Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Madee erkek cafesi yokki.. Açsana bizim adımıza.. Senin adını veririz hatırana..
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar nerde oynuycaz yarın ?.. okey oynanna bir sitede oynarız
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl çok yakında erkek cafesi açılacaktır...tüm bekar ve yakışıklı beylere duyurulur....... inadına inat erkek cafesi...........
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Tamam made sen aç.. Kendi isminide ekle.. Made cafe olsun ismi altına for men yaz..
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Sorması ayıp kim kim aysum sen ve ben oluruz saymanda yanına bir kişi bulsun
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl aysum sen ve ben oluruzsaymanda yanına bir kişi bulsun Bulur o bulur ittifak gücü o
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Bulur o bulur ittifak gücü o ben kendime güveniyorum yenilecekleri kesinde
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl aysum sen ve ben oluruz saymanda yanına bir kişi bulsun ENEEEE..... EEEE BEEEEEENNN?
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Bu cafede karson yokmu ya.. Neden bakmıyo oturanlara.. Orta şekerli Türk kahvesi istiyorum bol köpüklü...
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Bu cafede karson yokmu ya.. Neden bakmıyo oturanlara.. Orta şekerli Türk kahvesi istiyorum bol köpüklü... kahvenis geliyooo kral hazretleriii....bende bi bira alayımm ..sattılar beniii içecemmm işte..küstümmmm bane bane
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Buyrun Türk kahveniz .. ( altını çizeyim garson değilim ama kıyağımız olsun ) Size de bira yalnız en alkolsüzünden
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Yapma beee.. Makina işimi... Ellerinizle yapın bir dahakine.. Değilse gelmem cafenize..
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Yapma beee..Makina işimi... Ellerinizle yapın bir dahakine.. Değilse gelmem cafenize.. Sence bir makine etrafını böyle güzel süsleyebilir mi
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar ben yapıyorum aysum sedat ikinize afiyet olsun:) <(_) <(_)
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Hmm kızlara özel bir yer ha! Hayırlı olsun... Elinizden bir çay alabilirmiyim
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Hmm kızlara özel bir yer ha! Hayırlı olsun... Elinizden bir çay alabilirmiyim buyur afiyet olsun <(_)
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar Teşekkürler. Tam kıvamında rica ederim afiyet olsun yine bekleriz
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl rica ederim afiyet olsun yine bekleriz Bundan böyle hep burdayım !
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.