Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

KADIN VAR Seftalidir agizlari sulandirir.

KADIN VAR Kirazdir kurtluysa bulandirir.

KADIN VAR Cins armuttur iyi gelmez bize.

KADIN VAR Visnedir kaynat reçel diye tabak tabak.

KADIN VAR Karpuzdur yandin çıkarsa kabak.

KADIN VAR Musmuladir afiyet olsun size.

KADIN VAR Greyfurttur sıkarsin çıkmaz suyu.

KADIN VAR Keçiboynuzudur kemir bir ömür boyu.

KADIN VAR Kavundur mutlaka kokla.

KADIN VAR Incirdir yaz kis yenir,

KADIN VAR Muzdur, hemen soymak gerekir.

Hasili Kelam Dünyada Her Kadinin Benzeri Bir Meyvadır.

Fakat Evlenince Erkegin Yedigi Hep Ayvadır....:)))

Gönderi tarihi:

Fakat Evlenince Erkegin Yedigi Hep Ayvadır.... :) ))

kadın var hemcinslerini en çok *********dır. :( bende kınıyorum ve diyorum ki hepsi yalandır. :angry:

Gönderi tarihi:

kadın var hemcinslerini en çok aşşağılayandır. :( bende kınıyorum ve diyorum ki hepsi yalandır. :angry:

Mail olarak gelen bir yazı espiri mahiyetinde yazılmış okurkende bayağı bir eğlendim,bir bayan olarak ben rahatsız olmadımda sana ne oluyor bak bu başlıkta bir yazım daha var okumadıysan onu oku ...VE ALLAH ERKEĞİ YARATTI......

Gönderi tarihi:

Mail olarak gelen bir yazı espiri mahiyetinde yazılmış okurkende bayağı bir eğlendim,bir bayan olarak ben rahatsız olmadımda sana ne oluyor bak bu başlıkta bir yazım daha var okumadıysan onu oku ...VE ALLAH ERKEĞİ YARATTI......

öncelikle sen rahatsız olmadın diye bendemi rahatsız olmamalıyım bunu anlayamadım :unsure: bana olan şu

bu tür aşşağılayıcı yazıları espiri dahi olsa hoş karşılamıyorum ve fikrimi beyan ediyorum.ayrıca bu yazıyı

kınamakta bir bayan olarak BEN sakınca görmüyorumda SANA ne oluyor.(üslup hiç hoş değil değil mi?)

sevgiler.

Gönderi tarihi:

kadın var hemcinslerini en çok aşşağılayandır. :( bende kınıyorum ve diyorum ki hepsi yalandır. :angry:

tamam senin fikrindir ama bunu aşağılamak olarak nasıl niteledin tuhaf yani. bu belli ki gülmek için hazırlanmış bir yazı.

ayrıca da insanların kendisiyle dalga geçmesi, karşı tarafla dalga geçmesinden çok daha onurlu bir davranıştır. kanımca burda kesinlikle bir aşağılama yok. komedi var -_-

Gönderi tarihi:

tamam senin fikrindir ama bunu aşağılamak olarak nasıl niteledin tuhaf yani. bu belli ki gülmek için hazırlanmış bir yazı.

ayrıca da insanların kendisiyle dalga geçmesi, karşı tarafla dalga geçmesinden çok daha onurlu bir davranıştır. kanımca burda kesinlikle bir aşağılama yok. komedi var -_-

sevgili emre_s gülmek için hazırlandığını bende anladım ama yinede beni üzdü,bende fikrimi yazdım.

kısa açıklama:kadınlara yapılan aşşağılamalar ve eziyet ortadayken ben bu komik yazılara

gülemiyorum,buda kusursa benim kusurum olsun.

sevgiler.

