Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 3,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
bu arada sahibi nerde??????

sahibi şu anda konuştuğun kişi :P

1-2 ay uğrayamadık diye hemen cafeme gözünü dikmişsin elektro <_< yedirmem sana bu cafeyi :P:D

duyduk duymadık demeyin MEDİA FORUM CAFE yeniden eski şen şakrak günlerine geri dönmüştür :grin: başlasın partiler, kutlamalar :sorcerer:

aaaaaa aklıma bişi geldi yaza veda partisi yapalım mı :w00t: pastalarımızı böreklerimizi hazırlıyalım ;)

Gönderi tarihi:

Evet bence de :grin:

Gönderi tarihi:
organizasyon yapmak lazım

yaparıs ;) bir gün tayin edelim ama hafta içi bir gün olsun, pastalar börekler yapalım,içeceklerimizi hazırlayalım, müzik de ayarlarıs :D taurus abimisi çağırırıs ;):sorcerer:

kahve alabilirmiyim acaba.. -_-

sanırım gene kimsecikler yok :unsure:

ben bu cafenin adını değiştiriyom artıkın..ne bu böyle ya..

bundan böyle ismi

hayalet cafe o kadar.. :w00t:

frosencim kıss bi kahve yüzünden de böyle tavır alınmas ki <_< ne demişler geç olsun da güçolmasın :w00t: istediğin kahve olsun frosenim,

200px-Turkishcoffee.jpg afiyet olsun :)

Gönderi tarihi:
yaparıs ;) bir gün tayin edelim ama hafta içi bir gün olsun, pastalar börekler yapalım,içeceklerimizi hazırlayalım, müzik de ayarlarıs :D taurus abimisi çağırırıs ;):sorcerer:

evet bi gün belirleyelim :) çok güzel olcak :lol: ayyy heyecanlandım şimdiden :blushing:

yaza veda bahara merhaba :stuart:

Gönderi tarihi:

İftardan sonra bişiler yapsak olabilir aslında parti gibi değil de iftar sonrası organizasyonu gibi :P

Gerçi ben olamam ama olsun :clover:

Gönderi tarihi:

aslında çok güzel olur ama o saatlerde ben de burda olmuyorum :( en güzeli Ramazan dan sonraya bırakalım ;)

ya da yapmak isteyenler, gelenler olursa iftar sonrası bi organizasyon yapabilirler kendilerine :)

Gönderi tarihi:

Evet bende o saatten sonra olamıyorum zaten senin dediğin gibi öneri olur yapmak isteyenlere :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
cafeye bak boş kalımış yine :huh:

hadi sahura gelenler uğrayın bakın ellerimle sizlere ne yemekler hazırladım

31001201709c3c306ea1ab9.jpg

56369434354adf7ad1b1nu7.jpg

cikolatalipastaby01kr1.jpg

images1aj5.jpg

makarnasalatasi11iy3.jpg

OOO KAYNANAM SEVERMİŞ BENİ :lol: Merhaba arkadaslar uzun bir zamandır sizleri izliyor ve uzaktanda olsa sohbetinize ortak oluyorum.Gördüğüm kadarı ile seviyeli arkadaslıkları kurmakta üzerinize yok günümüzün bozulan türkcesinde ve arkadaslıklarında benide aranıza kabul ederseniz sevinirim SAYGILARIMLA

Gönderi tarihi:
cafeye bak boş kalımış yine :huh:

hadi sahura gelenler uğrayın bakın ellerimle sizlere ne yemekler hazırladım

ellerine sağlık zeynepcim ;)

üzerinize afiyet gribal enfeksiyon geçiriyorum da sizlere de geçmesin diye uğrayamadım buralara :( biraz ihmal ettim cafeyi kusura bakmayın -_-

OOO KAYNANAM SEVERMİŞ BENİ :lol: Merhaba arkadaslar uzun bir zamandır sizleri izliyor ve uzaktanda olsa sohbetinize ortak oluyorum.Gördüğüm kadarı ile seviyeli arkadaslıkları kurmakta üzerinize yok günümüzün bozulan türkcesinde ve arkadaslıklarında benide aranıza kabul ederseniz sevinirim SAYGILARIMLA

merhaba suyuntozu ;) hoşgeldin aramıza :clover:

ooooo daha sen bişey görmedin :D bayramdan sonra parti var cafede mutlaka bekleriz ;)

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
aaaaa geçmiş olsun minecim senin kendıne dıkkat etmen lazım kendıne :hug:

tşk ederim zeynepcim ;) ilaç da kullanamayınca biraz zor oldu ama atlattık çok şükür :)

• 4 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
mine hani parti yapcaktık :angry: unuttun dimi :(:crying:

aaaa evet unuttuk ya :( araya ahmetin askerliği falan girdi, kına gecesi, uğurlama derken parti kaynadı arada :) neyse geç olsun da güç olmasın seynpcim :D bi ara yapalım ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.