Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar gece_yağmuru kankin kim???????? güsel dostluklar var bu forumda
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl gece_yağmuru kankin kim???????? güsel dostluklar var bu forumda Kankim yoldadır gelir birasdan Kıs ökkeş kankim nerde kaldın
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl aysum ciddiyim kaldırmıo bikaç dk boş boş bakıom sessizliğin kızı memnun oldum ayrıca başlarda olur öyle
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar sadece bu forumla ilgili deil ben hep böyleyim kendimi bildim bileli düselzek inş. bigün
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Bende kankim ve kendim adıma tşk edeyim Gerçi kankim kendi adına tşk etsin ...Demi kıs kankim efet ben büyüdüm artık tşk edebiliyom tşk ler Rockİpsiz Kankim yoldadır gelir birasdan ... Kıs ökkeş kankim nerde kaldın geldim merhaba
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl merakla bekliom sizde alt-üst edin topici güsel oluo Kıs kankim alt üst edebilirsinis diyooo yandı bu topic
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl evet ya bekliom heyecanla yandın sen bunu demeyecektin bu ikisi fenadır
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar yandın sen bunu demeyecektin bu ikisi fenadır benim kadar olamazlar
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Kıs kankim alt üst edebilirsinis diyooo yandı bu topic kendi istedi kankim bisden suç gitti yandın sen bunu demeyecektin bu ikisi fenadır kıss ne fenalığımısı gördün aysum
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl yandın sen bunu demeyecektin bu ikisi fenadır Kıs bis naptıkki çok usluyusdur Efet kankim kendi kaşındı
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar evet kendim kaşındım valla kendimi bildiğim için sorun yok size topic lazımmış ya arada bir açalım size konuşalım böle iii oluo yani
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl kıss ne fenalığımısı gördün aysum Kıs bis naptıkki çok usluyusdur Sormayın çok uslusunuz
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl kankim cumaya denk geldi bu topiği dağıtma işi tam hızımın yavaşladığı gün neyse Rockİpsiz pzt. altını üstüne daha iyi getiririz
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl kankim cumaya denk geldi bu topiği dağıtma işi tam hızımın yavaşladığı gün neyse Rockİpsiz pzt. altını üstüne daha iyi getiririz
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl kankim cumaya denk geldi bu topiği dağıtma işi tam hızımın yavaşladığı gün neyse Rockİpsiz pzt. altını üstüne daha iyi getiririz Evet kankim yaaaa İşleremi bakayım topicimi dağıtayım şaştım kaldım
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar evet yaa cuma mubarek gün hem günaha sokmıyalım şimdi sizi pzt. yi vinçle çekicem noldu aysum???gülmüş gördüm seni
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl noldu aysum???gülmüş gördüm seni bu ikisine gülüom yaa .. Allah cızırtınızı vermesin emi ?
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl noldu aysumcum çok komik geldi herhalde Evet kankim yaaaa İşleremi bakayım topicimi dağıtayım şaştım kaldım kıss kankim işten atmaslarsa bisi iyi valla
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl Allah cızırtınızı vermesin emi ? Seninde kıss kankim işten atmaslarsa bisi iyi valla kıs Allah korusun mannak
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.