Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

....

Kim kimin ne dediğini bilmiyor..

Müslümanım diyenin savunduğu fikirlere bak..

Ateisttim diyenin savunduğu fikirlere bak..

Vallahi çocukları dinlesem daha zekice şeyler duyardım..

Bakın kardeşim biz;

-İnanıyoruz..

-Dinimizi savunuyıoruz..

-Kimseye baskı kurmuyoruz, dikta etmiyoruz, yapamayız zaten..

-İslama sataşana, cevabını veriyoruz..

-Konuyu bırakıp, kişiliklerle uğraşanlara, anladığı lisandan konuşuyoruz..

-Bizim derdimiz bundan ibaret..

Not; Benim Armanı desteklemem, yada onun beni desteklemesi, inandığımız ortak değerlerin sonucu olarak, birbirine yakın iletiler yazmamızdandır..

Aklın yolu birdir..

Tıpkı sizlerin birbirinizi desteklediğiniz gibi..

Neden kendi üzerinize dökülen, çorba damlacıklarıyla ilgilenmiyorsunuz...

İslam o kadar büyüktür ki, ateistlerin onun yanında nokta kadar hükmü yoktur.

Sizler burada islama cepe almışsınız ama, çok yenik ve sönük kalıyorsunuz..

Zaten iş ciddi ciddi delil ve ilim olduğu zaman, çil yavruları gibi dağıldığınızı görüyoruz..

Daha 2 aydır bana tesadüf kuramını açıklayamadınız, hala neyin davasını yapıyorsunuz..

Hadi canım sizde....

Saygılar...

• Cevaplar 122
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
HALA ANLAMADIM CANIM BENİM....YEMİN EDERİM ANLAMADIM DİYECEM AMA YİNE ..........,AMA HALA ANLAMADIM.

.......SENİN OLAYIN NEDİR,BANA ONU ANLAT...

AÇIKLAMALARINI BENİM DÜZEYİME İNDİRMEN İSABET OLMUŞ DA BUNLARIN YÜKSEĞİ NASIL OLUYOR ACABA...YÜKSEK YERE KOYUNCA YÜKSEK DÜZEY OLUYOR DEMEMEN DİLEKLERİYLE...

....... ''Olayın nedir ? '' vayy be soruya bak:) Nerden nereye geldik... Konuyu dağıtmak başlıca stratejiniz mi ?

Misafir hakanbaranyildirim
Gönderi tarihi:
........ ''Olayın nedir ? '' vayy be soruya bak:) Nerden nereye geldik... Konuyu dağıtmak başlıca stratejiniz mi ?
Çok sıkıştım,ne yapayım...Tarihi bilgi ve edebi yaklaşımlar senin için bir şey ifade etmiyormuş,bir de burdan deneyeyim dedim......
Gönderi tarihi:
....

Kim kimin ne dediğini bilmiyor..

Müslümanım diyenin savunduğu fikirlere bak..

Ateisttim diyenin savunduğu fikirlere bak..

Vallahi çocukları dinlesem daha zekice şeyler duyardım..

Bakın kardeşim biz;

-İnanıyoruz..

-Dinimizi savunuyıoruz..

-Kimseye baskı kurmuyoruz, dikta etmiyoruz, yapamayız zaten..

-İslama sataşana, cevabını veriyoruz..

-Konuyu bırakıp, kişiliklerle uğraşanlara, anladığı lisandan konuşuyoruz..

-Bizim derdimiz bundan ibaret..

Not; Benim Armanı desteklemem, yada onun beni desteklemesi, inandığımız ortak değerlerin sonucu olarak, birbirine yakın iletiler yazmamızdandır..

Aklın yolu birdir..

Tıpkı sizlerin birbirinizi desteklediğiniz gibi..

Neden kendi üzerinize dökülen, çorba damlacıklarıyla ilgilenmiyorsunuz...

İslam o kadar büyüktür ki, ateistlerin onun yanında nokta kadar hükmü yoktur.

Sizler burada islama cepe almışsınız ama, çok yenik ve sönük kalıyorsunuz..

