Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 ıkram ıcın tsk edrım ama canım hıc bısı yemek ıstemıyo Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Olsun şeker sende bir bardak çay içersin,bak zahmet çekip demlemiş Lilaç,zaten yarın ücrete tabi olacak... Tamam tatlım içeyim... Eline sağlık Lilac gunaydın herkeze.bısı yemeyelı 39 saat oldu.bı tane halleyı saymazsak tabı bugunde olmedık bakalım kac gun daha dayanacam Ay Tahsiiin geliolar soldan soldan Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Tamam tatlım içeyim... Eline sağlık Lilac Ay cnm saol afiyet olsun Korktunuz di miii çıkamadı beğenmiyorum diyen Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 banada çay var mı??? biraz geç oldu ama kalmıştır umarım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 5 çayı yapcaktık ama akşam olmuş Başka bişi almaz mıydınız? Garson mu oldum ne Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Garson Lilac Kızım hadi bakıyım bi dondurma getir bana Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 bende rakı ıstıyom Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 bende rakı ıstıyom açlıktan ölüyo hala rakı diyo yaaa bende meyveli soda istiyorummm..mümkünse vişneli olsun şimdiden teşekkürü borç bilirim teşekkür ediyorum ayyy burası benim koğuş değil ya ondan Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 bıras once makarna yedım aclık grevıme son verdım 49 saat dayanabıldım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 bıras once makarna yedım aclık grevıme son verdım 49 saat dayanabıldım bende bi meyve salatası alayım kenarındada dondurma olsun Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Garson Lilac Kızım hadi bakıyım bi dondurma getir bana sen çok olmaya başladın babanın uşağı yok cicim,bi de kızım demiş ayoıp ayıp abla de bana bende rakı ıstıyom Cafemizde alkol bulunmamaktadır sayın jön lütfen başka bişi Rica edin şimdiden teşekkürü borç bilirim teşekkür ediyorum ayyy Ayy cnm ne kibar insanlar var di mi Kanım ısındı sana kıss birden yanıma alcam seni,asistanım olcan yani Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Ayy cnm ne kibar insanlar var di miKanım ısındı sana kıss birden yanıma alcam seni,asistanım olcan yani kanının ısınmasına sevindin deee şekerim, benim koca bi ağalık saltanatım var cicim tepipte gelip buralarda garson olamam kusuruma bakma anacım gel ben seni koğuşuma alayım bari Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 5 çayına gelmşitim ama kimse yok sanırım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 bende bi çay demliyim belki birileri gelir... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 ben geldim banada çay kaldı mı erbay?? Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Merhaba.. limonlu soda rica etsem.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 ben geldim banada çay kaldı mı erbay?? kimse içmedi zaten kap bi bardak kendine... Merhaba.. limonlu soda rica etsem.. abi garson izinde herkes kendi alıyo bak çayı bile kendim demledim istersen veriyim tavşan kanı.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 burdamı toplanıyosunuz ee kımler varmış hane Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 geç mutfağa sen bardakları yıka... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 çay da çok güzel olmuş eline sağlık erbay da tek başına gitmiyo bu poğça neyin yok mu?? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 afiyet olsun zeynep poça kalmadı hepsini yedim hamur işine dayanamam da sen şu kavrulmuş fındıklarla idare et... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 kimler varmiş burada..:? çay içmeye geldim... merhabalar. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 kimler varmiş burada..:?çay içmeye geldim... merhabalar. kimseler yokmuş. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 kimseler yokmuş. ben geldim...biraz geç oldu ama geldim...kim var burda Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 bir türk kahvesi lütfen.. birazdan hayaletler getirir sanırsam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.