Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 duygularını açıklaman güzel yanlız ne şimdi nede sonra sen ve ben diye bir şey olmaz ve bunuda aklına çiz arkadaşım.bana en iyi iyiliği rahat bırakmakla yaparsın. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Bitmez tükenmez engeller koydun Şimdi nerdesin diye sakın sorma Sen çağırdın da ben gelmedim mi? Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara, Yağmurlu havalara...Bu kasvetli akşamlara Sen varken Bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına Otobüs duraklarına... Sen varken ayrılanlara ağlamazdım... Yıkılmazdım biten sevdaların ardından Gidenlere küsmezdim Kalanlara acımazdım... Sen varken böyle üşümezdim-titremezdim Masumdum, çocuklar gibi Böyle delirmezdim-küfretmezdim... Hele ölmeyi hiç düşünmezdim. Şimdi soruyorum sana Adı sevdaysa bu cehennemin Sen yaktın da ben yanmadım mı? Biliyorsun Bütün acılarına 'yeşil ışık' yaktım olmadı Bütün korkularına'arka çıktım'olmadı Dağlara merdiven dayadım olmadı Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı Sevdim olmadı -yandım olmadı-taptım olmadı Benden artık pes Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun Biliyorum git... Ama ardında Ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahını-daya sırtıma Titrersem namerdim... Sen vurdun da ben ölmedim mi? sedat'a Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Sessizliğin_kızı bu aralar karşılaşamıyoruz özledim seni Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 geldim canım arkadaşım:) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Acemi Gözyaşları Söyle söyleyebilirsen, Senden akıp gidenleri. Sanki bir hata yapmışcasına gizlen. Anlat ama söyleme, Bırak, gülsünler gizliden. İşkence çekercesine ağla içinden, ağla ki uyansın uykusundan yılların acemi gözyaşları. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Ağladım Bugün Sana koşmak istedim sabrım tükendi Takatim tükenmiş gücüm yetmedi Sığındım biçare sensizliğime Resminle konuşup ağladım bugün Öyle ihtiyacım vardı ki sana Seni hep yanımda aradım bugün Belki bir teselli bulurum diye Resminle konuşup ağladım bugün Eline uzanıp tutmak istedim Dudağından birkez öpmek istedim Gittiğin yerlere gelmek istedim Resminle konuşup ağladım bugün Hüzünlü bir melodi kulaklarımda Ruhum sensizliğin ızdırabında Çeresizlik çemberi dörtbir yanımda Resminle konuşup ağladım bügün Yağmur damlaları arkadaşım oldu Martılar sırdaşım yoldaşım oldu Dalgalar duygularım gibi isyan ediyordu Resminle konuşup ağladım bugün Rüzgar sustu kulak verdi dertlerime Ağaçlar ortak oldu bi çare kaderime Kahretti gökteki bulutlar sensizliğime Resminle konuşup ağladım bugün Gel desen takatim güç bulacak Mutluluğum yanında tarifsiz olacak Tüm dertlerim inan mazide kalacak Resminle konuşup ağladım bugün... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 BU topic kapanmıştır elveda burda son şiirlerimi koyuyorum artık şiir yazma imkanım olmayacak YOLUN AÇIK OLSUN İmkansızdı aşkımız, Sonu olmayan yol gibi, Sevdim seni.. Hala seviyorum, Eskisi gibi.. Olmayacak sevgiymiş, Yaşanması doğru değilmiş Yaşandı ama bitti. Yaşadıklarımız güzeldi, Her bir anı her bir cümlesi, Olmayacak artık eskisi gibi, Bu yürek o yürekte atmayacak, Sevinçle yollarına bakmayacağım, Aramayacak bu gözler seni, Yolun açık olsun sevgili, Benim yolum hep açık