Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 arkadaşlar cafe sizlere emanet baktıkça beni hatırlarsınız ben sizi asla unutmayacağım Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Evet kardeş adım Sedat.. Birşeymi sölücektin..? hımm.ok..bişi dicem yok bende musty..memnun oldum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 hımm.ok..bişi dicem yok bende musty..memnun oldum Bende memnun oldum.. Alıntı
Φ KIZILDERİLİ KATLİYAMI Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 SELAM KIZLAR BEN BUSE YENİ ÜYEYİM KUSURA BAKMAYIN ****** CANIM SIKILIYO NAPSAM ACABAA Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Ne mi.. Yapsan mı.. Acaba mı.. Sıkıcan iyidir zor çıkar... Yok bu söz demode oldu.. Kızlar sana bir kahve yapsınlar iyi gelir...) Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 soğuk bişeyler varmıdır ? kim bakıyor buraya Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Hepimise hayırlı olsun ne diyim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 soğuk bişeyler varmıdır ? kim bakıyor buraya herkes kendine bakıyo.. hani görevli olcaksan bişey demiyom.. Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 tüm bardaklar dolsunnn Benedensiniz Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 hımm.ok..bişi dicem yok bende musty..memnun oldum selam mustiy kayıplardaydın bu arada h.g diyelim ben çıktım sen gelmişsin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 soğuk bişeyler varmıdır ? kim bakıyor buraya ecem güzelimbitanesi benden bütün içecekler sana Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ecem güzelimbitanesi benden bütün içecekler sana ablacım bütün sevgiyle hazırlanmış içecekler senin için Birinin kahvesinede uyku ilacı katıcam nasıl olsa uyanmaya niyeti yok şaka katmam ablacım Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yaa burda müsic kutusu yok mu kızlar sıkıldım da Hem size de sarkı armağan edeym Cakkıdı olur mu? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yaa burda müsic kutusu yok mu kızlar sıkıldım da Hem size de sarkı armağan edeym Cakkıdı olur mu? olur çal sen Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 ablacım bütün sevgiyle hazırlanmış içecekler senin için Birinin kahvesinede uyku ilacı katıcam nasıl olsa uyanmaya niyeti yok şaka katmam ablacım Zehir kat yanlız benden başkası iyileştiremesin Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 slm sessizliğin kızı.. cafe'nde bişeyler içmeye geldim sen yoksun ortalarda elemanda göremiyorum.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Ooo bohem hoşgeldin.. Yan masadaydım, sanırım görmedin.. Ne içersin, ne ısmarlıyım sana.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Ooo bohem hoşgeldin.. Yan masadaydım, sanırım görmedin.. Ne içersin, ne ısmarlıyım sana.. oo meraba kral bende şimdi kalktım söyle uykumu açacak bişeyler olabilir Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 hoş geldiniz kral ve bohem içecekleriniz hemen geliyor ne içerdiniz arkadaşlar Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 kızlar çetesimi karargah bölüğümü benim kahvem şekerli ile orta arası olsun çete başı kim ise o yapsın Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 kızlar çetesimi karargah bölüğümü benim kahvem şekerli ile orta arası olsun çete başı kim ise o yapsın tamam yağmur yüreklim buyur kahven <(_) afiyet olsun Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 çete başı sensin demek ben emniyet müdürlüğünden komiser taş yürek yasa dışı işler görmeyeyim diye bi uyarayım dedim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 çete başı sensin demek ben emniyet müdürlüğünden komiser taş yürek yasa dışı işler görmeyeyim diye bi uyarayım dedim ha ha haa aman burda öle şeyler olmas komserim Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 sessizliğin kızı burda sıcak süt varmı biraz üşüttümde Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 sessizliğin kızı burda sıcak süt varmı biraz üşüttümde O kadar soğuk mu oraları yaa Geçmiş olsun bohem Buyur bakalım Ama ben sıcak çikolatayı öneririm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.