Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Arkadaşlar hepinizle tanıştığımıza sevindim aranızdan ayrılıyorum belki bir gün yolum düşerde girersem tekrar üye olurum hepiniz allaha emanet olun elveda Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Olmadı ama daha omuz omuza , el ele verip yapacağımız beraber güleceğimiz nice etkinlikler piknikler .. eğlenceler olacaktı..sende allaha emanet ol.. mutluluklar.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Olmadı ama daha omuz omuza , el ele verip yapacağımız beraber güleceğimiz nice etkinlikler piknikler .. eğlenceler olacaktı..sende allaha emanet ol.. mutluluklar.. GİTMİYORUM VAZ GEÇTİM Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Elveda sende emanet ol biz buradayız gelirsen Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Elveda sende emanet ol biz buradayız gelirsen vaz geçtim gitmiyorum gitmek yakışmaz bana Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Olmadı ama daha omuz omuza , el ele verip yapacağımız beraber güleceğimiz nice etkinlikler piknikler .. eğlenceler olacaktı..sende allaha emanet ol.. mutluluklar.. GİTMİYORUM VAZ GEÇTİM HELAL BEE Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 vaz geçtim gitmiyorum gitmek yakışmaz bana Emin misin bak başka nice cici siteler var hepsi seni bekliyo... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Emin misin bak başka nice cici siteler var hepsi seni bekliyo... evet var zaten ben bir sitede adminim yanlız bu siteyi çok seviyorum gitmiyorum Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 evet var zaten ben bir sitede adminim yanlız bu siteyi çok seviyorum gitmiyorum peki sana bi biskrem versem.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 peki sana bi biskrem versem.. hayır olmasss Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 tekrar hoşgeldin hoş buldum saol Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Bende gidecektim vazgeçtim..ama şimdi kesin gidiyorum yarın görüşmek dileğiyle... Sevgiler....... gidiyorum ben topiğine yazsaydın ya yine de by by Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 burdada gidiyorum yazıyoya esinlendi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 burdada gidiyorum yazıyoya esinlendi Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 bu topic her yukarı gelişte yaşasın gene vazgeçti gidecek diye yüreğime sıcak bi neşe doluyo ama.. netice gene hüsran... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 bu topic her yukarı gelişte yaşasın gene vazgeçti gidecek diye yüreğime sıcak bi neşe doluyo ama.. netice gene hüsran... Çoook beklersin Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 giderken unutmada aysumuda götür... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 hey sayman rahat bırak kısı ne uğraşıyosun :) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 giderken unutmada aysumuda götür... hey sayman rahat bırak kısı ne uğraşıyosun taarruz var ondan Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Kaldığına sevindim . bir ara bende düşündüm ama önemli olan gitmek değil kalıp mücadele etmek .bende onu seçtim.Herzaman kolay olanı değil zor olanı seçmektir pirensibim...... Kötülüklere karşı iyilikle mücadele etmek.Sabır sabır sabır Sloganımız iyilik olsun... benimde kalbimi kırdılar imzamdaki kalbi o yüzden koydum ! onlara tepki için (Kimse üzerine alınmasın !) * İstersen sende ve bizim gibi düşünen arkadaşlar imzalarına bu resmi koyabilirler* Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.