olacak. Yüreğinden ruhundan sil beni Çünkü ben seni siliyorum, Seni kendinle düşüncelerin ile bırakıyorum.. Seni sana emanet ediyorum, Yolun açık olsun başka gönüllere Yol alasın. Diyerek gidiyorum…. söz:burcu aydın Hatırla Beni!!!! KANADI KIRILMIŞ BİR KUŞ GÖRÜRSEN VURGUN YEMİŞ ZORLU SEVDALARDAN UÇACAK KAÇACAK YERİ OLMAZSA BİLKİ O BENİM HATIRLA BENİ BİR AŞK ROMANININ SAYFALARINDA KADERLE BOĞUŞMUŞ HEP ÇİLE GÖRMÜŞ SEVGİDEN YANA YÜZÜ GÜLMEMİŞ BİRİNİ GÖRÜRSEN HATIRLA BENİ DERT DENMİŞ DERMAN BULAMAMIŞ GÖNÜL VERMİŞ AYRILAMAMIŞ SEVGİSİYLE YÜCE BİR TAHT KURMUŞ GÖNÜL PRENSESİ GÖRÜRSEN HATIRLA BENİ YELKENSİZ DENİZLERE AÇILMIŞ HER RÜZGAR HER TUFANDA SVRULMUŞ HIRÇIN DALGALAR ARASINDA KAYBOLMUŞ BİR GEMİ GÖRÜRSEN HATIRLA BENİ MERMER TAŞLARI İLE ÇEVRİLMİŞ ÜZERİ ÇİÇEKLERLE SÜSLENMİŞ BAŞ UCUNA ÇOK SEVDİ YAZILMIŞ BİR MEZAR GÖRÜRSEN HATIRLA BENİ söz :burcu aydın SENİ SANA BIRAKIYORUM Gitmelisin ve ardına bakmamalısın, Denedik savaştık bu sevda ile olmadı, Sevgimiz aşkımız yenik düştü, Bu yürek senindi hep senle bitti, Zamanı istesekte geri döndüremeyiz, Gitmesen geri dönsen olmazmı diyemiyorum, Seni kalbimin derin yerine gömüyorum Göz yaşlarım artık çare vermesede Aşkın bende hep saklayacağım diyemiyorum Ben sensizliği seçerek gidiyorum, Seni kaybettiğim anada tükendi bu beden Nefes alamıyorum zordayım Bitmesi gerekti bunu çok iyi biliyorum Tutkunun ötesinde sevdim ama diyemiyorum. Acı versede yokluğunu seçerek gidiyorum, Bilemiyorum sensizliğe nasıl alışacağım, Nasıl senle kurduğum hayalleri yok edeceğim, Yaşanılan paylaşılan aşkımız adına, Sana yürekten mutluluklar diliyorum. Seni sana beni bana bırakıyorum, Azalan umutlarımla istemesemde gidiyorum, Yanıma o bana ait aşkını alıyorum, Sana birlikte dinlediğimiz şarkıları bırakıyorum, Bırakıp sonsuza sensizliğe gidiyorum. Ve son elvedayı diyorum yüzüne bakmadan Sevdim seni ve mutlu olmanı istiyorum, Ben seni ne öldürecek kadar ne ölücek kadar sevmemişim. Seni sana bırakıp beni yanıma alarak gidiyorum….. Sonu olmadı ama.. Sevdim seni.. söz:burcu aydın S evgim sonsuz olsun yüreğinde O kyanuslar kadar derin ve büyük N efesim ol bu bedenimde S en yollarım ol kısalmayan U zayıp gitsin bu ömrümde Z ahmetsiz ve çilesizce S onsuzluğumun değeri ol E sen rüzgarların her bir sesi V arlıımı hisset ve yaşa G irdaplara girmeden çoşkuluca İ lkim ol sonum ol L eylayım mecnunum ol İ lk öten kuşlar ol baharda Y eşeren bu deli gönlüme E llerim ol birleşsin ellerinle burcu aydın Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Sessiz kız sendemi gittin sendemi beni duymadın asla Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 neler olar burda boş ver aça ben görmüyorum sende görme Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 GÖZLERİN KAL DİYOR Buna nasıl ayrılık bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar gözlerin kilit Ellerin aç diyor dudakların git Ayrılık dönüşü olmayan nehir Yalnızlık yıkılmış bomboş bir şehir Kaç sevda kül oldu böyle kimbilir Gözyaşın kal diyor dudakların git. Gidersem bir daha dönmeyeceğim Kalırsam kalbime yenileceğim Çözemedim seni delireceğim Gözlerin kal diyor dudakların git Duvardan insin mi resimlerimiz Yabancı olsun mu isimlerimiz Ya o deli dolu gecelerimiz Anılar kal diyor dudakların git Bu romanda biter belki birazdan Ne aşklar yıkıldı gururdan nazdan Ağlıyor besteler yine hicazdan