsel sölemişim demi kankim Kıs dilini kesincede güsel diyebilecenmi bakem Efet efet Sen bi sus sıra sanada gelecek
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl Sen bi sus sıra sanada gelecek Bana sıra gelene kadaaar ohooo.. Hem sıra bana gelince sen burda olma da aman deyim
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl Kıs dilini kesincede güsel diyebilecenmi bakem kim kimin dilini kescek acaba
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl şaka mı öyle miii bende gerçek sanmıştım dememi mi bekliyosun kıss ökkeş kankim şakaymış :devil: gel ben sana gösterem arka kapıyı
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl Kıs öyle demeni bekliyodum he demiyecenmi ii peki Kankim sana zahmet olmasın ben bulurum arka kapıyı Ne demişler arayan belasınıda mevlasınıda Kankisinide bulur
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl 28-29-30 İyi bence ama bu işler yaşa bakmıyo basen kısmet olur bakarsın seneye evlenmişsin bu yaşlar iyi mi
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl bu yaşlar iyi mi +1 elimisde bu yaşlarda cok kıs vaar Dimi Gece
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.