Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Sırıtma kankim Kıs sakın bana mail at deme bişey yok imzasında yalancı biliyom var bişey ama bana sölemiyon
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Ben de kimse yok sanmıştım ilk önce bir sor birisi varmı yokmu ? Bak sazanlar atlıyo nasıl olsa
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl yalancı ,biliyom var bişey ama bana sölemiyon Kıs insan kankisine hiç yalancı dermi Yo bişey dediysem yoktur
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Sazanlar diil şekerim sazan 1 tane.. Doru valla sazan olduğunu yüzüne vurmamak lazım
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl neyse kankim , gönderme tamam Kankim bana duygusal baskı yapma Doru valla sazan olduğunu yüzüne vurmamak lazım Sazan sen mi oluyon Aysum
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar oooooooooooooooo 2 gün boş bıraktık olanlara bak ya kaynatmışsınız hemen ortalığı önce@vatan tşk. aysum, natalia, mineu ve gece bu formun en ii 4 lüsüsünüz kimse elinize su dökemez valla Allah muhabbetinizi arttırsın ya ne diyim
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Allah muhabbetinizi arttırsın ya ne diyim Amin amin Cümlemizin
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Millet gelin de burda da ortam kuralım, bu topic mahrum kalmasın..
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Rockipsiz aminnn Millet gelin de burda da ortam kuralım, bu topic mahrum kalmasın.. Kuralım o saman nasıl bir ortam olsun
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl Kuralım o saman nasıl bir ortam olsun Eöömm mesela buluşma planları yapabiliris
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.