Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 jön biz bilmiyoduk ki iyki sen hazırladın bizim hazırladığımızı beğenmezdin de sen şimdi ilk ben içcem Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 bu ıs gene bana dustu desenıze bıras beklıcez sekerı yaktım erısın bu bı bardak hepımıze yeter hatta hepımızı sarhos bıle eder. alkol oranı %85 te cok ıcersenız haluslasyon goruyosununz benden solemesı tembellik yapma jön bu bardak bir dikişlik yane üç kişiye nası yetsin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 annee bakkala gitmeme gerek kalmadı jön hazırlamış bile bak görmedin mi radya ablam ne oldu sana getiriyorum şarapları hemen Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ne demek şeker bitmiş çabuk bi koşu alıver canem.. iki şişe demek.. zeynepppppppp kızım sen bi kasa şarap kapta gel bodrumdan..radyam efkarlı anca keser ah ahhhhhhhhhhhhhhh Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 neyse nasıl yapılacagını anlattım bundan sonrakı servıslerı sız yaparsınız bu gece bu sıseyı bıtırelım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ah ahhhhhhhhhhhhhhh ablam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ben bu içkiyi not ettim en kısa zamanda içeceğim..merak ettim bu şişe biter merak etme ben hazırlarım gerisini.. şu şişenin üzerinde yakayımda şekerleri kolaylık olsun radyam sende bırak şarabı yeşil bir çarpıp yıkıcı var elimizde buyur canem bara Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 o çok büyük jön nasıl bitcek Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ablam buyirrrrr tmm frozen yeşil daha iyi olcak kanımca Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 hadi ikide oynayalım böyle kuru kuru içilmiyoo hopppaaaa.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 frozen yalnız absıntı ben ukraynadan getırtıyodum orda arkadasım okuyo.ukrayna cekcumhurıyetı rusya dısında tum dunyada satısı yasak cok zararlı bısı bu ya cıdden haluslasyon goruyosun radya ablam sende absınten ıcsene ıyı gelır cok faydalı bısı bu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ne diyosun.. yane bizde seni arkadaş dedik bağrımıza bastık insan derki göndereyim felan..nerdeeeeeeeee tam benlik yane..bir iki bardaktan sonra ben zaten o dediklerini yaşamaktayım zeynep ne oynaması sen işine bak çocuğum.. daha bulaşıklar var diymi ama Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 hadi ikide oynayalım böyle kuru kuru içilmiyoo hopppaaaa.... gençlik böle bişey işte kanları kaynıyo.ah ahhhhhhh frozen yalnız absıntı ben ukraynadan getırtıyodum orda arkadasım okuyo.ukrayna cekcumhurıyetı rusya dısında tum dunyada satısı yasak cok zararlı bısı bu ya cıdden haluslasyon goruyosun radya ablam sende absınten ıcsene ıyı gelır cok faydalı bısı bu tmm ablam ben hallisünasyon görmek istiyom hemen acil alim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ablam seni de bekliyoz piste hoppaaaa Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ablam seni de bekliyoz piste hoppaaaa peki iki dönim o zaman ah ah dizlerim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 bak hala oynuyo bi önceki sayfaya bak bakiyim sen bu kafenin duvarları nerde arkadaşlar..masalarda kedi tüyünden ilginç yane..aa üstünde oturduğum şeyde kıpırdıyor hiç böyle hatırlamıyorum ama Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 içki içenler nerde nereye kayboldunuz jön,annem,bob yok olmuşlar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 forzen tamam arkadasım geldıgınde sıparıs verrım.yalnız ukrayna polısı 2 sıseden fazlasına ızın vermıyo ben haluslasyon gormeye basladım bılene Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 forzen tamam arkadasım geldıgınde sıparıs verrım.yalnız ukrayna polısı 2 sıseden fazlasına ızın vermıyo ben haluslasyon gormeye basladım bılene jönü kaybettik baktım anne ama bi gece felekten çalsam yarın yıkasam bulaşıkları olur mu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 senin halisilasyonda yane benimkinden iyimiş valla ne bulaşığı sen kimsin niye saçların havada Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 radya ablam dön iki yandan ohh ohhh yandan yandan.... bir taş attım pencereye tıkkkk dedi ohhh ohhh yandan... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 kim attı beni bu çiçek tarlasına,başımdaki papatyadan taçta neyin nesi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 heyyyyttt buraların yeni ağası benimmmm ..... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 al işte besle kargayı ilk fırsatta oysun gözünü da ben kargadan bir çocuğa nasıl sahip olabildim yane Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 anneee ben ağaysam sende ağa anasısın seni hiç unutmuyum ağa anama bi bardak şarap getirin jönden ses çıkmıyo sızdı sanırım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.