Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Yav hakkaten cafeyi kadınlar gününe çevirmişsiniz bayanlar.. İki dakika boş bırakmaya gelmiyor burasını ... Anam o ne kim yaptı bu sarmaları Siz de sahip çıkın cafenize Çek ellerini o sarmadan Arman erzaim aplam bisim için yaptı Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 yumulun gızlar...arman kapıp mideye indirmeden Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 yok öle beleş yemek burda, tamam yiyecekler sizden ama cafenin kirasını vermeden olmaz! Alalım ordan 2 tencere sarma, 1 tepsi baklava ha 1 tepsi börek 1 tepside pohaça Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 ok gacı sanada bakarım ama ünce angel bacıma bi bakayım bea gece kuşum resim ekleniyoduda biz mi eklemedik canımsın ben biraz geç kaldım cafeye gelemedim yarın bakarsın belkim KAHVE İÇEN YOK MU? ben alabilirim hem ne iyi erkekler yokken burasııı yaaavv Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 aaa yemek mi varmışş nerdeeee tühh kalmamış yaw biraz yawaş yiyin kızlar boğulacaksınızz bende burada bi çay içer bişeyler yer giderim diyodumm neyse gidiyim ben o zaman necati abilerin bara orada bir bira içerimm patates kızartmasıı yer evde dewam ederimm Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 buyrun arkadaşlar efiyet olsunn Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 yok artık ben gidiyorumm necati abilerin barda yerimm yediler yediler sonra buyrun diyolarr aaaa kızlara bak beee Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 ben yeni geldim nicocum yaaa aşk olsun yemicen mi şimdiii Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 haa tmm o zaman örtmenim sen yaparsında yememmii Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Ellerine sağlık Angel ben hepsini yerim şimdi.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 afiyet olsun şimdi neşelendim iştemm Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 neyse ellerine sağlık sonra görüşürüzzz söz verdimm ben necati abileree Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 angel süpersinde sarma 2 tencere olcaktı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Angelim döktürmişsün yine ellerine sağlık ama nasıl yiyecem ki ben bunlardan Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 angel süpersinde sarma 2 tencere olcaktı bir tencereyi sana bırakmıştım getirirsin die Angelim döktürmişsün yine ellerine sağlık ama nasıl yiyecem ki ben bunlardan olsun güzelim sen yersin yiyemediğini paket yap evde yersin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Paket yapayım birileri de yer demi Alıntı
Φ Lion53 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 bu sarma nerenin sarması Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Uzak diyarların Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 angel bacım unutturma falına bakayım bugün... dün geç geldin bakamadık canım maşallah sarmalar, börekler gırıla gitmiş bize kalmadı tabi armanla, azizilden dolayı... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 angel bacım unutturma falına bakayım bugün... dün geç geldin bakamadık canım maşallah sarmalar, börekler gırıla gitmiş bize kalmadı tabi armanla, azizilden dolayı... canımsın yine yaparım seni mi kırcam bugün kü menüde kısır turşu börek ve puding var yer misin ? hadi ban fal bak şincik Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 offfff yemem mi, hepside sevdiğim şeyler valla saolasın bacım falına da bakayım bari ama önce bi 10 luk at bakam oraya Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 üstünü böreklerden nkısırdan yediklerine say güzelim benden fazla para çıkmazz Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 abe bu forumun bütüüün gacıları cimri be neyse bi seferliğe masus bakacam artık; abe gacı sen bekarsın ama içmi etrafına bi bakmazsın, şimdi senin bi gözün işte, bi gözün oynaşta olacak be ... yoksam ep bekar kalırsın bak demedi deme ümür billah evlenemezsin... abe senin canını sıkan olmuştur bu günlerde aman kafanı takmayasın üle şeylere, iç moralcağızını bozmayasın... bir tane uzun yol görürüm, ama emen değil sora gidersin bu yola... sevinç gözyaşları vardır falında bide ''A'' mı desem, ''V''mi desem bi arf görürüm bu kişi seninle konuşmak ister... eee şimdilik bu kadar yeter temam mı şugar bacı... ADİ GAL SALICAKLA Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 teşekkür ederim güzelim ewtt ewet evde kalcam valla otelde kalcak halim yok ya AĞZINA SAĞLIK ŞEKERİM HEP AÇIK DEMİ BURASIII Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 evet gacı 7 gün 24 saat açıktır bu cafe Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.