Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar oo gece ne zamandır görüşemioz nerelerdesin fabrika özledi seni mineu 5 gün kaldı hiç heyecan yok mu sende ya???
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl mineu 5 gün kaldı hiç heyecan yok mu sende ya??? hah sabahtan beri kankimle uğraşıyodum saten birde sana söleyim HEYECAN VAR
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl hah sabahtan beri kankimle uğraşıyodum saten birde sana söleyim HEYECAN VAR Sen hala çalışıon mu gııı Ne biçim heyecan vardır şimdi sende
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl gülmek yasa diil natalycim Tamam bende ondan güldüm zaten Şeytansı duygularım harekete geçmek istio napsam kiii napsaam
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar valla bana bişe yapmada topiclerin hepsi senin olabilir
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl valla bana bişe yapmada topiclerin hepsi senin olabilir Düşünmem lazım
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl hah sabahtan beri kankimle uğraşıyodum saten birde sana söleyim HEYECAN VAR Ne kadar var kankim Gülmek yasak mııı Yasak
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar son duamı ediyim mi?? vaaaaaayyyyyyyyy gece nbr kıs???
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Yasak Sen mi koydun o yasagı.. Abla mabla dinlemem yolarım bak hee
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Natiii kısım zor yolarsın Nie zor yolarmışım Yaww canım kavga etmek istioooo
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar iyi bea güselim nolsun acı çekiom biras nataly benle kavga et o zaman geceyi kışkırtma sonra zor sakinleşio
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Sen hala çalışıon mu gııı , Ne biçim heyecan vardır şimdi sende çalışıyom perşembe günü isne ayrılcam inşallah hıııı ne biçim bir bilsen inşallah darısı senin ve kankimin başına Ne kadar var kankim kıss biras önce söledim ya çok diye
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar TURK: sen yine de tetikte olmayı unutma kardeşim tetikte olmaya gerek kalmadı artık
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Hayırdır kardeşim üzgün gördüm seni. Ama moralini düzeltmek için günün bir geyiğini daha hizmete açıyom. Kadınlar neleri sevmez. Yapılmasından hoşlanmaz. Herkesin katkılarını bekliyoruz. Saygılarımızla..... Rockipsiz Topicçileri Çok konuşan erkekleri sevmez Eööm boş konuşan desek daha iyi olur bence..
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar katılıom kardeşim ama onlar boş dio ne olmadı ki üzgünüm zaten
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar kızlar baştan aşağı bi problem adam gibi biri çıksa karşıma ağzım açık kalcak zaten.bütün problem bu
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl kadınlar ruhsus erkeklerden hoşlanmas duygusal olcak, romantik olcak
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.