Şarkılar kal diyor dudakların git Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Ben seni boş anımda sevmedim! Ben seni boş anımda sevmedim. Bir eylül sararıp solmayı unuttu ilk defa, İlk defa bir gece, ayyaş bir ayaz buldu kendine Ne kadar yazılırsa yazılsın, hiçbir sevda böylesine şiir olmadı serkeş bir şairin dilinde… Esmer teninde, kızılca kıyametlere düşerken sevdim ben seni… Henüz hiçbir insanoğlu utanmamıştı insanlığından Ve hiçbir çiğdemin hiçbir gülden eksiği yoktu seni sevmeden önce. Yaralarım kabuk tutsun diye sevmedim seni. Bir bıçak, keskinliğini keşfediyordu ilk defa İlk defa bir ayna, arınıyordu tüm sihirlerinden Ve o beyaz ellerimde, kader çizgilerini görürken sevdim ben seni… Ben seni sevmeden, Kedi ciğerinden habersiz ölüyordu bir yerde Mor menekşenin, açmak için bahanesi de yoktu Göçü kaçırmış kuşlar şaşkın Küçük gemiler, rıhtıma hasret kalıyordu seni sevmeden önce İlk defa, ıslak bir mendil temizleniyordu tren garından Ama daha usanmıyordu hiçbir yağmur, dolup dolup taşmışlığından Ve hiçbir yürek kafesi böyle hoyratça hırpanlamıyordu seni sevmeden önce… Ben seni sevmeden, Buharlaşan gözyaşından bulutlar olmuyordu Hiçbir toprak kokmuyordu böyle bir sabah güneşinde Ve çekilmiyordu yeşiller yaprağından Yollara ayrık gölgeler düşmüyordu seni sevmeden önce… Seni sevmeden, Hiçbir masal kaçmıyordu esas kızından Ve aşktan ölmenin lügat da yeri de yoktu… Ölüyorum yürek yaram. Ben seni boş anımda sevmedim! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Sırası değil sevdiceğim başın düşmesin omzuna, Sıkılan kurşundan önce varmalıyım yanına, Kısa ömrüm acıdır ama alışkındır ayrılıklara, Hoşçakal dediğimi unutmadım sana, Ama döndüğümde yazacağım dudaklarına, Binbir öpücükle merhaba. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 BİRTANEM'E Seni sevdim, sevgilerin en güzelini vermek için. Seni düşündüm gecelerce, en güzel düşlerimde yaşattım seni. Ne varsa sana adadım elimdekileri, sana adadım, yüreğimin her zerresini. Yanlızca sen sev istedim, sen sar istedim, yüreğimin her köşesini. Seni gördüm nereye baktıysam, gözlerime işledim gözlerini. Ve yalandan uzak, en temiz sevdayla, yarınlarımda bir sana yer verdim. Bir tek, seni yazdım kaderim diye, bir tek seni istedim, herşeyden çok. Sen yoksan, anlamsız dünya, anlamsız yaşamak. Sensizliği, ölümden bin beter bildim. Gülüyorsam, mutluysam, bunca çileye inat, bilirim ki, bu senin eserin. Bir tek senin kollarındayken, yaşamayı seviyorsam, senin kollarındayken acıları siliyorsam, her ne kadar kabul etmesende, ben seni, daha çok seviyorsam, biliyorum ki, bu senin eserin...... Ve, hiç bir zaman anlatamam, seni sevmenin tadını. Ve, doymaz yüreğim, doymaz ellerim, bedenim, seni sevmeye.. Bunca sene sonra seviyorsam kendimi, sen sevdiğin içindir beni. Ve seviyorsam seni, bana sevmeyi öğrettiğin içindir. Sevebildiğim tek insan, sen olduğun içindir. Biliyorum ki; ne zaman dolsa gözlerim, bir an acıyla, sen sileceksin gözyaşlarımı. Ne zaman sarılacak bir beden arasam, sen saracaksın beni. Ve, senin sıcaklığında tanıyacağım şefkati. Seninle gülecek, seninle ağlayacağım. Benim bildiğim tek gerçek, sen olacaksın hep. Ve ben, en güzel şiirlerimi sana saklayacağım, en güzel düşlerimi sana.. Sen yeter ki, yarınlarda, bugünkü gibi, sev beni. Senin sarhoşluğundan, hiç ayılmasın yüreğim. Ve, ecele kadar, benimle kal, yanlız benimle. Seviyorum seni, ve bir ömür yaşatacağım, yüreğimde SEVGİNİ............ BİRTANEMsedat Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Hani itiraf edemediğim şeyler vardı ya! Artık edebiliyorum. Çünkü bugün seni gördüm. Ve bir kez, bir kez daha öldüm. Sen benim katilim olmuşsun, Ben senin sevdiğin... Hasretmiş bizi ayıran... Gördüğümde yaşadığım mutluluk var ya... Seni sevmeyi bir kez daha hatırlattı bana. Niye ben Allah'ım? Niye hep ben? Tam unutacakken niye aklıma getiriyosun onu? Ve, ve, ve niye acı çekiyorum? Seven insan acı çeker mi hiç! Özler miymiş? Aman! Ne oldu bana? Kendimi bu boşluğa bu serseri aşka nasıl kaptırırım? Sevmemeliyim... Ama, ama olmuyor ki!... Seni sevmeden duramıyorum ki! Seni gördüğümde kendimi tutamıyruum ki! Bi şeyden korkuyorum. Ya bana yalan söylersen o zaman o zaman da seni sevecekmiyim? Ama bir şeyi biliyorum... SENİ HALA SEVİYORUM...sedat Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Damla Damla Sen Yağmurları bekleme yeter dön artık Yağmak zorunda değilsin susamış bedenime Öyle çok özlemişim, seviyorken delice Düşmek zorunda değilsin her gece düşlerime; Bırakta rüyalarda kendim sarayım. Yağmurları bekleme dinsin bu hasret Damla damla gelişin bana huzur vermiyor. Ellerini tutmak için çabalıyorken Avuçlarımdan kaçışın beni mutlu etmiyor. Bırakta sana tamamen sahip olayım. Yağmurun kokusuna sardım Tutamadığım kendimi. Damla damla sen Çisil çisil sen Aklıma düşen sen her yağmurda Aklımda bir başka sen oluşuyor Çıktığım yağmur dualarında. Bırakta dualarım günahlarım için olsun. sedat Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ***** Gözlerin bir kilit vurdu gönlüme Senden başkasını hiç sevemedim Ne engeller koydu kader önüme Yine de ben senden vazgeçemedim Aşkın ateş oldu kahrolmam için Hasret kurşun oldu vurulmam için Günler asır oldu yıkılmam için Yine de ben senden vazgeçemedim Ne büyük bir aşktın anlatamadım Kimler gelip geçti unutamadım Uğrunda mevsimler yıllar harcadım Yine de ben senden vazgeçemedim...sedat Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 İNATLA SEVECEĞİM Sen ne dersen de Ben,bildiğimi yapacağım İnatla seveceğim seni Delice seveceğim seni Çılgınca seveceğim seni Adına şölenler düzenleyeceğim Klipler çekeceğim Kitaplar çıkaracağım Dağa,taşa...Köye,kente Adını yazacağım Seni tanıyan,tanımayan Tüm insanlara zorla İsmini ezberleteceğim Radyolar,Televizyonlar Senden bahsedecekler Medyakolik olup çıkacaksın Sen ne dersen de Ben,bildiğimi yapacağım Bıkmadan,usanmadan İNATLA SEVECEĞİM SENİ İNATLA SEVECEĞİM SENİ... sedat.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Kalbimde bir sen bir de yine sen Bu gece her yer kokunla kaplı Odamda bir sen bir de yine sen Canımdasın unutmak mümkün mü Yüreğim yaralı bir kuş Hani gittin ya O günden beri yaralı Belki seversin beni, bir denesen Bir denesen ne çıkar Sevgili! Canımdasın unutmak mümkün mü Sensizliğin acısı bir yana bu gece Oturmuşum düşünüyorum Seni, beni bir de yine seni Ne çok dünyamın eksenindesin Belki bilmiyorsun bile Ama canımdasın sevgili Nasıl da kokuyor yarım kalan sevda Senin bakışınla bir ben bir de sen Odalara sığamıyorum, özlemişim Seni, bir de yine seni Sesini, Ya o kalplere ışık saçan gülüşün Ya o beni ateşlere salan sevişin Dedim ya bu gece Canımdasın bir sen, bir de yine sen..sedat.