Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 18 yıl hayal kırıklığı dolu bir insan olarak ALLAH herkese mutluluk versin.. her ne kadar düzenbez olsakta belkim duamız kabul olur. evet yeşim neden erkenden geldin foruma... hani hemen gelmesdin.. bi cevap bekliyorum ama adam yerine koycanmi ki beni? ömda yazdım oraya bakarsın artık.. hala şunu anlamıyorum.. özelde yaşanan olayları foruma neden yansıtıyorsunki ?.. kaç kere yazıcam bunu daha Allah bilir..
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl Yazar küsünüzmü benimde GK de topikim kapandı 1 tane. cevaplamaıcan mı bi şey de. yaw sen kendi kendine cevap veriyon saten benden cevap bekliyosun birde
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl Yazar şşşşttt kızlar bı kahvenızı ıcmeye geldım hoş geldin sefalar getirdin siyahx nerdesin hemen jön bir kahve getir bakim kusura bakma eleman yenide işte arada ortalardan kayboluyor işten atıcamda çoluk çocuğu var kıyamıyorum
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 18 yıl hoş geldin sefalar getirdin siyahx nerdesin hemen jön bir kahve getir bakim kusura bakma eleman yenide işte arada ortalardan kayboluyor işten atıcamda çoluk çocuğu var kıyamıyorum senin verdiğin paraya bu kadar iş kızım günde bi kere uğrarım ben o paraya buraya
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Yazar senin verdiğin paraya bu kadar iş kızım günde bi kere uğrarım ben o paraya buraya Demek maaşını beğenmiyosun. Kovirem lem seni bir daha bu mekana uğrama
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Demek maaşını beğenmiyosun. Kovirem lem seni bir daha bu mekana uğrama hangi çılgın beni buradan kovacakmış şaşarım vurdummu odunu kafasına olduğu yere yığarım
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Yazar hangi çılgın beni buradan kovacakmış şaşarım vurdummu odunu kafasına olduğu yere yığarım Ben kovcam ha ha hayyyy Hani nerde o erkek
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Ben kovcam ha ha hayyyy Hani nerde o erkek tam karşında şaşkınlıktan farkedemedin galiba burcu bacı
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Yazar tam karşında şaşkınlıktan farkedemedin galiba burcu bacı kim senmi Daha neler
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl kim senmi Daha neler DONK DONK DONK acı varmı acı burcu bacı :lol:
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Yazar DONK DONK DONK acı varmı acı burcu bacı :lol: Al buda senin için bacım siyahx burcu
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Al buda senin için bacım siyahx burcu dua et bayansın ondan el kaldırmıyom
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl Yazar dua et bayansın ondan el kaldırmıyom T£ş£kkür £d£rim biraz makyaj tazelim
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl yaw sen kendi kendine cevap veriyon saten benden cevap bekliyosun birde özür dilerim bi daha sormam.
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 18 yıl T£ş£kkür £d£rim biraz makyaj tazelim etmede bi bak kafana nasıl indiriyorum odunu
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 18 yıl Yazar odunu kafana yiyeceğini duyunca hoşuna gitti galiba hadi ya siyahx burcu
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 18 yıl forumu gezdikçe çeşitli güzellikler çıkıyor ortaya burcu hanım bir kahve rica etsem o ellerinizden
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 18 yıl Yazar forumu gezdikçe çeşitli güzellikler çıkıyor ortaya burcu hanım bir kahve rica etsem o ellerinizden tabiki engin afiyet olsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.