Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 banamı dediniz canem tabi tabi buyrun reca ederim (bari bunu kaçırmasam..pek sarsak bişeye benziyor ..evde kaldım valla ) ben frozen asilliğimden başka bir özelliğim olmasada farketmeniz gözel cancağızım evet size dedim asil hanımefendi, siz aynı zamanda amazonlara benziyorsunuz ben amazonlardan çok hoşlanırımda bişeymi dediniz tam duyamadım sarsak gibi falan sizi farketmemek mümkünmü kör olsa görür alimallah hobaaa bugun frozendenız vala ben absinth ıstıyorum. ama ole dırek bardaga katıp verme.suzgecı koy sekerı ıcıne dok sekerın ustune bıras absıntten dok sonrada yak seker yanacak erıcek bardagın ıcıne damlıcak sonra karıstır getır evladım sen bu frozen cadısına nasıl güveniyon absinth eder insanı bu... senin yaşın kurtarıyormu cocuuum absinth içmeyi bak yakacak kendini... size ben kendim özel olaraktan servis yapacağım bobcum.. bu arada saçlar fevkaladenin fevkinde olur..parada anlaşırsak neden olmasın.. canem sen garsonluğa mı başladın yavrııım sen sakarın tekisin ziyana uğratma dükkanı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 buyrun herkese benden kurabiye afiyet olsun arkadaşlar Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 kimse yememiş kurabiyelerimden oturup tek başıma yicem hepsini Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 ay dur yeni uyandım hemen geldim bide çay demleyim kendime kurabiyelere ortak olabilirim... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 evet bende soda istiyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 ben soda istemiyorum,açım,yiyecek birşeyler var mı? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 iyide hamarat olan siz değilmisiniz leyla yap bizde senle birlikte yiyelim, bu saatte neden soda içiyoruz zannediyorsun açız ağrıdan Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 soda açlıktan değil,tokluktan içilir bikerem bu saatte yemek yersen direk yağ olur,yoksa yaparım yani ben Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 ay bu cafede hayat yok fareler cirit atıyor ayol Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 abla ben varım ya ama çalışan hiç kimse yok herşeye müşteriler kendisi bakıyoo yeni çalışan almak lazım cafeye Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 ben geldim ..yorgunum ve güzel sıcak bir kahveye hayır demem acıkta konyak içine ohh kendim alayım bari Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 ben yaparım sana bende müşteriyim ama sen yorgunmuşsun annem ben yaparım sana Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 birisi acaba banada bir kahve verebilir mi..? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 ben yaparım sana bende müşteriyim ama sen yorgunmuşsun annem ben yaparım sana nasıl iyi geldi bidenem yanındada diyom biraz çikolatalı ve fındıklı kurabiye diyom hani fena olmazdı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 buyur canım sen istersinde ben yapmazmıyım hemencecik yaptım perimiyim neyim spices hadi kahveni ben yapayım sana afiyet olsun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 işte bunlara dayanamam canem kızım peri kızım bide diyom çay olsa yanlarında hani pek gözel olur Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 buyur canım sen istersinde ben yapmazmıyım hemencecik yaptım perimiyim neyim spices hadi kahveni ben yapayım sana afiyet olsun zeynep ellerine sağlık .. benimkisi kahve bahane Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 çay kalmamış bu cafede anne eve gidince aşçı yapar bize kahve bahane fal baktırmayamı geldin yuksam spices Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 eve gidince sen eve girebileceğinimi sanıyosun bir çay verme anneye sonrada annem annem ha yok öyle Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 ama çay bitmiş kalmamış ki Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 ağlama hemen ben ne dedim sana güçlü olucaksın her koşulda mesele çay bile olsa.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 çay kalmamış bu cafede anne eve gidince aşçı yapar bize kahve bahane fal baktırmayamı geldin yuksam spices yok falcılardan korkarım..sırlarımı herkesin ortasında söylerler ..... yoksa sen faldamı bakıyon Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 haklısın canım ama tutamadım kendimi yumuşamış gördüm anne seni Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 senide inanmış gördüm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.