Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 saol içtim.falıma bak. ne görüyorsun??? şuanda tabaktaki fal kiminse birinin elinde kocaman bir balık var balık kısmet demek etrafı aydınlık senin yerine kahve içtim şuanda ve falına bakıyorum kısmetli birisin yanlız bir şeye dikkat et çok samimi görünen arkadaşın var herşeyini paylaşma gerçek yüzünü gösterecek çok yakında ve açılmak istediğin kişiye açılmanı tavsiye ederim arkadaşım bunları yabana atma sevgilerimle.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 tamam atmam. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 tamam atmam. benden daha iyi fal bakan arkadaşım var yanıma uğradığı zaman senin niyetine kahveyi içicem ve fal baktırıcam söylemesi benden her çıkanı yazarım buraya Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 benden daha iyi fal bakan arkadaşım var yanıma uğradığı zaman senin niyetine kahveyi içicem ve fal baktırıcam söylemesi benden her çıkanı yazarım buraya tamam o zaman merakla bekliyorum. arkadaşın ne sallıycak pardon ne söyliycek.(hemen bozulma) ben fallara hiç sıcak bakmam çünkü bi arkadaşımın annesi baktırmış(kendisi öyle diyo) falcı yakında ölüm var demiş arkadaşın babası 1 yıl içinde ölmüş. onun için fazla sevmem. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 tamam o zaman merakla bekliyorum. arkadaşın ne sallıycak pardon ne söyliycek.(hemen bozulma) ben fallara hiç sıcak bakmam çünkü bi arkadaşımın annesi baktırmış(kendisi öyle diyo) falcı yakında ölüm var demiş arkadaşın babası 1 yıl içinde ölmüş. onun için fazla sevmem. ister inan ister inanmada dedikleri çıkıyor ona göre Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 ister inan ister inanmada dedikleri çıkıyor ona göre valla sen üzerine alınma ama fazla da inanmanı tavsiye etmem. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 valla sen üzerine alınma ama fazla da inanmanı tavsiye etmem. yok inanmıyorumda söylenenler çıkınca şaşıyorum Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 yok inanmıyorumda söylenenler çıkınca şaşıyorum iyi o zaman şimdi cidden sevimdim Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 yaaa bende kahwe içiceeemm benimde falıma bakıııınnnn Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 yaaa bende kahwe içiceeemm benimde falıma bakıııınnnn buyur bakalım afiyet olsun Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 ya sessizliğin kısı şimdi tıraş oldum. bi rahatlama için içecek verirmisin! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 ya sessizliğin kısı şimdi tıraş oldum. bi rahatlama için içecek verirmisin! traş kolanyası olur heralde Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 ole deil kısım saç tıraşı. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 ole deil kısım saç tıraşı. o zaman biriyantin jole ne istersin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Erkekler kafesine reyting yaptırmayalım kıslar buraya :D Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 buyrun cenase namasına bir köşe başına bu kadar cafe açılırmı yahu Alıntı
Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 hayırlı olsun ne gereği vardı böle iyiydi ama neyse .çiçek resmine bastım ama clover yazdı kabul edin. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 clover yazcaktı zaten.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Erkekler kafesine reyting yaptırmayalım kıslar buraya :D kıs hem gel pastamızı ye sonrada böylede oldumu şimdi ya pastamı ver yada bişeyler ısmarla cafen'den bakim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 kıs hem gel pastamızı ye sonrada böylede oldumu şimdi ya pastamı ver yada bişeyler ısmarla cafen'den bakim pastayı iftarda yedim sana ne ısmarlasam bol köpüklü bir türk kahvesi olurmu Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 pastayı iftarda yedim sana ne ısmarlasam bol köpüklü bir türk kahvesi olurmu falımada bakarsan olur Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 falımada bakarsan olur olur bakarım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 olur bakarım hadi bak ozaman Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 hadi bak ozaman çok karışık senin falın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.