Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl ben sabancı universitesinde ogrenciyim gecen gun saat 6da kampusten taksim servisine bindim binmez olaydım... sıkısıktan da ote bir trafik vardı ve (bura onemli) emniyet seridi bile sıkısmıstı... emniyet seridinde arac olmaması lazım kardesim ama sıkısacak kadar arac sokmayı basarmısız. neyse işte şimdi gecen haberlerde gordugum birşeyi anlatayım amerikada kasırga alarmından sonra insanlar deniz kenarındaki yerlerden kacmaya basladılar ve yollarda kiometrelerce kuyruk olustu ve inanırmısınız emniyet seridinde tek bir arac bile yoktu... ne garip değil mi
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl ben sabancı universitesinde ogrenciyim gecen gun saat 6da kampusten taksim servisine bindim binmez olaydım... sıkısıktan da ote bir trafik vardı ve (bura onemli) emniyet seridi bile sıkısmıstı... emniyet seridinde arac olmaması lazım kardesim ama sıkısacak kadar arac sokmayı basarmısız. neyse işte şimdi gecen haberlerde gordugum birşeyi anlatayım amerikada kasırga alarmından sonra insanlar deniz kenarındaki yerlerden kacmaya basladılar ve yollarda kiometrelerce kuyruk olustu ve inanırmısınız emniyet seridinde tek bir arac bile yoktu... ne garip değil mi bu yanlızca insanımızın gevşek oluşundan ibaret... yani başımıza gelmeden anlanıyoruz yada elimizdeki gitmeden kıymet bilmiyoruz... inan ki kardeşim insanlık olarak ta merhamet olarakta medeniyet olarakta kültür olarakta değme batılı elimize su dökemez...
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl ohoooo Türkiye gariplikler diyari, bunu yeni mi anladin Turkiyede zaten isler hep boyle gitmez mi?? ben de birgun mersine gidicektim. trene bindim. biliyosunuz ilk vagon emniyet bolgesidir. ve makinistin arkasindan yaklasik 5 sira bos birakilir. tren o kadar doluyduki insanlar kucaklarinda cocuklari ile orda oturuyodu ve kondüktör kalabaliktan ugarasamadi ve yerlerinden kaldiramadi.. yani artik bunlar dogal bu ulkede.. maalesef guzelim ulke bilinc seviyesinin dusuklugu nedeniyle harab oluyor..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl Herkes basında geçenleri anlatsa Ooooo... Burası Türkiye kardeşim ben bunların aksini görünce şaşırıyorum
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 19 yıl Yazar bu yanlızca insanımızın gevşek oluşundan ibaret... yani başımıza gelmeden anlanıyoruz yada elimizdeki gitmeden kıymet bilmiyoruz... inan ki kardeşim insanlık olarak ta merhamet olarakta medeniyet olarakta kültür olarakta değme batılı elimize su dökemez... bu biraz iimser ve kusura bakma kendini begenmiş bi davranıs turk deyince aklımıza candan koyluler geliyo oysa biraz istanbula bakarsak halimizin o kadar da ii olmadıgını goruruz
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 19 yıl gariplik bir türlü insan olduğumuzu anlayamamışımızda değil mi?......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.