Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar istediğin her eyi yazabilirsin Türk topic almış başını gidio zaten her konuya açığız
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Ya aysuuum bak bu şarkı çok küüüseel Ben özlemedim ki seni kedi özledi Çağır onu gelsin diye bana kedi söyledi Çok severmişsin onu doyamaz öpermişsin Sarılıp uyurmuşsun nasıl özlemesin ki seni O da çok severmiş hani Derdinde yanındaymış Sevincin de o da mutlu Sen özlemedin mi onuu
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Natalia daha önceden buluştunuz mu siz hiç???? Yok ben buluşmadım da diğer ark hep buluştu
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Ya aysuuum bak bu şarkı çok küüüseel Ben özlemedim ki seni kedi özledi Çağır onu gelsin diye bana kedi söyledi Çok severmişsin onu doyamaz öpermişsin Sarılıp uyurmuşsun nasıl özlemesin ki seni O da çok severmiş hani Derdinde yanındaymış Sevincin de o da mutlu Sen özlemedin mi onuu Evet çok güsel Hıhı kedi özlemiştir kesin
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar TURK Açtığın başlıkta yazdıgın üyelerin saygı ve sevgiyle birbirine yaklaşması benimde çok hoşuma gitti. Birçok forumda nadir görülen birşey... Tekrardan eski üyeleri tebrik ediyorum. Seviye çok iyi bencede.. son derece haklısın katılıorum Natalia: Yok ben buluşmadım da diğer ark hep buluştu üzülme bigün sende buluşursun bende merak ediom aslında forumdakileri
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl bende merak ediom aslında forumdakileri merak etme boşver hepsi çirkin :lol: Hele diorum ki sana Selin'i hiç görme
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl bende merak ediom aslında forumdakileri Bende hayalimde canlandırıyorm bazılarını da çok merak ediyorum yaa Eööömm noldu natalia
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl noldu natalia Yok bişey Hele diorum ki sana Selin'i hiç görme nie ki Bi bildiğim var dimii görme işte oluşabilecek felaketten ben sorumlu diilim
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Bi bildiğim var dimii görme işte oluşabilecek felaketten ben sorumlu diilim
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Bazı sık yazan arkadaşlar İzmirdenim bende falan diye yazıyorlarda o açıdan sordum... Kimmiş onlar Forumda İsmirli de mi varmış
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Bi bildiğim var dimii görme işte oluşabilecek felaketten ben sorumlu diilim hade bea Belkide bilinçaltı İstanbuldan mı bıktım nedir kaç yıldır ist. tesin???
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl hade bea Tabi ben gördüm Selin'i 5 gün şoktan çıkamadım.. Gerisini sen düşün yane.. :lol:
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Tabi ben gördüm Selin'i 5 gün şoktan çıkamadım.. Gerisini sen düşün yane.. Doğduğumdan beri yaşın kaç ki??? Bu selin diye bi arkadas muhabbeti dönüyo o kadar görülmeyecek bi şeymi yani natalia ya inan sen
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Tabi ben gördüm Selin'i 5 gün şoktan çıkamadım.. Gerisini sen düşün yane.. Bu selin diye bi arkadas muhabbeti dönüyo o kadar görülmeyecek bi şeymi yani natalia ya inan sen Görülmeyecek kadar falan kötü diyosunuz ben yeni üyeyim ürkütmeyin beni Buraya gelirse hemen kaçın haa Koptum bee
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.