Gönderi tarihi:

herkesin fikrine saygı duymak gerekir ben yukarıdada belirttim

belki sert biraz ama frozen bence onu okuduğu anda sinirlendiği için farkedememiştir bunu. açıkçası bende hemcinsimin bayanları bu şekilde küçük düşürecek bişi yazmasını istemezdim belki komik görünüyodur ama çoğu kızın buna güleceğini sanmıyorum.

Gönderi tarihi:

evet nedense ayvayı yiyen hep erkek oluyo.

abartmayalım ama arkadaşlar hanımlar da çok büyük güçlüklerle yaşıyolar bilirim ben.

kimi kadınlar vardır, kocası istemiyo diye çalışamazlar.

kimisi de boşanamazlar canlarından olmamak için.

çok vardır töre cinayetine kurban giden.

kadının mağduru da az değildir yani. en iyisi erkekler de kötüdür kadınlar da diyelim olsun bitsin :P

Gönderi tarihi:

desene sende bizdensin.. :lol:

Gönderi tarihi:

sevgili emre_s gülmek için hazırlandığını bende anladım ama yinede beni üzdü,bende fikrimi yazdım.

kısa açıklama:kadınlara yapılan aşşağılamalar ve eziyet ortadayken ben bu komik yazılara

gülemiyorum,buda kusursa benim kusurum olsun.

sevgiler.

öncelikle fikrini yazman çok normal. fikrini yazdıkça tezat cevaplar alman kadar normal en azından.

kadınlara yapılan aşağılamalar çok fazla. bu konuda hemfikiriz. ama bu yazının bir aşağılama olmadığını belirtmeye çalıştım sadece.

ayrıca da her espri herkesi güldürmez. gülmemen çok normal. açıkçası bana da çok fazla komik gelmedi. ama hala söylüyorum bu yazı da aşağılayıcı bişey yok.

saygılar :clover:

herkesin fikrine saygı duymak gerekir ben yukarıdada belirttim

belki sert biraz ama frozen bence onu okuduğu anda sinirlendiği için farkedememiştir bunu. açıkçası bende hemcinsimin bayanları bu şekilde küçük düşürecek bişi yazmasını istemezdim belki komik görünüyodur ama çoğu kızın buna güleceğini sanmıyorum.

buna güleceğini sanmıyorum dediğin kızlar erkeklerle ilgili mizahi bişey yazıldığı zaman bütün gülme mimiklerini kullanıyo. o yüzden varsın onlar gülmesin bu yazıya :D

Gönderi tarihi:
buna güleceğini sanmıyorum dediğin kızlar erkeklerle ilgili mizahi bişey yazıldığı zaman bütün gülme mimiklerini kullanıyo. o yüzden varsın onlar gülmesin bu yazıya :D

evt kullanıyoruz buna bi itirazım yok ama beni üzen bi kızın bu yazıyı yazmış olması erkek olsa derim ki normaldir geçerim -_-

:excl: yanlış anlaşılmasın lütfen biz bu tarz yazıları erkeklerin ağzından çok duyuroz ama bi kızdan ilk kez duyuyorum açıkçası -_-

Gönderi tarihi:

evt kullanıyoruz buna bi itirazım yok ama beni üzen bi kızın bu yazıyı yazmış olması erkek olsa derim ki normaldir geçerim -_-

:excl: yanlış anlaşılmasın lütfen biz bu tarz yazıları erkeklerin ağzından çok duyuroz ama bi kızdan ilk kez duyuyorum açıkçası -_-

İşte bu benim ne kadar objektif olduğumu gösterir kendimle bile eğlenebiliyorum elime geçtikçe buna benzer yazılar gönderirim bunda bir sakıncada görmüyorum nasıl ki erkekleri tiye alan yazılar gönderbiliyorsam kendim cinsim içinde gönderirim bunda infial yaratacak birşey yok.

Ha bu arada çok fanatik feminist olmayın pek sağlıklı birşey değil.

