Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 nerde benim kavem buslu olsun nütfen Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 noluyo burda yaa cafemin altını üstüne getirmişsinis Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Kıs ben bişey yapmadım he ona göre yaptımmı yoksam kıs kankim bisim çöp öğütücü makinamıs varmı Kalk bana buslu bi kave getir Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Olivia bakalım falında neler var... Hımmm şansın açılıyor... Beklenmedik bazı haberler alacaksın... Bir gönül macerası görüyorum, güzel bir seyir gösterecek... bak bak burda ne görüyorum hımmmm, derin düşüncelere alamet sayılan bir şekil, bir sukutu hayale uğrama ihtimalin var Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Kıs ben bişey yapmadım he ona göre , yaptımmı yoksam , kıs kankim bisim çöp öğütücü makinamıs varmı Kalk bana buslu bi kave getir kankim sen saten her saman suçsussun kıss napcan çöp öğütücüyü vardır ama aça nereye koydu bakalım buslu kahvemi kıss iyice saçmaladın sen Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Hep böyle çıkıyor ya... Allam ben hep ağlıcakmıyım.. Ama bi türlü haber alamıyos.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Kıs kankim Aça öğütmüştür o makinayı Kıs tabe suçsusum bak melek gibim masumum Kıs buslu kave istemek ve içmek saçmalıkmı çıbık bana bi Ice Coffe getir Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Hep böyle çıkıyor ya... Allam ben hep ağlıcakmıyım.. Ama bi türlü haber alamıyos.. şişşşştt, niye ağlıyon sen... Bak acele havadisler almak üzeresin, söylemişti dersin... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 allam şimdiye kadar baktırdıklarımın hepsi böyle diyo...sende böyle dediğine göre.. yok yok kesin bu falcılar yalancı.. işinis gücünüs haber gelcek, yok tlefon gelcek, oda değil uzaktaki bi akraban ya da sevdiğine kavuşcan.. yemeyis artık.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Kıs kankim Aça öğütmüştür o makinayı , Kıs tabe suçsusum , bak melek gibim masumum Kıs buslu kave istemek ve içmek saçmalıkmı , çıbık bana bi Ice Coffe getir kıss nası öğütsün sanayi tipi öğütücüyü kıss kankim meleksin tabe ama basen bişi oluyo sana kıss ben nerden bulcam buslu kahveyi başka bişi getirsem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Ne oluyo bende bilmiom kankim Kıs kankim o zaman bi Ice Tea alayımyanınada ay çöreği Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 allam şimdiye kadar baktırdıklarımın hepsi böyle diyo...sende böyle dediğine göre.. yok yok kesin bu falcılar yalancı.. işinis gücünüs haber gelcek, yok tlefon gelcek, oda değil uzaktaki bi akraban ya da sevdiğine kavuşcan.. yemyis artık.. yalancı demesene kızım falcıya, çarpılırsın walla, alla alla, çuk çuk çuk Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Dur ben çarpam hemen Kıs yeşim gel bide ben bakem falına Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 anam falcıya yalancı diyen çarpılıyomuydu.. Kıss Allah korusun.. tmm en güvendiğim insanlar falcılar.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 kankim sıcak çikolata versem Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 ağsım sulandı mine abla.. bende isteremmmm.. Benim soğuk çikolata olsun bi sahmet.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 kıss ben sise soğuk bi ayran getirem en iyisi biri soğuk kahve ister, biri soğuk çikolata ister hade afiyet olsun ayranı içince uykunus gelir inşallah Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 kankim sıcak çikolata versem istemem buslu çikolata istiyom ben yanınada ay çöreği ağsım sulandı mine abla. bende isteremmmm.. Benim soğuk çikolata olsun bi sahmet.. sen sıranı bekle Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Allah'ım güsel Allah'ım.. Sen aklıma mukayyet ol.. çok güsel mine abla ellerine sağlık.. Kıss sen enişteyide mi böyle uyutuyon.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Kıs kankim ben ayranı sıcak seferim sen git bana buslu salep getir yanınada ay çöreği nütfen Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 istemem, buslu çikolata istiyom ben , yanınada ay çöreği kıss kankim misafir umduğunu değil, bulduğunu yermiş ve içermiş içeceksen hali hasırda bu far içmiyceksen bir içen bulurus çok güsel mine abla ellerine sağlık.. Kıss sen enişteyide mi böyle uyutuyon.. afiyet olsun canım kıss sus Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 sustum.. Baanne susmucam.. Ben neden susuyomuşum.. Gece ablam daha çok konuşuyo o sussun.. (benim bilem başım patladı.. ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Ben mi çok konuşuom kıs kankim bunlar ne dio Kıs kankim bi buslu oraleti bana çok gördün yaaa Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Oooooo hiç hayat yok burda!!! Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Ben mi çok konuşuom , kıs kankim bunlar ne dio Kıs kankim bi buslu oraleti bana çok gördün yaaa kankim mi çok konuşuyo yuk canım kankimin ağsı var birde pabuç kadar dili var o konuşmamıştır kankim limonata getiremmi sana Oooooo hiç hayat yok burda!!! kıss sanem marsta bilenem hayat var diyolar burda niye olmasın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.