Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 heyyy buranın garsonu nirde,bana bi kahvaltıı kısım bu saate kahvaltı mı kalır birasdan öğle yemeği çıkcak Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 ama ben kahvaltı yapmadımmm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 ama ben kahvaltı yapmadımmm sen kahvaltı yapmadın , bende açayı bulamadım açayı bulsam hasırlattırcam bişeyler ama Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Ne hasırlatacan kankim bende istiyom banane Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 ooo bura nerdeyse bütün kıslar toplandık topici olmuş.... dağılın bakem sedoş sende bi çay kap bana ordan.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Ne hasırlatacan kankim bende istiyom banane aman sen eksik kalma ooo bura nerdeyse bütün kıslar toplandık topici olmuş.... dağılın bakem sedoş sende bi çay kap bana ordan.. afiyet olsun sayman abi sedoş sahile gitti de gesmeye ben getirdim çayını Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Of of of kimin kardeşi be... Ellerin dert görmesin.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Of of of kimin kardeşi be... Ellerin dert görmesin.. afiyet olsun abicim çaylar beleşmi? yeni gelenlere beleş ayağın alışsın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Ben hiç bişey istemiyom bu ne biçim çay ıyyyyy imam geldi aklıma Bu cafeyi kapattıracam sen bana nasıl eksik kalma dersin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Ben hiç bişey istemiyom, bu ne biçim çay ıyyyyy imam geldi aklıma Bu cafeyi kapattıracam, sen bana nasıl eksik kalma dersin bisim çaycı imam saten camiden vakit buldukça buraya gelip çalışıyo yoksa imam yine mi aynı şeyi yapmış okadar da ikas ettim yine yapıyo bu cafeyi kapattıramassın kankim uğur dündar gelse kapatamas Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Merdiven altı cafeee hhıııı birde imam var demek bu işin içinde anlamıştım zaten Uğur dündar gelemes zaten işi var beni gönderdi (yerse ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Eh madem öyle bi soğuk meyve suyu alayım Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 ayağım alışsın evet , belki ilerde cafeye el koyarım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 ayağım alışsın evet , belki ilerde cafeye el koyarım :w00t: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Eh madem öyle bi soğuk meyve suyu alayım afiyet olsun kankim eferim böle ol işte ayağım alışsın evet , belki ilerde cafeye el koyarım ne dedin seeennn şırang Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 afiyet olsun kankim eferim böle ol işte kıs kankim sen görebiliyonmu eklediğin resimleri saol börtü böceğim benim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 kıs kankim sen görebiliyonmu eklediğin resimleri saol börtü böceğim benim kendi eklediklerimisi görüyos herhalde bişey değil bu arada börtü de sensin böcek de Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 O zaman hep ben ekleyim resimleri kankim Bu arada börtü böceğim bi limonlu maden suyu alabilirmiyim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 maden suyu zararlıymıs saglık bolumunde yazıyor onun yerıne rakı getırrımmı sana Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 kankim ahmet bi soru sordu sararlı dio rakı ister misin dio Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 maden suyu zararlıymıs saglık bolumunde yazıyor onun yerıne rakı getırrımmı sana Aman istemem kalsın saol toprağım beni bu kadar düşünme kankim ahmet bi soru sordu ,sararlı dio rakı ister misin dio Duyduk sağır değilis herhalde,ne tekrarlıyon Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 o şırang yazan şahsı muhterem biraz büyüklerine saygılı olsan diyorum! illa kanlımı devir alalım cafeyi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 önce ben geldimmm bu masa benım çekil jonnn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.