Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 .......artık şansım daha çok Kız ne şansı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Madee erkek cafesi yokki.. Açsana bizim adımıza.. Senin adını veririz hatırana.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 nerde oynuycaz yarın ?.. okey oynanna bir sitede oynarız Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 okey oynanna bir sitede oynarız Sorması ayıp kim kim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 çok yakında erkek cafesi açılacaktır...tüm bekar ve yakışıklı beylere duyurulur....... inadına inat erkek cafesi........... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Tamam made sen aç.. Kendi isminide ekle.. Made cafe olsun ismi altına for men yaz.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Sorması ayıp kim kim aysum sen ve ben oluruz saymanda yanına bir kişi bulsun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 aysum sen ve ben oluruzsaymanda yanına bir kişi bulsun Bulur o bulur ittifak gücü o Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Bulur o bulur ittifak gücü o ben kendime güveniyorum yenilecekleri kesinde Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 aysum sen ve ben oluruz saymanda yanına bir kişi bulsun ENEEEE..... EEEE BEEEEEENNN? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Bu cafede karson yokmu ya.. Neden bakmıyo oturanlara.. Orta şekerli Türk kahvesi istiyorum bol köpüklü... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Bu cafede karson yokmu ya.. Neden bakmıyo oturanlara.. Orta şekerli Türk kahvesi istiyorum bol köpüklü... kahvenis geliyooo kral hazretleriii....bende bi bira alayımm ..sattılar beniii içecemmm işte..küstümmmm bane bane Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Buyrun Türk kahveniz .. ( altını çizeyim garson değilim ama kıyağımız olsun ) Size de bira yalnız en alkolsüzünden Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Teşekkürler güzel olmuş.. Kim yaptı bu kahveyi.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Kim yaptı bu kahveyi.. Kahve makinası kızımız huriye yaptı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yapma beee.. Makina işimi... Ellerinizle yapın bir dahakine.. Değilse gelmem cafenize.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yapma beee..Makina işimi... Ellerinizle yapın bir dahakine.. Değilse gelmem cafenize.. Sence bir makine etrafını böyle güzel süsleyebilir mi Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 ben yapıyorum aysum sedat ikinize afiyet olsun:) <(_) <(_) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Hayır süsleyemez.. Saol sessizliğin kızı.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 rica ederim karalx:( Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Hmm kızlara özel bir yer ha! Hayırlı olsun... Elinizden bir çay alabilirmiyim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Hmm kızlara özel bir yer ha! Hayırlı olsun... Elinizden bir çay alabilirmiyim buyur afiyet olsun <(_) Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Teşekkürler. Tam kıvamında Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Teşekkürler. Tam kıvamında rica ederim afiyet olsun yine bekleriz Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 rica ederim afiyet olsun yine bekleriz Bundan böyle hep burdayım ! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.