Zaten iş ciddi ciddi delil ve ilim olduğu zaman, çil yavruları gibi dağıldığınızı görüyoruz..

Daha 2 aydır bana tesadüf kuramını açıklayamadınız, hala neyin davasını yapıyorsunuz..

Hadi canım sizde....

Saygılar...

yahu kralx şimdide ataist ettin saol valla bende seni bekliyordum gelse de ataist dese bende rahatlasam diye yazdıklarımı iyi oku ok sonra yorum yap yada yapma sus :)

Gönderi tarihi:
Çok sıkıştım,ne yapayım...Tarihi bilgi ve edebi yaklaşımlar senin için bir şey ifade etmiyormuş,bir de burdan deneyeyim dedim......

Hayellerinde hayranın ...

Gönderi tarihi:

Beyler ben böyle ortama daha fazla devam edemiyeceğim..

Zira seviye baya düştü..

Arman sende boşver..

Saygılar sunarım..

Gönderi tarihi:

Neyse bugünlük matematik ve kelime anlamları üzerinde ki dersimizi bitirelim nasılsa somut sorulara cevap verilemiyor ya duygu sömürüleri ya da kelime oyunları yapılmakta ... Katılan herkese teşekkürler özellikle varan turizme :D

Misafir hakanbaranyildirim
Gönderi tarihi:

Allah vardır, birdir, sonsuz güç sahibidir, o herşeyden münezzehtir..

Sadece bunu söylerim..

Yorum sana ait, ne dersen de...

Ne denilebilirki...Kendi kanaatin ve kendi inancın...Ama başka bir şekilde söyleyen -başka bir din- ya da tam tersini söyleyene de kendine gösterilmesini istediğin töleransı tanıman dileğiyle...
Gönderi tarihi:

Bayan pandora sana ateist demedim..

Savunduğun fikirleri ve kişileri hatırlattım..

Ok...

Benim susmam sana bağlı değildir..

Saygılar..

bakın kralx amacım sizinle tartışmak değil savunduğum kişileride ben belirlerim tıpkı sizin savunduğunuz kişiler gibi ama asla saygısızlık yapmadım kimseye ve yapmamda helede dili dini ırkı yüzünden asla yapmam ama nedense anlayamadığım bir ön yargının içinde kendimi bulmaktan sıkıldım desem yalan olmaz doğrusu

Kolay Gelsin

Gönderi tarihi:

Ön yargıdan bahsettin değilmi...

O zaman bir müslüman olarak sana şunu söylüyüm..

Ben de din, dil, ırk yüzünden kimseye ön yargılı değilim..

Ama herhangi biri Rabbime pervasızca dil uzatırsa, gözümde leş kadar değeri yoktur onun..

İnanmıyorsa inanmasın ona birşey demiyorum.. Ama alay etmesin, hakaret etmesin..

Öyle adama ön yargının en kıralını yaparım..

Ve sana da bildiririm ki, savunduğun bazı şahısların, geçmiş yazılarını oku..

Sonra önyargı neymiş görürsün..

Ayrıca kimseyle dalaşmak kavga etmek gibi amacım asla yoktur..

"Ön yargı" cümlesi, ne kadar televole kelime olmuş böyle ya..))

Neyse zamanla anlıcaksın beni pandora...

Saygılar..

Gönderi tarihi:
Ön yargıdan bahsettin değilmi...

O zaman bir müslüman olarak sana şunu söylüyüm..

Ben de din, dil, ırk yüzünden kimseye ön yargılı değilim..

Ama herhangi biri Rabbime pervasızca dil uzatırsa, gözümde leş kadar değeri yoktur onun..

İnanmıyorsa inanmasın ona birşey demiyorum.. Ama alay etmesin, hakaret etmesin..

Öyle adama ön yargının en kıralını yaparım..

Ve sana da bildiririm ki, savunduğun bazı şahısların, geçmiş yazılarını oku..

Sonra önyargı neymiş görürsün..

Ayrıca kimseyle dalaşmak kavga etmek gibi amacım asla yoktur..

"Ön yargı" cümlesi, ne kadar televole kelime olmuş böyle ya..))

Neyse zamanla anlıcaksın beni pandora...

