Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 ÇAYMI DEDİNİZ AÇIK VE ŞEKERSİZ OLCAK CANIM ŞEBLAM BENİM ÇAY:) EE ANLATIN NE VAR NE YOK DOSTLAR Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Anlaşıldı merkez sende uyanık çıktın ama olsun be kız.. Sevdim seni o yüzden bi kıyak yapıcam sana maaşına zam değil ama aldığın tiplerin hepsi senindir kutuya atmana gerek yok nasılsa senden başka çalışanım da yok ee getir bakalım çayları da millet gelene kadar iki kelam edelim ... Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 işte benim aslan ustamm..çok teşekkür ederim.. sevgili karçiçeğim de gelmiş madem.. şöyle üç açık çay getireyimde hep beraber sohbet edelim bari.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 ÇAYMI DEDİNİZ AÇIK VE ŞEKERSİZ OLCAK CANIM ŞEBLAM BENİM ÇAY:) EE ANLATIN NE VAR NE YOK DOSTLAR Ne olsun ben karçiçeğim sabah akşam çalışıyoruz işte görüyorsun dur durak yok . Gündüzleri çalıştığım yetmiyormuş gibi akşamaları da burda çalışıyorum . Peki niçin ? Tabiki sizlerin mutluluğu için . Sizler keyif alıp mutlu olasınız diye yapmadığım iş girmediğim kılık kalmadı be güzelim ama şikayetçimiyim . Hayırrr bilakis sizin keyfiniz benim keyfimdir ama işte tek bi endişem sevgilime yeteri zaman ayıramıyormuşum gibi geliyor inşaallah bir gün patlamaz bana aşkım eğer patlarsa parçalar beni orası kesin [/b] Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 öderslerimi çalıştım nihahah bütün gece burdayım ben kapatırım dükkanı merak etme sen Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 bundan şüphemiz yokki kankam.sen bu işte bir numarasın Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 yok ya yarın erken kalkmam lazım şu işi bi sıraya koyalım nöbetleşe Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Ne nöbeti.. her akşam cafeyi kim kapatıyo zannedion Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 EVET YA HERGÜN ÇAYA VE SERVİSE BİRİMİZ BAKALIM.ÖYLE SABAHA KADAR OTURMA SENDE KANKA DERS FALAN ÇALIŞ.BU GECE ÇAYLAR BENDEN.KURABİYEDE YAPTIM.ZEHİRLENMEYİ GÖZE ALIYORSANIZ YİYİN GARİ.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 EVET YA HERGÜN ÇAYA VE SERVİSE BİRİMİZ BAKALIM.ÖYLE SABAHA KADAR OTURMA SENDE KANKA DERS FALAN ÇALIŞ.BU GECE ÇAYLAR BENDEN.KURABİYEDE YAPTIM.ZEHİRLENMEYİ GÖZE ALIYORSANIZ YİYİN GARİ.... ders bitti ya 1 buçuk saat çalıştım bana fazla bile evet ilk nöbet bu akşamdı ve bitti ve nöbet benimdi Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 NÖBET 3E KADAR ÇAY GETİR NÖBETÇİ.ALOOO KANKA HADİ YAA .ŞURDA İKİ KELİME ETTİRMEDİN BEE SEBLA CANIM HADİ BİZ BİRAZ DOLAŞIP GELELİM GOLGİDE BULAŞIĞI YIKAR BİZ GELENE KADAR Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 NÖBET 3E KADAR ÇAY GETİR NÖBETÇİ.ALOOO KANKA HADİ YAA .ŞURDA İKİ KELİME ETTİRMEDİN BEE SEBLA CANIM HADİ BİZ BİRAZ DOLAŞIP GELELİM GOLGİDE BULAŞIĞI YIKAR BİZ GELENE KADAR 3 mü ozamana kadar ben uyurum bide sahura kalkarım bea ayrıca şu ana kadar hiç bulaşık yıkamadım hep yıkattrıdım ve kanka hadi canım mutfaga Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 şşşş bol köpüklü bir türk kahvesi getir.tükürme tükürmee cıx cıxxxx şşşş bol köpüklü bir türk kahvesi getir.tükürme tükürmee cıx cıxxxx Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 şşşş bol köpüklü bir türk kahvesi getir.tükürme tükürmee cıx cıxxxx şşşş bol köpüklü bir türk kahvesi getir.tükürme tükürmee cıx cıxxxx hadi bakiim hadi bakiim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 hadi bakem ne.....getirme beni oraya zaten başım ağırıyii getir köpüklü tükürüksüz kahvemi........ Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 sana kahve mi getircem ben sen iyice kafayı üşütmüşsün ah canııım bakiim ateşin kaç ama senin türünde normal ateş kaç derece biliyonmu Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 seninkiyle aşağı yukarı aynı. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 valla kromozom sayılarımız farklı nasıl oluyo bu işya bende 46 tane sende kaçtane bilim adamlarının seni incelemesi lazım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 beinm senin gibi soyum tükenmiyorki incelenmeye alınayım.yaa kaç tane angut kaldı dünyada.biz insanlar artarken siz yokoluyorsunuz cıx cıx yazık.....yane Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 ya sen türünün son örneğisin adı meydün herhangi bir isim yok angut,pelikan gibi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 sen angutsunda başın göğemi erdi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 sen angutsunda başın göğemi erdi ben angut deilimki bea test yaptırdım insanmışım sena daha isim bulamamışlar ben dedim made in diyin die onlarda süper isim diyp kabul ettiler Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 OFF YA GOLGİ YA BAK HAİN KANKA İYNE BULAŞIKLARI YIKAMADAN SIVIŞIP GİTMİŞ.NEYSE SABAH PATRON GÖRMEDEN TEMİZŞEYEYİM ŞİMDİ İŞTEN FALAN ATAR ÇOCUĞU YAZIK OLMASIN.SEBLADA YOK ORTADA.İYİ VALLA.ORHAN BABA EŞLİĞİNDEDE BULAŞIK YIKAMAK PEK KEYİFLİ OLUYORMUŞ YA... Alıntı
Φ sebla Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 sevgili karçiçeğim.. bulaşıklar sana mı kaldı yaa.. sen dur şimdi ben geldim sana yardıma.. şu yerleri de bir silerim şimdi ben..masalara da çeki düzen veririm.. sonra da birer çay alırız kendimize..kimse yokken hazır..keyif yaparız.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.