Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Yazar sessizliğin kızı burda sıcak süt varmı biraz üşüttümde aysum yetişmiş afiyet olsun
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl O kadar soğuk mu oraları yaa Geçmiş olsun bohem Buyur bakalım Ama ben sıcak çikolatayı öneririm aysum çok naziksin teşekkür ederim inan süt içmem için yardımcı bi görüntü oldu
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl aysum çok naziksin teşekkür ederim inan süt içmem için yardımcı bi görüntü oldu Nefistir sıcak çikolata yaa canım çikolatalı kek ve salep istedi birden
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl afiyet olsun aysumcum içeriğinde çikolata ve hindistan cevizi var..
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl afiyet olsun aysumcum içeriğinde çikolata ve hindistan cevizi var.. Ayh valla canım çekti dün rüyamda a gördüm zaten teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl ayy bohem kek harika görünüo fasla war mı yanında da kola aliim ben
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl yanında da kola aliim ben Kıs kola selülit yapıo mideye zarar içme kola kıs Sana da sütlü çikolata versek Hadi yiyek dayanamicam
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl saol canım;) bu arada bakın sise ne getirdiiiimmm light getirdim fasla kaçmasın die pastada yices saten afiyet olsun
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl burnuma suç kokuları geliyor bu kafede o pastaların içinde bişe yok dimi bak bir suç işliyorsanızda demiyorsanız darılırım he
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl aaaa aaa komserim ayıp ettin hiç yaparmıyıs bis öle şelerrrr sen nesle olmuşun burnun ii koku almıo
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl burnuma suç kokuları geliyor bu kafede o pastaların içinde bişe yok dimi bak bir suç işliyorsanızda demiyorsanız darılırım he Ne burunmuş heee
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl beğenemedinmi he Ne biçim komisersin sen bee silah çekion hemen nettik gene
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Ne biçim komisersin sen bee silah çekion hemen nettik gene silahı hamallık olsun diyemi taşıyoruz
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl silahı hamallık olsun diyemi taşıyoruz İyi de bana niye silah çekion be
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl bir karadenizlinin burnuna laf edilmez oyüzden çekmiştim bidaha görmiim
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl bir karadenizlinin burnuna laf edilmez oyüzden çekmiştim bidaha görmiim yw senın kızlar kafesınde işin ne,garson atın şunuu
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl hadi hadi biliyorum ben nedenini biliyosun ama kırıyosun dimi..
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl bir karadenizlinin burnuna laf edilmez oyüzden çekmiştim bidaha görmiim yaa koku duyun hakkında dimiştim öff.... neyse ya hep kızıon bana zaten.
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl yw senın kızlar kafesınde işin ne,garson atın şunuu mırakın uley mırakın !!! ben kendim çıkarım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.