Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
bir türk kahvesi lütfen.. -_-

birazdan hayaletler getirir sanırsam :w00t:

banada bi Türk kahvesi orta şekerli olsun telvesi bol olsun, yanında soda da olsun... -_-

hanfendü yanınız boşmu oturabilirmiyim, ne kadar asil bir hanımefendisiniz tanışsaydık... :wub::w00t:

buraya hayaletler mi bakıyor :unsure: aman harika o zaman casperda buralardadır... :P

• Cevaplar 3,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yeşil çay istiyorum bende ama kimden istiyim :unsure:

Gönderi tarihi:
banada bi Türk kahvesi orta şekerli olsun telvesi bol olsun, yanında soda da olsun...

hanfendü yanınız boşmu oturabilirmiyim, ne kadar asil bir hanımefendisiniz tanışsaydık... :wub::w00t:

banamı dediniz canem :kiss: tabi tabi buyrun reca ederim :innocent: (bari bunu kaçırmasam..pek sarsak bişeye benziyor :getlost: ..evde kaldım valla :shaun::w00t: )

ben frozen :shaun: asilliğimden başka bir özelliğim olmasada farketmeniz gözel cancağızım :wub::w00t:

Gönderi tarihi:
size bi tekila vereyim ben aslında müşteriyim ama sabahtan beri beklediğime göre burda :whistling:

sizinle tekila içmalı ..yakmalı ve çekmalıyım sigarayı :w00t:

:lol::w00t:

Gönderi tarihi:
bırı tekıla mı dedı :shifty:

jön gel gel bendensin :lol: abartmayalımda :wacko:

tekila fena olmaz bu arada pardon siz de müşteriymişiniz :) (evt yakmalı çekmalı yanında )

hemen geliyor bob cum..marleyim.. :grin:

radya gel sende sanada bir bardak şarap var içersin demi :shifty:

önemli not :görevliler nerdesiniz..bakın kafeye müşteri toplama işinde gayet başarılı oldumda :whistling: komisyon diyom :shifty: bilmem anlatabiliyom mu :w00t:

Gönderi tarihi:

Senin elinden zehir olsa içerim kıs ben :D soğukalgınlığına iyi gelirmi ki :unsure:

Gönderi tarihi:

geçmiş olsun canem.. :)

o zaman sana şişeyi vermek lazım bir iki kadehten sonra..ne soğukalgınlığı kalır ne tasa :wacko::w00t:

ahanda zeynep gelmiş.. :hug:

yavrum kap bakayım tepsiyi hade canım müşteri çok :w00t:

Gönderi tarihi:

hobaaa bugun frozendenız vala :sorcerer: ben absinth ıstıyorum. -_- ama ole dırek bardaga katıp verme.suzgecı koy sekerı ıcıne dok sekerın ustune bıras absıntten dok sonrada yak seker yanacak erıcek bardagın ıcıne damlıcak sonra karıstır getır :whistling::lol::P

Gönderi tarihi:

önemli not :görevliler nerdesiniz..bakın kafeye müşteri toplama işinde gayet başarılı oldumda :whistling: komisyon diyom :shifty: bilmem anlatabiliyom mu :w00t:

tamam bekliyorum.. bi şaraphane açarız gel orada çalış bu arada :D

Gönderi tarihi:
geçmiş olsun canem.. :)

o zaman sana şişeyi vermek lazım bir iki kadehten sonra..ne soğukalgınlığı kalır ne tasa :wacko::w00t:

ahanda zeynep gelmiş.. :hug:

yavrum kap bakayım tepsiyi hade canım müşteri çok :w00t:

sağolasın frozenim :hug:

ha deeee dimek öle ben iki şişe rica edicem ölese -_-:whistling::w00t:

Gönderi tarihi:

bu ıs gene bana dustu desenıze :D

Absinth-794477.jpg

bıras beklıcez sekerı yaktım erısın -_- bu bı bardak hepımıze yeter hatta hepımızı sarhos bıle eder. :lol: alkol oranı %85 te :shifty: cok ıcersenız haluslasyon goruyosununz benden solemesı :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.