Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl biliyosun ama kırıyosun dimi.. evet seni kırmak hoşuma gidiyor nedense
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl yaa koku duyun hakkında dimiştim öff.... neyse ya hep kızıon bana zaten. çete dediğiniz bumuydu peh MIZMIZLAR ÇETESİ
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl çete dediğiniz bumuydu peh MIZMIZLAR ÇETESİ Ortalığı yıktın geçtin hee ...
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl yw senın kızlar kafesınde işin ne,garson atın şunuu evetttttt ne işin var senin burda çıkarın bunu burdannnnn
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl evetttttt ne işin var senin burda çıkarın bunu burdannnnn evet taş kalpli ben senin arkandayım... yürü be kim tutar seni.
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl günaydın sessizliğin kızı şöyle geçerken bakiim dedim.. ama cafe boş gibi
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Yazar günaydın sessizliğin kızı şöyle geçerken bakiim dedim.. ama cafe boş gibi hoş geldin bohem nasılsın ne içersin bakalım benden
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Yazar saol canım farketmez çayda olabilir.. konuşcak biri var yeter buyur arkadaşım çayın karşılıklı içelim buda benim
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl oooo çok güzel .. teşekkür ederim çaylarda sıcacık nefis görünüyo.. şimdi reelde kendime söyleyim hemen canım çekti
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Yazar oooo çok güzel .. teşekkür ederim çaylarda sıcacık nefis görünüyo.. şimdi reelde kendime söyleyim hemen canım çekti afiyet olsun ben şuanda yudumluyorum birde sigara yaktım oh
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Yazar sessiz.. canım kolunu incitmişin çok çok geçmiş olsun. saol bohem öyle oldu lif yırtılması olabilir sandık yokmuş incinen kol bacak olsun geçer yeterki duygusal anlamda incinmeyelim yoksa acısı geçsede izi kalır bu arada günlüğü takip ediyosun galiba
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl peki sessiz.. sanırım ağır bişeye zorladın dikket et kendine. haklısın sanırım duygusal yaralar herzaman ağır basar.. ama ben seni güçlü buldum duygusal yaraların seni incitmesine izin vermeyeceğini biliyorum
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Yazar peki sessiz.. sanırım ağır bişeye zorladın dikket et kendine. haklısın sanırım duygusal yaralar herzaman ağır basar.. ama ben seni güçlü buldum duygusal yaraların seni incitmesine izin vermeyeceğini biliyorum yok artık vermez iki arkadaşım sayesinde gerçeği gördüm ve artık güçlü olduğumu biliyorum iyiki varlar
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Buyurun çaylarınızı.. Bohem Aysum murti_san AFİYET OLSUN :D
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar hani bana hani bana demiş öbürü hiç unuturmuyum buyur bakalım yağmur yüreklim afiyet olsun
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl hiç unuturmuyum buyur bakalım yağmur yüreklim afiyet olsun bana da bi nescafe lütfen.
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yazar bana da bi nescafe lütfen. kalmamış türk kaffesiyle idare et falınada bakarız afiyet olsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.