Φ YAŞAM TARZI DANIŞMANI Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Arkadaşlar selam.Kilo probleminiz olduğunu mu düşünüyor musunuz?Kendinizi sürekli yorgun mu hissediyorsunuz? Cevabınız evetse yardımcı olabilirim.Ben 20 günde aç kalmadan enerji seviyemi en üst seviyeye çıkararak sevdiğim yemekleri yiyerek 7.5 kilo verdim. Kendimi harika hissediyorum.Çünkü hücresel beslenme yapıyorum.Hücrelerimi yeniliyorum.Shapeworks ile besleniyorum.Duydunuz mu? Alıntı
Φ mavi_sardunya Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 mrhb yaşam tarzı danışmanı kardeşim...zayıflamanın dışında nası şişmanlıcaz bunun hakkında bilgi versen keşke...yemek yicen dersen canım istemio yiyemiorum, vitamin kullanıorum oda fayda etmio...hala 46 kiloyum Alıntı
Φ YAŞAM TARZI DANIŞMANI Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 mrhb yaşam tarzı danışmanı kardeşim...zayıflamanın dışında nası şişmanlıcaz bunun hakkında bilgi versen keşke...yemek yicen dersen canım istemio yiyemiorum, vitamin kullanıorum oda fayda etmio...hala 46 kiloyum [email protected] msn adresimde görüşebilir size yardımcı olabilirim Alıntı
Φ YAŞAM TARZI DANIŞMANI Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 mrhb yaşam tarzı danışmanı kardeşim...zayıflamanın dışında nası şişmanlıcaz bunun hakkında bilgi versen keşke...yemek yicen dersen canım istemio yiyemiorum, vitamin kullanıorum oda fayda etmio...hala 46 kiloyum yediğim ek gıda takviyelerini siz yemeklerinize ek olarak alacaksınız.Daha fazla yardım için [email protected] hoşçakalın Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 KESKE OLSA Bİ GÖBEK SALAMADIK VALLA Alıntı
Φ YAŞAM TARZI DANIŞMANI Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 mrhb yaşam tarzı danışmanı kardeşim...zayıflamanın dışında nası şişmanlıcaz bunun hakkında bilgi versen keşke...yemek yicen dersen canım istemio yiyemiorum, vitamin kullanıorum oda fayda etmio...hala 46 kiloyum size kilo alma konusunda da yardımcı olabilirim.Kullandığım ürünler zayıflama ürünü değil.Ek gıda takviyeleri.Eğer bu ürünleri yemeklerinize ek olarak alırsanız kilo [email protected] da görüşelim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 walla bendeki göbeğe kezzap döksen erimez kalıplaştı artık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.