Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 1 seker daha ısterım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 hey garson bana köpüklü bir gayfe................. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 çook yorgunum hava da çok sıcak... soğuk bişiler rica edebiler miyim Alıntı
Φ resalp Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 YA arkadaslar bakin hele su siteye... De gozunuz gonlunuz acilsin www. kuralyok.8m.com daha da gelistircem. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Nerde bu cafenin sahibiiiiiii.. Neden boş bırakıosunuz Çabbııık bi dondurma getir Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 bayadır gelmedim yav çek ordan tek şekerili demli bi çay... yanında da kandil simiti olsun.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Buraya kimse bakmıo artık.. İş başa düştü.. Ben çalışayım bari Buyur hocam çay ve simidin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Nerde bu cafenin sahibiiiiiii.. Neden boş bırakıosunuz Buraya kimse bakmıo artık.. İş başa düştü.. Ben çalışayım bari Kıss toprağım senin gösün demi benim cafemde ben yaşadığım sürece bu cafe benimdir bilmiş olasın burda değildik herhalde , ondan ilgilenemedik cafeyle Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Pardon bu saati ve bombayı nereye bırakabilirim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Kıss toprağım senin gösün demi benim cafemde ben yaşadığım sürece bu cafe benimdir bilmiş olasın burda değildik herhalde , ondan ilgilenemedik cafeyle Geet yalançı Vermiom artık cafe benim Pardon bu saati ve bombayı nereye bırakabilirim Masanın üzerine bırakabilirsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Masa saati değil ama bu :lol: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Duvar saati dediğimi duyan oldumu :lol: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Duvar saati dediğimi duyan oldumu :lol: Ya kısım sanane bis sana duvara as diosak duvara as.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Duvar saati tipli bombayı duvara asayım ben dimi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Eveet.. Ne ugraştırıp duruosun.. Mine çakacak şimdi köfteyi.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Çakmas kankim benim ben ona çakarım ama kıyamamki Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Pardon bu saati ve bombayı nereye bırakabilirim kankim senden hiç beklemesdim bunu yıkıldım şu an Geet yalançı ,Vermiom artık cafe benim Masanın üzerine bırakabilirsin kıss toprağım sen onu rüyanda görürsün anca hem cafeye sahip olmaya çalışıyo hem de bombaya yer ayarlıyo bakar mısınıs Mine çakacak şimdi köfteyi.. çakacam da artık köfteyi mi başka bişeyi mi bilmem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Kıs söyle gösünün yağına 2 yumurta kırdığım neyi çakacan Bende yıkıldım kankim ne için ama Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Kıs söyle gösünün yağına 2 yumurta kırdığım neyi çakacan Bende yıkıldım kankim ne için ama sölemem çakınca görürsünüs sen nie yıkıldın kuşum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Bilmem sen yıkılınca otomatikman bende yıkıldım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 kıss yuksa sen benim hastanede çalınan ikisim misin ben yıklınca yıklıdığına göre kesin öle Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 İkis mi Kıs bis ikissek yakarıs bu gesegeni :lol: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.