Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Sakın yüzüne bakmayın şoka girersiniz döfcem bigün seni natali elime düşme herkese yanlış tanıtıosun beni yaff
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Selin biz yabancıyız buralara adres soruyoduk gitçez zaten biz şimdi evet yaws katılıom herkese yanlış tanıtıosun beni yaff tanıt kendini
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Bu yeni olmakta ne kötü bişiy ya Kısaca anlatıyım. Buranın yaratıgı, çirkini, zebanisi Selin... Bilmem anlatabildim mi
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Avatardaki o kadar da korkunç durmuyo Avatara ne bakıon sen.. Resmini görsen... Neyse kızı yerden yere vurduk.. İyi kızdır severis kendisini Tek kusuru çirkin
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Kısaca anlatıyım. Buranın yaratıgı, çirkini, zebanisi Selin... siz ona inanmayın kendisinde bi hastalık far_bütün güsel kızları kıskanıo kendisi
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl siz ona inanmayın kendisinde bi hastalık far_bütün güsel kızları kıskanıo kendisi Selin hiç inandırıcı değilsin hayatım
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Avatar sahte mi yani şimdi ewet avatar sahte benim gerçek resmim imzamda duruoo
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl benim gerçek resmim imzamda duruoo Hiç gülecegimis yoktu dimi gençler
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Şimdi kime inanalım ona da şaşırdık Valla forumda kime isterseniz sorabilirsiniz.. Herkes Selin'in çirkinliğini söyleyecektir.. :lol: Bu tasdiklendi yani...
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Valla forumda kime isterseniz sorabilirsiniz.. Herkes Selin'in çirkinliğini söyleyecektir.. :lol: Bu tasdiklendi yani... senide gördük kuskunç insan sen kendine bakta konuş tememi
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar hayatım boyunca hanımlar arasındaki çatışmalardan çok çekinmişimdir. İç güdüsel bişiy benimkisi. Annem bile bağırsa uzaklaşırım ordan ben... en iisi o zaten
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl senide gördük kuskunç insan sen kendine bakta konuş tememi Kavga etmenin ne gereği var Selin.. Ben çirkinim, sen benden daha çirkinsin
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar herkesin kendine göre bi güselliği vardır yaa tmm kızlar hepiniz çok güselsiniz
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Selin bak insanları korkutuosun, sus artık ( Yaw bu bisim tatlı didişmelerimis )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.