Saygılar..

kralx seninle tartışmayı uzatmak istemiyorum ama her defasında bana cevap hakkı doğuyor tabiki alay etmek onun haddine düşmemiş inanmayabilir ama hakaret edemez eder dersem ben kendimle çelişirim zaten inandığım doğrularımla ters düşerim, ben sadece şunu istiyorum ne olursak olalım insanız buna bari saygı duyulalım sınırlarımızı elbette bilelim hakaret etmeyelim benimsemiyorsak bile daha naif olalım çok mu zor şeyler bunlar ayrıca bu ülkede seni seviyorum cümlesi ele ayağa düşmüş önyargı kelimesi televolelere düşmüş çok değil ki ayrıcaa ben savunmadım sadece biraz daha anlayış istedim ne yapalım kralx peki inanmayanları vuralım sosyalistleri yakalım alevilerin soyunu kurutalım kürtler ........ tek başınıza kalınca hayat daha mı kolay olacak sence daha mı hayat lay lay lom geçecek insanların yaşam hakkına inandıklarına edep erkan ile yaklaşırsak zaten sorun kalmayacak ülkemizde

Kolay Gelsin

Gönderi tarihi:

Ya neden benim söylemediğim kelimelerle beni yargılıyorsunuz ya..

Ben inanamayan adamı keselimmi dedim..

İnsaf ya..

Lütfen birbirimizin yazılarını iyi okuyalım ve ondan sonra yazalım..

Bak üstüne basa basa söylüyorum..

Kim hangi, görüşte olursa olsun umrumda değil, yeterki insan olsun..

Kimse kimsenin inanaçlarına baskı yapamaz..

Sadece tebliğ vardır, zaten islamın emride budur..

Ama...........!

Benim inancıma, Allaha, Peygambere, Kitaba, en küçük bir hakaret ederse, ona sevgi gözüyle bakmam imkansızdır..

Lütfen beni anlayın artık..

Diğer ateist arkadaşlar da var onlar kendini bilir..

Onlarla böyle bir problem yaşamıyorum..

Neden..? çünkü inanmadığı şeye hakaret etmiyor..

Kutsal şeylere hakaret edenler benden hoşgörü ve tevazu beklmesin..

Dinim herşeyden önde gelir..

Her ne kadar tam yaşayamıyorsam da..

Saygılar..

Gönderi tarihi:

sayın erdoğan verdiğiniz linkte abartılı birşey göremedim. konu önyargıdan nerelere uzadı. aceba bu yazı neye istinaden yalzıldı düşündünüzmü. onların linklerinide verirmisiniz. tek taraflı bakmayalım olaya. kaldıki siz insanlarla inançları yüzünden dalga geçmeye kalkıyorsunuz. sizin için mantıklı olmayabilir ancak bizim maneviyatımız bizi ilgilendirir biz sizin kutsal olan değeriniz ne varsa onlarla dalga geçmiyoruz lütfen birazdaha ılımlı davranın.

Gönderi tarihi:

sayın erdoğan verdiğiniz linkte abartılı birşey göremedim. konu önyargıdan nerelere uzadı. aceba bu yazı neye istinaden yalzıldı düşündünüzmü. onların linklerinide verirmisiniz. tek taraflı bakmayalım olaya. kaldıki siz insanlarla inançları yüzünden dalga geçmeye kalkıyorsunuz. sizin için mantıklı olmayabilir ancak bizim maneviyatımız bizi ilgilendirir biz sizin kutsal olan değeriniz ne varsa onlarla dalga geçmiyoruz lütfen birazdaha ılımlı davranın.

Abartılı bir şey göremedin mi? Ateistlerin paraya, şan-şöhrete ve şehvete taptıklarını iddia eden bir yazı için "abartılı bir şey göremedim" dersen eğer, senin bu ifadeden sonrasını yazmaya hakkın yok zaten.

Gönderi tarihi:

her türlü inanç içerisinde iyi niyetli ve kötü niyetli insanlar olmuştur. o yüzden ateistler böyledir, müslümanlar şöyledir diyerek genelleme yaparsak birçok insana haksızlık etmiş oluruz.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.