Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 19 yıl Benim acizane fikrim bu burada çok güzel insanlar var çok güzel şeyler yazılıyor neden bunu gercege dökmüyoruz nasılmı ben istanbuldayım bir iki çok fakir aile belirleyelim cocukları okula giden zorlukla mücadele eden bu alenin çocuklarını okutalım düşünün burada 100 kişi varsa ayda 2 ytl toplansa 200 ytl yapar ve biz boş konuşmamış oluruz tabiki fikrim bir çogunuz belkide yapıyorsunuz ama benimki bir öneri organizasyon nasıl olur onu tartışmak lazım ne dersiniz
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl güzel düşüncenden dolayı kutlarım seni...seve seve katılırım böyle bir kampanyaya....tşk.
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 18 yıl istanbulda binlerce çok fakir aile vardır, organizasyonu imkansızdır. Ancak ben zaten buna benzer bir konuyla ilgili topic açacaktım ama forum yönetimine, sadece güncel yardım kampayanları, ilgili banka hesap noları, varsa kısa mesaj numaralarıyla ilgili sabit bir topic açmaları konusunda öneride bulabiliriz. tabi sadece insani yardım kampyanları hakkında.
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl Benim acizane fikrim bu burada çok güzel insanlar var çok güzel şeyler yazılıyor neden bunu gercege dökmüyoruz nasılmı ben istanbuldayım bir iki çok fakir aile belirleyelim cocukları okula giden zorlukla mücadele eden bu alenin çocuklarını okutalım düşünün burada 100 kişi varsa ayda 2 ytl toplansa 200 ytl yapar ve biz boş konuşmamış oluruz tabiki fikrim bir çogunuz belkide yapıyorsunuz ama benimki bir öneri organizasyon nasıl olur onu tartışmak lazım ne dersiniz arkadaşım inanın bu fikrime zizden başkası cevap dahi vermedi duyarlılıgın için çok teşekür ederim ama boş konuşan insanlarla bu iş olmuyor çok teşekürler
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl istanbulda binlerce çok fakir aile vardır, organizasyonu imkansızdır. Ancak ben zaten buna benzer bir konuyla ilgili topic açacaktım ama forum yönetimine, sadece güncel yardım kampayanları, ilgili banka hesap noları, varsa kısa mesaj numaralarıyla ilgili sabit bir topic açmaları konusunda öneride bulabiliriz. tabi sadece insani yardım kampyanları hakkında. arkadaşım benimki sadece bir senbol olsun istedim ve sadece bir kişiyi okutalım dedim oda bu sitenin adına olsun dedim buraya yazanlardan oluşacaktı ama sadece siz ve bir arkadaş cevap verdi bu konuyu kapatalım isterseniz o yazıyı simek istiyorum ama bilmiyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.