Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl sende whitney houston kıss kankim asıl sanane ankara buluşması olcak bu sende gelsene kankim Kıs Houston olmas kıs Hem sanane de hemde gel de efet sophıe lorene çok benserim Kıs sen görebiliyonmu bu resmi Kıs kankim sen Ece aplamdanda yaşlısın desene Nostaljik kankim benim
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Kıs Houston olmas kıs Kıs sen görebiliyonmu bu resmi, Kıs kankim sen Ece aplamdanda yaşlısın desene , Nostaljik kankim benim olar olar görebiliyom tabe kendim ekledim ya kankim
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Bir isteğin var mı son olarak benden kardeşim fazlasını yapıon zaten bugün yine burdayım :Dhala tek parçayım
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl O zaman bundan sonraki bütün resimleri nütfenn kendin ekle kankim Olmas kısım renk bakımından
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Bana mıydı rockipsiz'e miydi fark etmezdi ki nataliam herkes geceden bi sanane alıyo
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl fark etmezdi ki nataliam herkes geceden bi sanane alıyo nasip işte
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl O zaman bundan sonraki bütün resimleri nütfenn kendin ekle kankim kıss kendi eklediklerimde sorun yuk başkası ekleyince göremiyom
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl kıss kendi eklediklerimde sorun yuk başkası ekleyince göremiyom Allah Allah niye ki?
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Tek parça gördüm kardeşim seni çok şükür hala tek parçayım
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar haklısın valla abi alışıo insan dimi bazen bakıom buralar durgun hemen kaçıom yaa alışmışım seninde var sevenlerin kardeşim
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar abi bu kızlarda çok var kedi sevdası yaa bu konu derin bayaaa
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar yok yaw çekiştirmiok ölee açıldı muhabbetin maksat muhabbet
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.