Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 3,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yemek84159.jpg

yemek26482.jpg

yemek52677.gif

hadi bakalım içeceklerde benden, bu defada kimse gelmezse partiyi iptal edicem -_-

hoşgeldiniz kızlar :)

mizyalcim bu arada içecekler için teşekkürler ;)

Gönderi tarihi:

ya mahçup ettin beni mizyalcim, ne gerek vardı :blush:

focalcim benim bizden biri olmamı, gezgin ve cerenimonunda usta olmalarını kutluyoruz ;)

gezgin bugün diyeti bozuver be bacım :D

Gönderi tarihi:

Anam.. Ne oluyor burda..? Ne yapmışsınız buraya böle... Kadınlar matinesine çevirmişsiniz adeta.. Ohh ne ala tabaklar kaşıklar her bir yerde mahvetmişsiniz ortalığı yaa... Valla gitmeden etrafı temizleyin yoksa bozuşuruz ona göre haaa... :angry::P

Gönderi tarihi:

ne mahcubıyetı tatlısı surda hep beraber vakıt gecırıyoruz yardım edeyım dedım

sımdıden acık acık soylıyım bunlar benım ıcın kahve ıcmek ısteyen yapsın banane..... :P:D

176uq.jpg

188we.jpg

197uk1.jpg

202hw.jpg

219jx.jpg

238hh.jpg

248ij.jpg

Gönderi tarihi:

aaaaaaaaa oldumu sımdı arman o kadar ugrastı kız partı yapalım dıye olmadı ucundan tutar yardım edersın daalırsa daalsın canım ortalık sankı hep partı yapıyoruz.....

o kadar ellerımlen kahve bılem yapmıstım tamam hepsı banaydı ama sende ıcermısın acep :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

Valla hanımlar hangi erkek bu böreklere pastalara içeceklere ve tatlı muhabbetinize dayanabilir ki.. Bana da verin bişiler ... :D Nasılsa akşam Gülsünle Natalia buraları toplarlar..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.