Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 3,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Anlaşıldı merkez sende uyanık çıktın :) ama olsun be kız.. Sevdim seni o yüzden bi kıyak yapıcam sana maaşına zam değil ama aldığın tiplerin hepsi senindir kutuya atmana gerek yok nasılsa senden başka çalışanım da yok ee getir bakalım çayları da millet gelene kadar iki kelam edelim ...

Gönderi tarihi:

ÇAYMI DEDİNİZ AÇIK VE ŞEKERSİZ OLCAK CANIM ŞEBLAM BENİM ÇAY:)

EE ANLATIN NE VAR NE YOK DOSTLAR

Ne olsun ben karçiçeğim sabah akşam çalışıyoruz işte görüyorsun dur durak yok . Gündüzleri çalıştığım yetmiyormuş gibi akşamaları da burda çalışıyorum . Peki niçin ? Tabiki sizlerin mutluluğu için . Sizler keyif alıp mutlu olasınız diye yapmadığım iş girmediğim kılık kalmadı be güzelim ama şikayetçimiyim . Hayırrr bilakis sizin keyfiniz benim keyfimdir ama işte tek bi endişem sevgilime yeteri zaman ayıramıyormuşum gibi geliyor inşaallah bir gün patlamaz bana aşkım eğer patlarsa parçalar beni orası kesin :)[/b]

Gönderi tarihi:

EVET YA HERGÜN ÇAYA VE SERVİSE BİRİMİZ BAKALIM.ÖYLE SABAHA KADAR OTURMA SENDE KANKA DERS FALAN ÇALIŞ.BU GECE ÇAYLAR BENDEN.KURABİYEDE YAPTIM.ZEHİRLENMEYİ GÖZE ALIYORSANIZ YİYİN GARİ....

ders bitti ya 1 buçuk saat çalıştım :D bana fazla bile :D

evet ilk nöbet bu akşamdı ve bitti ve nöbet benimdi :D

Gönderi tarihi:

NÖBET 3E KADAR ÇAY GETİR NÖBETÇİ.ALOOO KANKA HADİ YAA .ŞURDA İKİ KELİME ETTİRMEDİN BEE SEBLA CANIM HADİ BİZ BİRAZ DOLAŞIP GELELİM GOLGİDE BULAŞIĞI YIKAR BİZ GELENE KADAR ;)

3 mü ozamana kadar ben uyurum bide sahura kalkarım bea :D

ayrıca şu ana kadar hiç bulaşık yıkamadım hep yıkattrıdım ve kanka hadi canım :D mutfaga

Gönderi tarihi:

OFF YA GOLGİ YA BAK HAİN KANKA İYNE BULAŞIKLARI YIKAMADAN SIVIŞIP GİTMİŞ.NEYSE SABAH PATRON GÖRMEDEN TEMİZŞEYEYİM ŞİMDİ İŞTEN FALAN ATAR ÇOCUĞU YAZIK OLMASIN.SEBLADA YOK ORTADA.İYİ VALLA.ORHAN BABA EŞLİĞİNDEDE BULAŞIK YIKAMAK PEK KEYİFLİ OLUYORMUŞ YA... ;)

Gönderi tarihi:

sevgili karçiçeğim..

bulaşıklar sana mı kaldı yaa..

sen dur şimdi ben geldim sana yardıma..

şu yerleri de bir silerim şimdi ben..masalara da çeki düzen veririm..

sonra da birer çay alırız kendimize..kimse yokken hazır..keyif yaparız....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.