Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 o bişey yapmazki Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 bana deilde kurbanıma yapar Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 sen kendin için istemiyomuydun ? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 sahibi nerde buranın bir kahve istedim hala gelmedi nerde gidiip bakiim şunlarrrrrrrrr Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 boşaltın len kapadım cafeyi..........bastırdım parayı bu akşam tek başıma oturcam hadi naşş naşş....buharlaşın.... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 dur bi yeni gelmiştim kahvemi içip gidicem Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 boşaltın len kapadım cafeyi..........bastırdım parayı bu akşam tek başıma oturcam hadi naşş naşş....buharlaşın.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Abla bendemi gidem ? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 kimsecikler yokmu kahvaltı veriyomusunuz? Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 günaydın mineu işte kahvaltın Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Günaydın herkese.. Arkada uyuyuyakalmışım.. Sızım sızım sızlıyor her bi tarafım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 günaydın arman ben sana dedim orada yatma tutulur her yanın diye ama sakalımız yok ki Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 günaydın herkese canım çikolata istiyor ve kahve.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Köşede ki büfe açılmışsa eğer çikolatayı oradan alıver sen gelene kadar bizde kahveyi hazırlamış oluruz gezgincim.. Gecem Yağmurum.. Haklısın aslında ama ne biliim sızmışım işte. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 günaydın mineu işte kahvaltın saolasın gece kuşum ama ben bu iletilere eklenen resimleri göremiyorum, mutlaka çok leziz bir kahvaltıdır ikramın ama göremiyorum işte iş yerinden girdiğim için nete bütün sitelere giremiyoruz, rama.com.tr den göndermişsin kahvaltımı sanırım... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gezgin istediğin çikolata olsun be, kayfede yanında hazır! türk kahvesi verem dedim açılırsın! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gezgin istediğin çikolata olsun be, kayfede yanında hazır! türk kahvesi verem dedim açılırsın! aboo bunlar benim kimseye vermem valla........böcüğüm savolasın allah ne muradın varsa versin şunların gözelliğine bak..... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 afiyet olsun meydün, götür bakalım Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 asla olmaz meydün bunlar benim kimseye vermem ben şimdi onları deve yapacam ... aziz meydüne başka bir kahve çikolata versene benim çinıkınıma gözlerini dikmiş.... aç ne olacak.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 allaaaaaaaahhhh gezgin geldi işte sen kahveyi, çikolatayı içene kadar meydün gördünmü? tamam tamam gezgin sana yeniden söyleriz... azizil gezgine yeniden kahveyle çikolata gönderirmisin lütfen Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 aynılarından isterim banane banane ya Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Yokkkkkk ettim salındığın billur aynalarıııııı Şimdi uzun uykuların tam zamanıdırrrr Bir yorgan misali örtündüm yalnızlığıııııı Bu yıl da aşk buraya hiç uğramadıııııı Silinsin izim, hiçliğim sokakta kalsınnnnnnnnnnnnnnn Gölgemi yakın, bu dünya beni yok saysınnnnnnnnnnnnnn Emanet ettim bıraktığın her şeyi Dedim siz susuz bırakmayın menekşeyi................ Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 saolasın gece kuşum ama ben bu iletilere eklenen resimleri göremiyorum, mutlaka çok leziz bir kahvaltıdır ikramın ama göremiyorum işte iş yerinden girdiğim için nete bütün sitelere giremiyoruz, rama.com.tr den göndermişsin kahvaltımı sanırım... Sonun da nickimi değiştirecem Kuşum Aydın aman işte Gece Kuşu yapacam Senin derdinden bende de var ben de şirketten takıldığım için bazı resinleri göremeyabiliyorum sorun değil Güzel bir kahvaltı hazırlamıştım senin için bilmem yumurtayı nasıl seversin rafadan yaptırmıştım ama gerçi ben yumurtadan nefret ederim de Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 Yokkkkkk ettim salındığın billur aynalarıııııı Şimdi uzun uykuların tam zamanıdırrrr Bir yorgan misali örtündüm yalnızlığıııııı Bu yıl da aşk buraya hiç uğramadıııııı Silinsin izim, hiçliğim sokakta kalsınnnnnnnnnnnnnnn Gölgemi yakın, bu dünya beni yok saysınnnnnnnnnnnnnn Emanet ettim bıraktığın her şeyi Dedim siz susuz bırakmayın menekşeyi................ Bu nasıl dönüş Dreamer... Nerdesin sen yaa.. Dreamerin şerefine içkiler bugün zamlandı Şaka bi yana hoşgeldin arkadaşım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.