Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 17 yıl desene malikanede çıkcak asıl gerçek bende kaçarım koskoca malikane
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 17 yıl bu arada sahibi nerde?????? sahibi şu anda konuştuğun kişi 1-2 ay uğrayamadık diye hemen cafeme gözünü dikmişsin elektro yedirmem sana bu cafeyi duyduk duymadık demeyin MEDİA FORUM CAFE yeniden eski şen şakrak günlerine geri dönmüştür başlasın partiler, kutlamalar aaaaaa aklıma bişi geldi yaza veda partisi yapalım mı pastalarımızı böreklerimizi hazırlıyalım
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 17 yıl kahve alabilirmiyim acaba.. sanırım gene kimsecikler yok ben bu cafenin adını değiştiriyom artıkın..ne bu böyle ya.. bundan böyle ismi hayalet cafe o kadar..
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl organizasyon yapmak lazım yaparıs bir gün tayin edelim ama hafta içi bir gün olsun, pastalar börekler yapalım,içeceklerimizi hazırlayalım, müzik de ayarlarıs taurus abimisi çağırırıs kahve alabilirmiyim acaba.. sanırım gene kimsecikler yok ben bu cafenin adını değiştiriyom artıkın..ne bu böyle ya.. bundan böyle ismi hayalet cafe o kadar.. frosencim kıss bi kahve yüzünden de böyle tavır alınmas ki ne demişler geç olsun da güçolmasın istediğin kahve olsun frosenim, afiyet olsun
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl yaparıs bir gün tayin edelim ama hafta içi bir gün olsun, pastalar börekler yapalım,içeceklerimizi hazırlayalım, müzik de ayarlarıs taurus abimisi çağırırıs evet bi gün belirleyelim çok güzel olcak ayyy heyecanlandım şimdiden yaza veda bahara merhaba
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl haftaya yapalım diycem ama Ramazan ayındayız olmassa bayramdan sonra yapalım bu yaza veda partimizi olmaz mı
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl İftardan sonra bişiler yapsak olabilir aslında parti gibi değil de iftar sonrası organizasyonu gibi Gerçi ben olamam ama olsun
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl aslında çok güzel olur ama o saatlerde ben de burda olmuyorum en güzeli Ramazan dan sonraya bırakalım ya da yapmak isteyenler, gelenler olursa iftar sonrası bi organizasyon yapabilirler kendilerine
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl Evet bende o saatten sonra olamıyorum zaten senin dediğin gibi öneri olur yapmak isteyenlere
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl zeynepcim 2 gün gecikmeli oldu ama hafta sonu tatiline denk geldi de o yüzden afiyet olsun
Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 17 yıl cafeye bak boş kalımış yine hadi sahura gelenler uğrayın bakın ellerimle sizlere ne yemekler hazırladım
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 17 yıl cafeye bak boş kalımış yine hadi sahura gelenler uğrayın bakın ellerimle sizlere ne yemekler hazırladım OOO KAYNANAM SEVERMİŞ BENİ Merhaba arkadaslar uzun bir zamandır sizleri izliyor ve uzaktanda olsa sohbetinize ortak oluyorum.Gördüğüm kadarı ile seviyeli arkadaslıkları kurmakta üzerinize yok günümüzün bozulan türkcesinde ve arkadaslıklarında benide aranıza kabul ederseniz sevinirim SAYGILARIMLA
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 17 yıl cafeye bak boş kalımış yine hadi sahura gelenler uğrayın bakın ellerimle sizlere ne yemekler hazırladım ellerine sağlık zeynepcim üzerinize afiyet gribal enfeksiyon geçiriyorum da sizlere de geçmesin diye uğrayamadım buralara biraz ihmal ettim cafeyi kusura bakmayın OOO KAYNANAM SEVERMİŞ BENİ Merhaba arkadaslar uzun bir zamandır sizleri izliyor ve uzaktanda olsa sohbetinize ortak oluyorum.Gördüğüm kadarı ile seviyeli arkadaslıkları kurmakta üzerinize yok günümüzün bozulan türkcesinde ve arkadaslıklarında benide aranıza kabul ederseniz sevinirim SAYGILARIMLA merhaba suyuntozu hoşgeldin aramıza ooooo daha sen bişey görmedin bayramdan sonra parti var cafede mutlaka bekleriz
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 17 yıl aaaaa geçmiş olsun minecim senin kendıne dıkkat etmen lazım kendıne suyun tozu hoşgeldın aramıza
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 17 yıl aaaaa geçmiş olsun minecim senin kendıne dıkkat etmen lazım kendıne tşk ederim zeynepcim ilaç da kullanamayınca biraz zor oldu ama atlattık çok şükür
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 17 yıl ahmet nası kısmetli bi adamsın sen her seferinde kahve yapcek biri çıkıyo mutlaka ellerine sağlık rad_ya
Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 17 yıl mine hani parti yapcaktık unuttun dimi aaaa evet unuttuk ya araya ahmetin askerliği falan girdi, kına gecesi, uğurlama derken parti kaynadı arada neyse geç olsun da güç olmasın seynpcim bi ara yapalım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.