Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar kıss kankim işten atmaslarsa bisi iyi valla atarlarsa yollayın buraya hallederis
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl kıs Allah korusun mannak kıss Allah korusun tabe bu arada sensin mannak atarlarsa yollayın buraya hallederis yaaaaa iş adamımısın sen
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl kıss Allah korusun tabe bu arada sensin mannak Kısım pörtletme o göslerini öyle işadamı olmam mı gerekio Evet
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl yaşım tutmuo ama sen istersen oluruz ya 2 dk lık iş Yaşın tutmuyosa boşver uğraşma hiç
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar daha gencim yaa daha çok ruhum genç izin vermio iş adamı olmama
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl işadamı olmam mı gerekio ne biliyim halleris deyince , fabrikaların falan var sanar duyanda iş adamı değilsin yani yıkıl karşımdan :lol:
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Amma hızlı yazıyosunus Okuyamıyorum Mine nolamaz ben seni bu kadar paragöz bilmesdim
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar nerden bilion olmadığını babamın vardır belki o yüzden 2 dk lık diomdur
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Kıs kankim ayıptır yüsüne karşı yıkıl karşımdan denirmi hiç Terket çabık burayı
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar ben ayıp bilmem valla o zaman korkcan benden aysum nereee kayboldun yaa
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl nerden bilion olmadığını babamın vardır belki o yüzden 2 dk lık diomdur Aaaaaaa fabrikanıs var mı yok mu Kıs kankim ayıptır ... yüsüne karşı yıkıl karşımdan denirmi hiç ...Terket çabık burayı arkasından mı söyleseydim senin gibi
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar çok mu önemli olup olmaması Gece Yağmuru ben ayıp bilmem bak yüzüme söle
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Kıs kankim bende yüsüne diyiverecektimde sonra babasının fabrikaları olduğunu duyunca vasgeçtim Kıs hemde sabun fabrikasıymış
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar olsun yawss yüzüme söleyin yinede nolursa olsun yani isterse cumhurbaşkanı olsun babam hem babamla alaka o kadar da önemli deil sabun ne alaka anlamadım????
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Boşver anlama Önemli olan o değil zaten önemli olan fabrikan olması
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Sizi gidi para gözler sizi... Fakir ama gururlu bir genç olabilir tamam mı
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar sonunda aysum nefes aldığına sevindim yaa fabrika yıkılırsa nolcak gece yağmuru
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar evet katılıom her şeyi zamanında ve elinden geldiğince güsel yaşa hayat yaşamaya değsin bırak kendini sevdiğinin kollarına ne güsel şimdilik yapamıom ama yapıcam 1 ay sonra vinçle çekiom hayırlısıyla bi gelse
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl evet katılıom her şeyi zamanında ve elinden geldiğince güsel yaşa hayat yaşamaya değsin bırak kendini sevdiğinin kollarına ne güsel şimdilik yapamıom ama yapıcam 1 ay sonra vinçle çekiom hayırlısıyla bi gelse rakipsiz alıştınmı ne
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.