Gönderi tarihi:

İşte bu benim ne kadar objektif olduğumu gösterir kendimle bile eğlenebiliyorum elime geçtikçe buna benzer yazılar gönderirim bunda bir sakıncada görmüyorum nasıl ki erkekleri tiye alan yazılar gönderbiliyorsam kendim cinsim içinde gönderirim bunda infial yaratacak birşey yok.

ben feministliğimle gurur duyuyorum ama başkalarının düşüncelerine saygımda vardır lütfen yazdıklarımı dikkatlice okursan başından beri böle bişi yazdığın için sadece üzüldüğümü yazdım kimsenin ne düşündüğü beni ilgilendirmez lütfen birbirimizin fikirlerine biraz saygı gösterelim

Gönderi tarihi:

sevgili suheda objektif olman çok güzel kendinle eğlenebilmende,ayrıca infial yaratanda yok ,sadece fikrimizi beyan ettik burası bir forum bildiğin gibi çokseslilik tabiki olucak.

şahsi olarak direkt sana yazılmadı o sözler senin gönderdiğin yazıyaydı benim kınamam.tabi bir bayanın göndermeside beni üzdü ama bu benim şahsi görüşümdü,kendiyle eğlenebilen birisinin bunları hoşgörmesi gerekirdi değilmi.

ben kendi adıma senin söylediğin fanatik feministlerden değilim sadece bu ülkede yaşayan bir bayan olarak hemcinslerimin düştükleri duruma duyarsız kalmayanlardanım.

senin tabirinle bende diyorum ki HA bu arada bu kadar duyarsız olmayın,ezilen,şiddete maruz kalan,psikolojik baskı gören kadınların yanında olalım,çünkü olmamak gelecek açısından pek sağlıklı birşey

değil.

sevgiler

Gönderi tarihi:

sevgili suheda objektif olman çok güzel kendinle eğlenebilmende,ayrıca infial yaratanda yok ,sadece fikrimizi beyan ettik burası bir forum bildiğin gibi çokseslilik tabiki olucak.

şahsi olarak direkt sana yazılmadı o sözler senin gönderdiğin yazıyaydı benim kınamam.tabi bir bayanın göndermeside beni üzdü ama bu benim şahsi görüşümdü,kendiyle eğlenebilen birisinin bunları hoşgörmesi gerekirdi değilmi.

ben kendi adıma senin söylediğin fanatik feministlerden değilim sadece bu ülkede yaşayan bir bayan olarak hemcinslerimin düştükleri duruma duyarsız kalmayanlardanım.

senin tabirinle bende diyorum ki HA bu arada bu kadar duyarsız olmayın,ezilen,şiddete maruz kalan,psikolojik baskı gören kadınların yanında olalım,çünkü olmamak gelecek açısından pek sağlıklı birşey

değil.

sevgiler

frozen senden ne kadar özür dilesem az. ya kusura bakma ben seni erkek sandım dı. hatta başka bir topicte yanında kız arkadaşın veya türevi birimi var diye sordum( yani sevgili baskısından dolayımı bu şekilde yazıyosun anlamında). inan bana tamamen dikkatsizliğimden kaynaklanıyo.

bir de birisinin awatarına bakınca çok çabuk karar veriyorum bu kız veya erkek diye.

tekrardan özür dilerim :clover:

Gönderi tarihi:

frozen senden ne kadar özür dilesem az. ya kusura bakma ben seni erkek sandım dı. hatta başka bir topicte yanında kız arkadaşın veya türevi birimi var diye sordum( yani sevgili baskısından dolayımı bu şekilde yazıyosun anlamında). inan bana tamamen dikkatsizliğimden kaynaklanıyo.

bir de birisinin awatarına bakınca çok çabuk karar veriyorum bu kız veya erkek diye.

tekrardan özür dilerim :clover:

özür dileyecek birşey yok sevgili emre_s kimin ne olduğunu anlayabilmek gerçektende zor. :clover:

Gönderi tarihi:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.