Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Saol gececim ( güsin aplam beniim :lol: ) sana da iyi akşamlar

:clover::wub:

Rockipsiz korkma zararsızdır :lol:

• Cevaplar 1b
  • Görüntü 45,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
  • Yazar

saol natalia ama bana kızgın gitsinde istemem küçük bi şakalaşma işte ama düşünüom yinede alınmamıştır inş..

Gönderi tarihi:

saol natalia ama bana kızgın gitsinde istemem küçük bi şakalaşma işte ama düşünüom yinede alınmamıştır inş..

Alınmaz o, biz de şakalaşıyoruz :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

birasda olsa rahatladım bende gitcem bikaç dk sora acıktım yaa :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yine kayboldu bu aysum yaaa nefes alıo dimi?????

Gönderi tarihi:

aysum ve gece gittiler

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hadi yaa üzüldüm :(

ben senide oyalamıyım takıl yazmak zorunda dilsin

memnunoldum senle konuşmak çok keyifliydi

Gönderi tarihi:

yok canım oyalamıosun eglenios işte -_-

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hmmm o zaman sorun yok

Gönderi tarihi:

yah

Gönderi tarihi:
  • Yazar

2 kişi kaldık muhabbet cümleleri kısalmaya başladı

Gönderi tarihi:

2 kişi kaldık muhabbet cümleleri kısalmaya başladı

Uzatırıs yine :lol: :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

tamam uzatalım ama yakalamak lasım bak mesela bugün topici katletcektiniz ama olmadı bi ara verdiğiniz sözü tutun yani :D

Gönderi tarihi:

tamam uzatalım ama yakalamak lasım bak mesela bugün topici katletcektiniz ama olmadı bi ara verdiğiniz sözü tutun yani

benim niyetim vardı katletmeye ama kankimin gönlünü yapamadım ki <_<-_-:D

vay efendim işleri varmış -_- bisim topic katletmekten başka ne işimis olur :lol:

Gönderi tarihi:

Kıs öyle deme :unsure: daha mühim işlerimisde olabiliri zamanla :shifty::whistling::w00t::lol:

Gönderi tarihi:

ne gibi kankim :huh: niye göslerin ahmet gibim sağa sola gidiyo bakiim senin :shifty::rolleyes:;)

Gönderi tarihi:

Kıs Toprağım nede olsa :lol: Kıs zamanla bulurus acale etmesene :huh::lol::grin:

Gönderi tarihi:

kıss kankim açık açık sölesene :D ağsındaki baklayı çıkar bakem :lol:

Gönderi tarihi:

Napcan yiyecenmi baklayı <_<:lol: Kıs lafın gelişi söyledim ben onu :unsure: gidişinde de sen denk geldin <_<:lol::D:P

Gönderi tarihi:

Burayı da mı işgal ettin Gece <_< :D

Gönderi tarihi:

arkadaşlar bu foruma yaklaşık 2 aydır falan üyeyim çok sık yazan biri deilim genelde sizleri okuyorum ve dikkatimi çeken bişey var siz birbirinize çok bağlısınız belkide bana öyle gelio ama bir sürü forum biliorum birbirlerine bu kadar saygılı insanlar görmedim hem sadece bu 1 - 2 kişide deil hepiniz öylesiniz yazdıklarınız çok sıcak insanlar olduğunuzu gösterio zaten bu forumda sanki herşeyi unutuorum zaman nası geçio anlamıorum birbirinize olan saygınlığınızı yitirmemeniz dileklerimle.........

TŞK ler evet bende bunu gördüm bende henüz 1 hafta oldu bütün arkadaşlar birbirine saygılı işte gercek türk insanı böyle olmalı fikirlere saygı var düşünsenize halkımızın tamamı böyle olsa hiç kavga olurmu

ama çok güzel konular yazılıyor her konu üzerinde tartışma var fikir beyan etmek var çok çok iyi

Gönderi tarihi:

Burayı da mı işgal ettin Gece

kıss işgal değil bu -_- topiğin sahibi istedi burayı karıştırmamısı :lol:

Önce@Vatan :clover: İmzan çok güzel ;)

ne var kankim imsasında :unsure:

:lol::lol:

Gönderi tarihi:

ne var kankim imsasında :unsure:

Sırıtma kankim :D Kıs sakın bana mail at deme :unsure: bişey yok imzasında -_-:whistling::lol:

Natiiii ben ve ekibim ( kankim :lol: ) her yeri işgal edebiliriz -_-:D

Gönderi tarihi:

Natiiii ben ve ekibim ( kankim :lol: ) her yeri işgal edebiliriz -_-:D

Etme desek de edersin sen zaten <_<:lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.