Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 o şırang yazan şahsı muhterem biraz büyüklerine saygılı olsan diyorum! illa kanlımı devir alalım cafeyi bize saygı gösterene biz el pençe divan dururuz ama saygı gösterilmeyi hak ediyosa önce ben geldimmm bu masa benım çekil jonnn ahmetcim başka masa mı yok kardeşim şu masaya otur sende bak kahve getirdim sana... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 hanı bana kahve mıne ayakta dur hızmet et,bı de gelın olcan Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 tskler mıne kahve ıcın sedelına bu masa benım masam kalk ordan Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 garson bize bi masa lütfen,orta şekerli olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 hanı bana kahve mıne ayakta dur hızmet et,bı de gelın olcan all kıss sanada yaptım tskler mıne kahve ıcın sedelına bu masa benım masam kalk ordan afiyet olsun kardeş sende şu masaya otur dedik ya ahmet Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Sedelina garsonluğa alışamamış hala... Kendinden başka garson var sanıyor... çok konuşmada masaları sill Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 bize saygı gösterene biz el pençe divan dururuz ama saygı gösterilmeyi hak ediyosa büyüklere saygı yok demek sende! o zaman bende kanlı kanlı devrim yaparım Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 büyüklere saygı yok demek sende! o zaman bende kanlı kanlı devrim yaparım bak sennnnnnn Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 bak sennnnnnn ne oldu itirazınmı var? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 büyüklere saygı yok demek sende! o zaman bende kanlı kanlı devrim yaparım bende sadece büyüklere değil, yeri gelince küçüklere de saygı var ama daha önce de dediğim gibi saygı görmeyi hak ediyosa... senin canın mafyacılık oynamak istiyo galiba... hadi buyur ,işte meydan bakalım nasıl becericeksin günaydııın günaydın ablacım ne ikram ediyim sana çay mı içersin , yoksa türk kahvesi mi yapıyım, ya da meyve suyu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Bi meyve suyu alayım canım zahmet olmazsa Kim mafyacılık oynuyo bakem Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 ne sahmeti kankim afiyet olsun dizelin canı sıkılmışta kankim mafyacılık oynamak istiyo cafeyi benden devr almak istiyomuş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Saol canım benim Yahu sen ona benim gibi bir kankin olduğunu söylemedinmi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Dökerken de ikram edilir mi... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Dökerken de ikram edilir mi... kıskanma erencim al bakalım bi tanede sana ikram ediyim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 bi tane demli bi çay alayım özlemişim buranın çayını.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 bi tane demli bi çay alayım özlemişim buranın çayını.... afiyet olsun erbaycım her zaman beklerim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Bende demsiz bir çay alabilirim mümkünse 8 şekerli olsun Sakın sütlaçmı yapcan deme kankim :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 kankim hem demsis hemde 8 şekerli kısım 8 şekeri bis krema yaparken kullanıyos tek şeker yeter hade afiyet , bal, şeker olsun kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Tek şekermi hayatta yetmes Cimrilik etmede 1-2 tane daha şeker ver kıs :lol: Saol kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Tek şekermi hayatta yetmes Cimrilik etmede 1-2 tane daha şeker ver kıs Saol kankim veremem tek şekerli içmeye çalış her seferinde 8 şeker verirsek iflas ederis beaaaa afiyet olsun Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Buranın hali ne böyle yaf örümcek ağları sarmış.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Buranın hali ne böyle yaf örümcek ağları sarmış.. ne oldu cafeye bole nolmuş yaaa çok mu tozlanmış cafem hemen bi genel temislik yapam ben Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.