Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Kıs kankim iyiki benim tarafımdasın he yani düşman askeri olduğmusu düşünmek bilenem istemiyom Kıs istemem limonata sen bana bi fırın sütlaç getir Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 gece ablamın siparişleri bittiyse bişiler isteyebilirmiyim.. Burda hayat niye olmasın kıs sanem.. Oksijen mi alamayon yoksam.. Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 gece ablamın siparişleri bittiyse bişiler isteyebilirmiyim.. Burda hayat niye olmasın kıs sanem.. Oksijen mi alamayon yoksam.. aman bişiy demedik, kimse yoktu ondan... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 He iyi o saman.. Hayat mayat yok deme oksijen manyağı yapardık seni herhal .. Eeee ben yemekten geldim kahve istiyom.... bol şekerli olsun, mümkünse yarım bardak su getirin..lütfen.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yeşim benim siparişlerden sanane anacım Kıs beynine oksijenmi gitmiyo yoksam ne demek istedin Sanemavi cappicino getiremmi Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Sanane mi....cık cık.. Bananesi varmı sıra gelmiyo.. sankim lavabo bekliyos.. sanem iyimisin kıss.. ses gelmiyo.. Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yeşim benim siparişlerden sanane anacım Kıs beynine oksijenmi gitmiyo yoksam ne demek istedin Sanemavi cappicino getiremmi walla ne iyi olur, gerçekten canım istedi ya şimdi... Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Sanane mi....cık cık.. Bananesi varmı sıra gelmiyo.. sankim lavabo bekliyos.. sanem iyimisin kıss.. ses gelmiyo.. Kız babamın işyeri değil ki burası, ara sıra sesim kesilebilir öyle, siz bana bakmayın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Üsgünüm bütün cappicinoları kankim yemiş su getiremmi soğuk Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Benimde babamın işyeri değil.. dedemin olabilü.. kıs soğuk suyu bana getirebilrmisin gece.. öhöö öhöö.. ılık olsun..üşütmüşüm.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 olmas sana buslu su getirem ben Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Kıs kankim iyiki benim tarafımdasın he ,yani düşman askeri olduğmusu düşünmek bilenem istemiyom Kıs istemem limonata , sen bana bi fırın sütlaç getir kıss kankim ben seninle her saman müttefik olurdum kankim ben bi bakem sütlaç var mı gece ablamın siparişleri bittiyse bişiler isteyebilirmiyim.. falla yeşimcim çok beklersin gibim geliyo hayır esirgediğimden değil, kilo alcak ondan korkuyorum Üsgünüm bütün cappicinoları kankim yemiş , su getiremmi , soğuk kankiiiimmmm kıss ne cappicinosu sabahtan beri sudan başka bişi içmedim Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Üsgünüm bütün cappicinoları kankim yemiş su getiremmi soğuk ya evet soğuk su olur bak, cappicino hayallerinin üstüne iyi gider, soğuk soğuk Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 kankim sütlaç kalmamış sana çikolatalı truffles getirdim kankim istersen kabak tatlısı verem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Kıs sen ne istediysem doğru düsgün getirmedinki Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Bende kilo almak istiyordum zaten.. ayıptır sölemesi 50 kiloyum...boyuma göre biras zayıf kalıyom.. Yf baaaanne işte ben bişiler sipariş etmek istiyom... yoksam inanın sisde baş maş kalmıcak... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Ne yiorus Mine gördün mü Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Ne yiorus Mine gördün mü neyi gördüm mü toprağım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Kıs kankim sen körsün ya aman pardon pcin kör ya ondan gördünmü dio Hey Allahım kulaklarıda sağır olmuş bu kısın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Valla ya sen cekion pc den de ben nie çekiom Bekle yolluom mailine Alıntı
Φ Necati Şaşmaz Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 merhabayn arkadaşlar Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 neyi görmüşüz ya.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Haheheohaaa Polat abim hoşgeldin Gördün mü Mineeeee Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 merhabayn arkadaşlar Amanın kim gelmiş Nati çekilsene kısım aradan yeşim gürültü yapma Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Kıs kankim sen körsün ya aman pardon, pcin kör ya ondan gördünmü dio, Hey Allahım kulaklarıda sağır olmuş bu kısın kıss kankim bende bi an bişi kaçırdım sandım Valla ya sen cekion pc den de ben nie çekiom Bekle yolluom mailine kıss toprağım kendi eklediğim resimleri görebiliyom hade bekliyom merhabayn arkadaşlar Ooooooooooo kimler gelmiş ne içersinis veyahut ne yerdinis necati bey Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.