Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 kanka ya bu cafeyede kimse uğramıyoooo Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 kanka burası bizim kafe deil yanlı kafeye geldin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 hehehe Tamam kanka ya alışcaz artık yavaş yavaş Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 nan kanka kaç hafta oldu ne biçim elemansın bi alışamadın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 kanka ya azıcık idare et okul sınvlar bide cafe anladın sen onu :) Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Açılın ben geldim yardıma ihtiyacınız var mı? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 ayıp ettin bedava işçiyi kim kaybetmiş ama ben buldum çalışmak istersen gel Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 ayıp ettin bedava işçiyi kim kaybetmiş ama ben buldum çalışmak istersen gel herşey paramı aşkolsun Sevgi topiğiniz yeter bana Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 saol be helal sana bu arada yarın 7 de gel iş başına hemen gerçi burası başkasınındı ama Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 saol be helal sana bu arada yarın 7 de gel iş başına hemen gerçi burası başkasınındı ama 7 çok erken diilmii Biraz ileriye alsak saat olayına bi kıyak geçersin herhalde güsel arkdaşına Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 7 çok erken diilmii Biraz ileriye alsak saat olayına bi kıyak geçersin herhalde güsel arkdaşına Hayalperest'çim dedik bağdırımıza bastık şu yaptığına bak ya Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 tmm pe tmm fazladan uyumayı bende severim nese sen 9 da gel sende şakadan anlamıon pe Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 tmm pe tmm fazladan uyumayı bende severim nese sen 9 da gel sende şakadan anlamıon pe Allah razı olsun!! Ben demesem sabagın kör karalığında benii yola koyacaktın Neyse.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2007 kısım erken kalkan yol alır die bişe var onun için bu arada ben gidiom Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 kısım erken kalkan yol alır die bişe var onun için bu arada ben gidiom erken kalkan yol alırmışmış bay çok bilmiş Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 oooooooooooooo kankam ben yokken neler olmuş burda Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Bi zamanlar ne kalabalıktı burası..artık kimseler uğramaz olmuş.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 aaaa cok ozlemısım ben burayı ya ınsanın hey gıdı gunler hey dıyesı gelıyo cafenın sahıbı mıne onun yardımcısı aca ve musterıler nereye kayboldular bole Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 aaaa cok ozlemısım ben burayı ya ınsanın hey gıdı gunler hey dıyesı gelıyo cafenın sahıbı mıne onun yardımcısı aca ve musterıler nereye kayboldular bole Dün gece dolaşırken takıldı gözüme..ben de hey gidi günler dedim..en süper cafe bizim kafeydi Hadi canlandıralım tekrar Sabah uğrayanlara çaylar benden Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Çay'ı Lilaç demledi birinci sınıf Çaykur.. Simit ve kaşar bugünlük müessesemizin ikramı buyurun.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Tuuh ben de kahvaltımı yapıp gelmiştim.. Bi dahakine artık Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Olsun şeker sende bir bardak çay içersin,bak zahmet çekip demlemiş Lilaç,zaten yarın ücrete tabi olacak... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 gunaydın herkeze.bısı yemeyelı 39 saat oldu.bı tane halleyı saymazsak tabı bugunde olmedık bakalım kac gun daha dayanacam Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 gunaydın herkeze.bısı yemeyelı 39 saat oldu.bı tane halleyı saymazsak tabı bugunde olmedık bakalım kac gun daha dayanacam neden? ölüm orucunamı başladın yoksam,ikram ediyoruz ye işte.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Beğendiniz mi çay güzel olmuş mu Bu konuda uzmanım beğenmedim diyen varsa çıksın kapışalım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.