Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar saol içtim.falıma bak. ne görüyorsun??? şuanda tabaktaki fal kiminse birinin elinde kocaman bir balık var balık kısmet demek etrafı aydınlık senin yerine kahve içtim şuanda ve falına bakıyorum kısmetli birisin yanlız bir şeye dikkat et çok samimi görünen arkadaşın var herşeyini paylaşma gerçek yüzünü gösterecek çok yakında ve açılmak istediğin kişiye açılmanı tavsiye ederim arkadaşım bunları yabana atma sevgilerimle..
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar tamam atmam. benden daha iyi fal bakan arkadaşım var yanıma uğradığı zaman senin niyetine kahveyi içicem ve fal baktırıcam söylemesi benden her çıkanı yazarım buraya
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl benden daha iyi fal bakan arkadaşım var yanıma uğradığı zaman senin niyetine kahveyi içicem ve fal baktırıcam söylemesi benden her çıkanı yazarım buraya tamam o zaman merakla bekliyorum. arkadaşın ne sallıycak pardon ne söyliycek.(hemen bozulma) ben fallara hiç sıcak bakmam çünkü bi arkadaşımın annesi baktırmış(kendisi öyle diyo) falcı yakında ölüm var demiş arkadaşın babası 1 yıl içinde ölmüş. onun için fazla sevmem.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar tamam o zaman merakla bekliyorum. arkadaşın ne sallıycak pardon ne söyliycek.(hemen bozulma) ben fallara hiç sıcak bakmam çünkü bi arkadaşımın annesi baktırmış(kendisi öyle diyo) falcı yakında ölüm var demiş arkadaşın babası 1 yıl içinde ölmüş. onun için fazla sevmem. ister inan ister inanmada dedikleri çıkıyor ona göre
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl ister inan ister inanmada dedikleri çıkıyor ona göre valla sen üzerine alınma ama fazla da inanmanı tavsiye etmem.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar valla sen üzerine alınma ama fazla da inanmanı tavsiye etmem. yok inanmıyorumda söylenenler çıkınca şaşıyorum
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl yok inanmıyorumda söylenenler çıkınca şaşıyorum iyi o zaman şimdi cidden sevimdim
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar yaaa bende kahwe içiceeemm benimde falıma bakıııınnnn buyur bakalım afiyet olsun
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl ya sessizliğin kısı şimdi tıraş oldum. bi rahatlama için içecek verirmisin!
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl Yazar ya sessizliğin kısı şimdi tıraş oldum. bi rahatlama için içecek verirmisin! traş kolanyası olur heralde
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl Yazar ole deil kısım saç tıraşı. o zaman biriyantin jole ne istersin
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Erkekler kafesine reyting yaptırmayalım kıslar buraya :D
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl buyrun cenase namasına bir köşe başına bu kadar cafe açılırmı yahu
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl hayırlı olsun ne gereği vardı böle iyiydi ama neyse .çiçek resmine bastım ama clover yazdı kabul edin.
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Erkekler kafesine reyting yaptırmayalım kıslar buraya :D kıs hem gel pastamızı ye sonrada böylede oldumu şimdi ya pastamı ver yada bişeyler ısmarla cafen'den bakim
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl Yazar kıs hem gel pastamızı ye sonrada böylede oldumu şimdi ya pastamı ver yada bişeyler ısmarla cafen'den bakim pastayı iftarda yedim sana ne ısmarlasam bol köpüklü bir türk kahvesi olurmu
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl pastayı iftarda yedim sana ne ısmarlasam bol köpüklü bir türk kahvesi olurmu falımada bakarsan olur
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.