Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 en azında arkadaş diyelim ben hep olur neden olmasın derdim ama çok denedim ya ben çok arkadaşça davrandım onlar kaldıramadı yada ben hazmedemedim. bilmiyorum aslında o tarafını ama hala görüştüğümde var aslında.yineden fikrimi değiştirmek üzereyim. olmazmış bu durumu mutlaka bi taraf kaldıramıyo . peki bunu başarabilen varmı ya da sizce eski sevgiliniz dostunuz olabilirmi Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Bir milyonda bir olur.Hepsi o olur Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 niyekine Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 ama neden olmuyo bi zahmet onuda açıklayın bari Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 delikanlılığın kitabında 1. cilt, 27. sayfada aşağıdaki cümle ile cevaplanmış soru... o koku girdi mi bir kez bu burundan, dost most paklamaz artık delikanlının bedenini... bunhdan pek bişi anlayamadım delikanlı olmayanlar anlyamıyo sanırım birde şu versiyonu var eger arada hala ask namina bir seyler varsa dost olmak,aci cekmek demektir.. ben seviyor olsam bile aci cekmek pahasina dost kalmaya calisirim. onu tumden kaybetmek cok daha aci gelir bana.. haklısın ama iki cepheden de farklı görünüyo işte ben mesela eğer bişi kalmamışsa ama onda varsa ve acı çekiyosa salak gibi yardım etmeye çalışıyom ama daha çok zarar verdiğimi çok geç anlıyom ama ben eğer bişi hissediyosan hala... işte onu yaşamadım allah göstermesin. görmek istersin ama o daha çok acıtır görmesen sıyırırsın hafiften. ama en iisi görüşmemek bi süre sonra hafifler nasılsa hergün ölmek daha kötü Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 niye filimlerdeki gibi mutlu sonla bitmezki dimi ama o filmlerin devamı olsa en büyük aşklar iki günde biter gibi gelir bana nedense bir sürü engel çıkar önüne sonra birden herşey durulur. aslında bu kadar çok bağlanmalanın sebebi bu entrikalar bence. ya nereye geldim ben böle neyse konuya dönelim dimi ayrılıklar olmasa hayat ne güzel ne güzel Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 geçen pazar akşamı tarkanın konserindeydim bir şarkısı vardı daha önce duymamıştım nasıldı ayrılık zor diye başlıyordu sanırım nasıl duymadın canım avea relamlarındakinimi diyon evt ayrılık çok zor çekilir dert değil gurur yapıyon aramıyon ya nasıl dua ediyo insan o arasında bitsin bu ayrılık diye bu arada sinirde oldum yani ne o nispet yapar gibi tarkan konserine gittim demeler izmitte oturmuyon dimi orda olmuştu sanırım bi Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 yok antalya kemerde idi avea dan hat alıyon gidiyodun sanırım yada 250 kontör en yakın izmitte falan vardı bende düşünmüştüm gitmeyi ama olmadı ne güzel antalyada ohhh... tatil gibisi varmı hele 4 mevsim yaşıyosan tabi ayrı bi güzel oluyodur heralde Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ama neden olmuyo bi zahmet onuda açıklayın bari ne gerek var kı dost mu görunmek ıyı ınsan gıubı mı görunmek ıstıyosun yoksa hep onun yanında olmak yenıden samımı olmak mı ıstıyosun eger ıyı ınsan görunmek ıstıyosan hıc düşünme uzak dur ne gerek var dostluga cabalamaya arkadas olarak sevıyosan sevme öle arkadaslık olmaz yenıden onunla olmak ıstıyosan o zaman arkadaslık aaygına sıgınabılırsın fazla samımı olma ama sevgılısını sana anlatmaya baslamasın! Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 ne gerek var kı dost mu görunmek ıyı ınsan gıubı mı görunmek ıstıyosun yoksa hep onun yanında olmak yenıden samımı olmak mı ıstıyosun eger ıyı ınsan görunmek ıstıyosan hıc düşünme uzak dur ne gerek var dostluga cabalamaya arkadas olarak sevıyosan sevme öle arkadaslık olmaz yenıden onunla olmak ıstıyosan o zaman arkadaslık aaygına sıgınabılırsın fazla samımı olma ama sevgılısını sana anlatmaya baslamasın! bazen sevgiliden öteye daha çok arkadaş gibi oluyo ilişkiler ayrılınca bunların hepsinin birden bitmesi daha acı olabiliyo hatta aşk bitmiş olsada sırf arkadaşını kaybetteğin için daha çok üzülebiliyosun belki yanlış düşünüyorum çoğuna göre ama... zaten artık arkadaş olabileceğinide düşünmüyorum kesinlikle olmuyo Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 bazen sevgiliden öteye daha çok arkadaş gibi oluyo ilişkiler ayrılınca bunların hepsinin birden bitmesi daha acı olabiliyo hatta aşk bitmiş olsada sırf arkadaşını kaybetteğin için daha çok üzülebiliyosun belki yanlış düşünüyorum çoğuna göre ama... zaten artık arkadaş olabileceğinide düşünmüyorum kesinlikle olmuyo dogrudur olmaz cunku ancak cok sevgılı olmamıssanız ya da uzun surememısse vs vs Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Olmaz.. Her ne kadar bi taraf arkadaşça davransa da diğer tarafın içinde vardır bişiler bence.. Alıntı
Φ sarikiz Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 evet bencede...asla olamaaazzz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 niye filimlerdeki gibi mutlu sonla bitmezki O film Zaten filmlerde olur ancak öyle şeyler Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 O film Zaten filmlerde olur ancak öyle şeyler hep düşünmüşüdür şu mutlu sonla biten filmlerin devamı olsa herşey hep güzelmi devam ederdi sanki yani ölene kadar insanlar hep mutlumu olurdu hiçmi üzülmezdi aslında mutlu son diye bişi yok bence mutlu anlar vardı ne bilim ama son değildir Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 SAlla ya nıe dost olacan kı dostun mu yok Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Merhaba 2 farklı bitmiş ilişki düşünelim. İlkinde yaşanılan aşk; ihtiras, kıskançlık, bencillik, cinsellik, tutku, heyecan barındırıyor içinde. Bu ilişki ne şekilde biterse bitsin benim fikrim tabiki; bu aşk asla dostluğa dönüşmez ama tekrar alevlenebilir. Şimdi başka bir ilişki düşünelim, içinde pekçok sevgi barındırsın. Kimi zaman tapılan sevgilidir karşınızdaki kimi zaman kimselere anlatamadığınız sırlarınızı paylaştığınız dostunuz, kimi zaman şımarık cocugunuz kimi zamanda kucağında hıçkıra hıçkıra ağlayabildiğiniz anneniz,babanız. Zaman geçer, aşk körelir, heyecan biter. Birbirinizi yıpratmamak adına zamanında bir ayrılık kararı verilir. Eski sevgiliye olan aşk tükenmiştir. Ama bütün o diğer sevgiler kalır yerinde. Yine dibe vurduğunuz an sizi çekip çıkartan insanda, birine ihtiyaciniz oldugunda yanibasinizda elini omzunuza koyup ben buradayim diyen kişi de, mutlulugunuzda sizin kadar coşanda yine o olabilir. Artık dostunuzdur, belki de en iyi dostunuz !!! Alıntı
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Merhaba 2 farklı bitmiş ilişki düşünelim. İlkinde yaşanılan aşk; ihtiras, kıskançlık, bencillik, cinsellik, tutku, heyecan barındırıyor içinde. Bu ilişki ne şekilde biterse bitsin benim fikrim tabiki; bu aşk asla dostluğa dönüşmez ama tekrar alevlenebilir. Şimdi başka bir ilişki düşünelim, içinde pekçok sevgi barındırsın. Kimi zaman tapılan sevgilidir karşınızdaki kimi zaman kimselere anlatamadığınız sırlarınızı paylaştığınız dostunuz, kimi zaman şımarık cocugunuz kimi zamanda kucağında hıçkıra hıçkıra ağlayabildiğiniz anneniz,babanız. Zaman geçer, aşk körelir, heyecan biter. Birbirinizi yıpratmamak adına zamanında bir ayrılık kararı verilir. Eski sevgiliye olan aşk tükenmiştir. Ama bütün o diğer sevgiler kalır yerinde. Yine dibe vurduğunuz an sizi çekip çıkartan insanda, birine ihtiyaciniz oldugunda yanibasinizda elini omzunuza koyup ben buradayim diyen kişi de, mutlulugunuzda sizin kadar coşanda yine o olabilir. Artık dostunuzdur, belki de en iyi dostunuz !!! MERAK ETTİM, SEN GERÇEKTEN DOST KALABİLDİN Mİ ESKİ SEVGİLİNLE? Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 benimkinden iyi tost olur başkada bişe olmaz Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 benimkinden iyi tost olur başkada bişe olmaz Tost mu olur ben yemek gördüm mü dayanamam yerım be aman nolcak nıe dost kalmak ısteyesın kı ıstıyosan kalırsın bundan zor ne var ama karsı tarafın kuyruk acısı varsa dost kalmak ıstemeyebılır. doal karsılamak lazım. Alıntı
Φ cihazcı Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 eski sevgiliden dost olabilir tabi neden olmasın ama bu tamamen kişilerin karakterleriyle alakalı.. eğer ilişki bittiği zaman karşısındakini diğer dostlarından farklı biri olarak görmüyorsa bu iş olabilir.. ancak yaşanmış kötü şeyler olduğu taktirde illaki şeytan dürtecektir.. kesinlikle ve kesinlikle bu durumda dost kalmak gibi bişey söz konusu olamaz.. örnek vermek gerekirse benden ayrılan sevgilim bana dost kalmamızı istedi arkadaşken daha iyi olduğumuzu söyledi ama bende ona sarılıp öpemediğim ve sürekli karşıma çıkacak benim incinmeme sebep olan birinin benim dostum olamayacağını söyledim.. çünkü dost kalmak bana çok mantıksız gelmişti.. ve halada öyle geliyor.. Bilmiyorum benim düşüncelerim böyle... bi şekilde yürümüyor yani bu dostluk.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 eski sevgiliden dost olabilir tabi neden olmasın ama bu tamamen kişilerin karakterleriyle alakalı.. eğer ilişki bittiği zaman karşısındakini diğer dostlarından farklı biri olarak görmüyorsa bu iş olabilir.. ancak yaşanmış kötü şeyler olduğu taktirde illaki şeytan dürtecektir.. kesinlikle ve kesinlikle bu durumda dost kalmak gibi bişey söz konusu olamaz.. örnek vermek gerekirse benden ayrılan sevgilim bana dost kalmamızı istedi arkadaşken daha iyi olduğumuzu söyledi ama bende ona sarılıp öpemediğim ve sürekli karşıma çıkacak benim incinmeme sebep olan birinin benim dostum olamayacağını söyledim.. çünkü dost kalmak bana çok mantıksız gelmişti.. ve halada öyle geliyor.. Bilmiyorum benim düşüncelerim böyle... bi şekilde yürümüyor yani bu dostluk.. Tabı canım hıc gerek yok dost most zırvalıgına.. Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 benimkinden iyi tost olur başkada bişe olmaz Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 eski sevgiliden dost olabilir tabi neden olmasın ama bu tamamen kişilerin karakterleriyle alakalı.. eğer ilişki bittiği zaman karşısındakini diğer dostlarından farklı biri olarak görmüyorsa bu iş olabilir.. ancak yaşanmış kötü şeyler olduğu taktirde illaki şeytan dürtecektir.. kesinlikle ve kesinlikle bu durumda dost kalmak gibi bişey söz konusu olamaz.. örnek vermek gerekirse benden ayrılan sevgilim bana dost kalmamızı istedi arkadaşken daha iyi olduğumuzu söyledi ama bende ona sarılıp öpemediğim ve sürekli karşıma çıkacak benim incinmeme sebep olan birinin benim dostum olamayacağını söyledim.. çünkü dost kalmak bana çok mantıksız gelmişti.. ve halada öyle geliyor.. Bilmiyorum benim düşüncelerim böyle... bi şekilde yürümüyor yani bu dostluk.. haklısın canım işte bence de aynen ölee Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 benim başıma gelseydi eski sevgilime kalbim krık içim buruk olarak bakardım. ama hakkında en ufak bi şey yapmasdım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.