Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 desene malikanede çıkcak asıl gerçek bende kaçarım koskoca malikane Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 bu arada sahibi nerde?????? sahibi şu anda konuştuğun kişi 1-2 ay uğrayamadık diye hemen cafeme gözünü dikmişsin elektro yedirmem sana bu cafeyi duyduk duymadık demeyin MEDİA FORUM CAFE yeniden eski şen şakrak günlerine geri dönmüştür başlasın partiler, kutlamalar aaaaaa aklıma bişi geldi yaza veda partisi yapalım mı pastalarımızı böreklerimizi hazırlıyalım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 ayyyyyyy ne güzel olr mine çok güzel bi fikir :D Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 organizasyon yapmak lazım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 kahve alabilirmiyim acaba.. sanırım gene kimsecikler yok ben bu cafenin adını değiştiriyom artıkın..ne bu böyle ya.. bundan böyle ismi hayalet cafe o kadar.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 organizasyon yapmak lazım yaparıs bir gün tayin edelim ama hafta içi bir gün olsun, pastalar börekler yapalım,içeceklerimizi hazırlayalım, müzik de ayarlarıs taurus abimisi çağırırıs kahve alabilirmiyim acaba.. sanırım gene kimsecikler yok ben bu cafenin adını değiştiriyom artıkın..ne bu böyle ya.. bundan böyle ismi hayalet cafe o kadar.. frosencim kıss bi kahve yüzünden de böyle tavır alınmas ki ne demişler geç olsun da güçolmasın istediğin kahve olsun frosenim, afiyet olsun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 yaparıs bir gün tayin edelim ama hafta içi bir gün olsun, pastalar börekler yapalım,içeceklerimizi hazırlayalım, müzik de ayarlarıs taurus abimisi çağırırıs evet bi gün belirleyelim çok güzel olcak ayyy heyecanlandım şimdiden yaza veda bahara merhaba Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 haftaya yapalım diycem ama Ramazan ayındayız olmassa bayramdan sonra yapalım bu yaza veda partimizi olmaz mı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 olur haklısın ramazan şimdi olmaz bayramdan sonra yaparız Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 İftardan sonra bişiler yapsak olabilir aslında parti gibi değil de iftar sonrası organizasyonu gibi Gerçi ben olamam ama olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 aslında çok güzel olur ama o saatlerde ben de burda olmuyorum en güzeli Ramazan dan sonraya bırakalım ya da yapmak isteyenler, gelenler olursa iftar sonrası bi organizasyon yapabilirler kendilerine Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Evet bende o saatten sonra olamıyorum zaten senin dediğin gibi öneri olur yapmak isteyenlere Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 ben bol köpüklü sade bi türk kahvesi alayım kimse yok mu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 zeynepcim 2 gün gecikmeli oldu ama hafta sonu tatiline denk geldi de o yüzden afiyet olsun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 cafeye bak boş kalımış yine hadi sahura gelenler uğrayın bakın ellerimle sizlere ne yemekler hazırladım Alıntı
Φ suyuntozu Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 cafeye bak boş kalımış yine hadi sahura gelenler uğrayın bakın ellerimle sizlere ne yemekler hazırladım OOO KAYNANAM SEVERMİŞ BENİ Merhaba arkadaslar uzun bir zamandır sizleri izliyor ve uzaktanda olsa sohbetinize ortak oluyorum.Gördüğüm kadarı ile seviyeli arkadaslıkları kurmakta üzerinize yok günümüzün bozulan türkcesinde ve arkadaslıklarında benide aranıza kabul ederseniz sevinirim SAYGILARIMLA Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 cafeye bak boş kalımış yine hadi sahura gelenler uğrayın bakın ellerimle sizlere ne yemekler hazırladım ellerine sağlık zeynepcim üzerinize afiyet gribal enfeksiyon geçiriyorum da sizlere de geçmesin diye uğrayamadım buralara biraz ihmal ettim cafeyi kusura bakmayın OOO KAYNANAM SEVERMİŞ BENİ Merhaba arkadaslar uzun bir zamandır sizleri izliyor ve uzaktanda olsa sohbetinize ortak oluyorum.Gördüğüm kadarı ile seviyeli arkadaslıkları kurmakta üzerinize yok günümüzün bozulan türkcesinde ve arkadaslıklarında benide aranıza kabul ederseniz sevinirim SAYGILARIMLA merhaba suyuntozu hoşgeldin aramıza ooooo daha sen bişey görmedin bayramdan sonra parti var cafede mutlaka bekleriz Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 aaaaa geçmiş olsun minecim senin kendıne dıkkat etmen lazım kendıne suyun tozu hoşgeldın aramıza Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 aaaaa geçmiş olsun minecim senin kendıne dıkkat etmen lazım kendıne tşk ederim zeynepcim ilaç da kullanamayınca biraz zor oldu ama atlattık çok şükür Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2007 ben turk kahvesı ıstıyorum Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2007 ben turk kahvesı ıstıyorum İstediğin kahve olsun Ablacım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 ahmet nası kısmetli bi adamsın sen her seferinde kahve yapcek biri çıkıyo mutlaka ellerine sağlık rad_ya Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2007 mine hani parti yapcaktık unuttun dimi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 mine hani parti yapcaktık unuttun dimi aaaa evet unuttuk ya araya ahmetin askerliği falan girdi, kına gecesi, uğurlama derken parti kaynadı arada neyse geç olsun da güç olmasın seynpcim bi ara yapalım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.