Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 sayman 22 kıskandım bende bi topic açtım istediğinizi yazabilirsiniz iyi kötü serbest Kendine iyi bak bir veda değil elveda cümlesidir çoğu zaman.O üç kelimeden daha fazlasını gizler içerisinde kendine iyi bak çünkü bundan sonra ben yanında olmicam olamıyacağım istesemde istemesemde sevdim bir zamanlar seni hala seviyorum ve benden sonrada mutlu olmanı istiyorum olurda bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum kendine iyi bak çünkü bundan sonra kendinden başkası olmayacak yanında sana bakacak ben olmayacağım kendine iyi bak ve beni düşünme çünkü bende seni düşünmeyeceğim seni arama sakın beni ben aramayacağım sil beni yüreğinden çünkü ben sileceğim....... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 önce allaha emanet olun dedi gidiyo sandık sevindik sonrada vazgeçtim dedi .. şimdide çivi çaktı bu yaralı yürek topice..katlancaz artık... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 hayırlı olsun saol teşekkür ederim darısı başına Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Ben sana açtım topic aşk-sevgi bölümünde Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Ben sana açtım topic aşk-sevgi bölümünde olsun orayada yazarız Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 olsun orayada yazarız Çok olsun az olmasın Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 evet sen açmışsın yeterli güzelim tekrar saol Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Az bekle geliyorum... Ben olmayınca sessizliğin içinde huzur bulunduğunu unutma... gel sen gelincede huzur bulurum ben Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 gel sen gelincede huzur bulurum ben Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Tek tesellim gözlerindi Bakıp bakıp delirirdim Bana öyle yakındın ki Hep benimsin zannederdim Bırakıp gittin beni Yanarım için için Yaralı kuşlar gibi sensiz ben bir hiç'im Duman gözlüm yaktın beni Duman ettin acımadın ziyan ettin Duman gözlüm benim için Yaşamaktın yaşamayı haram ettin Gönlümü teslim aldı hüzün İçimde senden kalan cam kırıkları Aynada sensiz yüzüm Sensiz...Hiç kimse dindiremedi bu hıçkırıkları Bir gece yarısı ansızın pencereden dışarıya bak Göreceksin köşe başında Nöbet tutuyor gözlerim Öyle kolay değildir beni unutmak Hala hala sokaklarındadır ayak izlerim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Sorma sorma nasıl geçti Sensiz yıllar, yıllar Bir aşk rüzgarıydı esip geçti Ardında boynu bükük hatıralar Nöbet tutar yokluğun Vurur geçer gecenin bir ortasından Kıydılar bize gençliğimize Hesabım yalancı yıllarla Herşeyde biraz sen varsın Baktığım heryerde gözlerin Koklarım yastığını hala İçimdeki hüzünlerde senin izlerin Herşeyde biraz sen varsın Baktığım heryerde gözlerin Koklarım yastığını hala İçimdeki hüzünlerde senin izlerin Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Arkadaşlar sizler için şiirin aslını ele geçirdim..buyrun.. Tek tesellim gitmendi Bakıp bakıp sevinirdim Bana öyle aşıktınki ki Hep gidecen zannederdim Bırakıp gittcen beni Göbek atarım için için Yaralı kuşlar gibi senle ben bir hiç'im Duman gözlüm yaktın beni Duman ettin acımadın ziyan ettin Duman gözlüm benim için Gidecektin yaşamayı haram ettin Gönlümü teslim aldı hüzün İçimde senden kalan gidecek umutları Forumda sensiz yüzüm Sensiz...Hiç kimse dindiremedi bu sevinçleri Bir gece yarısı ansızın pencereden dışarıya bak Göreceksin köşe başında Göbek atıyor saymanın Öyle kolay değildir beni unutmak Hala hala forumdadır diğer cadılar. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Sorma sorma nasıl geçti Sensiz yıllar, yıllar Bir aşk rüzgarıydı esip geçti Ardında boynu bükük hatıralar Nöbet tutar yokluğun Vurur geçer gecenin bir ortasından Kıydılar bize gençliğimize Hesabım yalancı yıllarla Herşeyde biraz sen varsın Baktığım heryerde gözlerin Koklarım yastığını hala İçimdeki hüzünlerde senin izlerin Herşeyde biraz sen varsın Baktığım heryerde gözlerin Koklarım yastığını hala İçimdeki hüzünlerde senin izlerin vay pasaklı yıkamamış daha yastığı... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 vay pasaklı yıkamamış daha yastığı... kokusu çıkmasın diye özel suya koyduk yani pis değil yoksa o ölü şeyler içinmiydi Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Teş.ederim... Kusurlarını söyleyebileceğin arkadaşta olurum... ok tabiki Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Kıs geldin de niye haber etmiyorsun Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 geldim düştüm fayda etmediki:):)aysum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 geldim düştüm fayda etmediki:):)aysum Bu sefer de giderken niye haber vermiyorsun diye kızacaktım az kalmıştı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 sayman 22 kıskandım bende bi topic açtım istediğinizi yazabilirsiniz iyi kötü serbest Ok.. İyi,kötü,serbest.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Hayırlı olsun sessizliğin kızı... Açılışa yetişemedim kusura bakma:) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Hayırlı olsun sessizliğin kızı... Açılışa yetişemedim kusura bakma:) önemli değil açılış yoktuki Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Akşam esinlendim ve yeni bir şiir yazdım sizlerlede paylaşmak istedim inşallah beğenirsiniz. SEN YAZIK ETTİN! Zamanla alıştım yanlızlığa sensizliğe.. Kararan gecelerde sessizliğe bürünmeye.. Bir bakıştı belkide içimi yakan Bir sevgi sözcüğüydü belkide.. Belkide varlığında sensizliği yaşamaktı sevgin.. Gecelerim gündüzlerime karıştı.. Yokluğun buz gibi yüreğimi soğuttu.. Yaşanacak çok şey varken.. Esir ettin sevmemeye ikimizi... Bir gün gelip sende düşüneceksin.. Her damla göz yaşının bedelini ödeyeceksin.. Aldatmak neymiş aldatılmayı yaşayacaksın.. Anlayacaksın yalnız bu yüreği bulamayacaksın? SEN sevmekten korkanımsın? SEN sevgiden kaçanımsın? SEN ulaşılmazım? SEN var oluşum? SEN gözlerim? SEN görmeyenim? SEN sevgimi hak etmeyenim? SEN nefret ettiğimsin? SEN AH SEN yinede gönülden sevdiğimsin.............. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.