Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar o zaman sorun yok yalnız ben sinirliyimdir söliyim benden fazla olmasada büyüksün ama dinlemem büyük müyük yani sinir yaparsam kaçınn
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar evet çok sinirliyimdir akşamları girmiom pek kardeşim.en geç 8 buçuğa kadar burdayım işte sen?
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar kardeşim bugün giremedim ama sanmaki öldüm yani hala tek parçayım
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl benim mi geyik köşesi ilan etmemi beklion??zaten gece,nataly,aysum ve mineu ilan ettiler gerek kalmadı bana Kötü mü yaptık ne güzel işte topiğini canlandırdık bereket getirdik bereket
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Bereket büyüklerledir demiş atalarımız Ece aplamda olsa tam bereket olacaktı ama neyse
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Rockipsiz yat kalk dua et sen bise, biz olmasaydık bu topiğin ileti sayısı bu kadar uçarmıydı hee ? :lol:
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl neyse tam bereket olmassa mithat bereket olar kankim Kıs kankim mithat kim Rockipsiz yat kalk dua et sen bise, biz olmasaydık bu topiğin ileti sayısı bu kadar uçarmıydı hee ? Haklısın canım
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Kıs kankim mithat kim kıss kankim gaseteci mithat bereket var ya
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl kıss nerden bildirdiğini hatırlamıyom ama hani şu kıvırcık saçlı, usun boylu, esmer bişi vardı yaaaa hatırladın mı kankim
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Allahım sinirlenmeyecem sakin olacam kankimin gasına gelmeyecem
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl tabe kankim bende sana onu diyorum saten sinirlenme sakin ol
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl kıss asıl sen beni dellendirmeye çalışıyon kıss kankim bugün akşam 5 gibi müsait misin
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Niye çay içmeyemi gelecen kankim Psikolojik durumuma bağlı Müsatim kankim
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl kıss gelirsem yemeğe gelirim aç karnına çayı napiim ok kankim
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Yemek mi Kıs çukulata versem olmaz mı Sen bi gelsen adananın kebapçıları feda olsun be sana kankim ok tatlım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.