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yırtılmış yağmur bulutları uyanıp yerlere kusarken içlerindeki buğuyu yıkayıp tozunu alırken havanın uzakta gökkuşağı gerili teller gibi dururken ben ne görürüm bilir misin sadece senin yüzünü * pırını pırtısını toplayıp gidince gece sularda yıkanan güneş gövdesini denizin üstünde yükseltirken martı çığlıkları denizde dalgalar yaratınca denizde zıplayınca yaramaz balıklar ben ne görüyorum bilir misin sadece senin yüzünü * sokaklarda ayak sesleri uyumaya gidince yontulmamış dolunay dağların ardından yollara çıkınca yıldızların titremesi asılınca sonsuz boşluğa ışıklar evlerin pervazlarından dışarı taşınca ben ne görürüm bilir misin sadece senin yüzünü.. sedat.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Ömrümüzün son demi, Son baharıydı artık... Baharla birlikte yeşeren, Rengârenk çiçekleriyle Gönül rahatlatan fidanlar gibi Taze ve tertemiz aşklara Kucak açmıştık... Kurak yazlar, Acımasız sonbahar... Sararan yapraklar, Çıplak kalan fidanlar gibi Yanlış insanlar, Su vermeyen eller... Yorgun bıraktı yüreğimizi. Ömrümüzün son demi, Sonbaharı artık... Zaman yanlıştı ama; Çevresine saçtığı ışıltı, Güzelliği doğaldı Kırçiçeğimin... Hiçbir şeyde gözüm yok, Kırçiçeğim... Sen, Yanımda ol yeter...sedat... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Bana Döneceksin Ne istediğini bilmiyorsun Çağırınca gelmiyorsun Neden laftan anlamıyorsun Deli yarim Öyle ya da böyle derken Usandım yar beklemekten Nasıl vazgeçtim severken Seni yarim Deli gibi seviyorum Herkesten kıskanıyorum ahh Yine geceler kara uzun olacak Sebebi sensin Bigün elbet ahım seni bulacak Bana döneceksin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 unut beni yüreğim perişan kanıyor gözyaşlarım dinmiyor içimde son bahar ayazlarım vuruyor can evimden geçmişin günahları sabahlar olmuyor kahretsin yalnızım bırak beni bırak öleyim sen mutlu ol ben giderim unut beni göz bebeğim unut beni unut kaderim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Seni Seviyorum Sen beni kendine bir tutsak ettin Büyüledin beni kopamıyorum Gizli bir kuvvet var o gözlerinde Saatlerce baksam doyamıyorum Seni seviyorum anlıyormusun Seni seviyorum duyuyormusun Sevgilim kalp kalbe karşıdır derler Söyle sende beni beni seviyormusun Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yürü yüreğim Her yürek kayıp verir Ağır olur yenilgi Kabullenmek zor gelir Adı aşk bu hatır değil ki Sevmedim sevemedim Kabul etmek suçtu sanki Hep vermeden istedim, Bu kalp benim ödünç değil ki Bu kadar anla yeter Acı zamanla geçer Bilmiyorsan Hiç değilse, hasrete saygı göster Yürü yüreğim gidelim buralardan Aşk bizimle değil Sana buralarda bişey olsa, Kimsenin umurunda değil Anıları, acıları, biraraya topla Yak, dağıt külleri Bize de güler bu hayat nasıl olsa Hiç umurumda değil Her yürek kayıp verir Ağır olur yenilgi Kabullenmek zor gelir Adı aşk bu hatır değil ki Sevmedim sevemedim Kabul etmek suçtu sanki Hep vermeden istedim, Bu kalp benim ödünç değil ki Bu kadar anla yeter Acı zamanla geçer Bilmiyorsan Hiç değilse, hasrete saygı göster Yürü yüreğim gidelim buralardan Aşk bizimle değil Sana buralarda bişey olsa, Kimsenin umurunda değil Anıları, acıları, biraraya topla Yak, dağıt külleri Bize de güler bu hayat nasıl olsa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.