Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 3,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
bu ıs gene bana dustu desenıze :D

Absinth-794477.jpg

bıras beklıcez sekerı yaktım erısın -_- bu bı bardak hepımıze yeter hatta hepımızı sarhos bıle eder. :lol: alkol oranı %85 te :shifty: cok ıcersenız haluslasyon goruyosununz benden solemesı :D

tembellik yapma jön -_- bu bardak bir dikişlik yane üç kişiye nası yetsin :sweatingbullets::lol:

Gönderi tarihi:
ne demek şeker bitmiş :angry: çabuk bi koşu alıver canem.. :lol:

iki şişe demek.. :wassat: zeynepppppppp kızım sen bi kasa şarap kapta gel bodrumdan..radyam efkarlı anca keser :w00t:

ah ahhhhhhhhhhhhhhh :w00t:

Gönderi tarihi:

ben bu içkiyi not ettim en kısa zamanda içeceğim..merak ettim :D

bu şişe biter merak etme ben hazırlarım gerisini.. B)

şu şişenin üzerinde yakayımda şekerleri kolaylık olsun :w00t:

radyam sende bırak şarabı yeşil bir çarpıp yıkıcı var elimizde buyur canem bara :D

Gönderi tarihi:

frozen yalnız absıntı ben ukraynadan getırtıyodum orda arkadasım okuyo.ukrayna cekcumhurıyetı rusya dısında tum dunyada satısı yasak :( cok zararlı bısı bu ya :lol: cıdden haluslasyon goruyosun :pinch:

radya ablam sende absınten ıcsene ıyı gelır cok faydalı bısı bu :P

Gönderi tarihi:

ne diyosun.. :whistling: yane bizde seni arkadaş dedik bağrımıza bastık :getlost: insan derki göndereyim felan..nerdeeeeeeeee :getlost:

tam benlik yane..bir iki bardaktan sonra ben zaten o dediklerini yaşamaktayım :w00t:

zeynep ne oynaması sen işine bak çocuğum.. -_- daha bulaşıklar var diymi ama :w00t:

Gönderi tarihi:
hadi ikide oynayalım böyle kuru kuru içilmiyoo

hopppaaaa.... :w00t:

gençlik böle bişey işte kanları kaynıyo.ah ahhhhhhh :w00t:

frozen yalnız absıntı ben ukraynadan getırtıyodum orda arkadasım okuyo.ukrayna cekcumhurıyetı rusya dısında tum dunyada satısı yasak :( cok zararlı bısı bu ya :lol: cıdden haluslasyon goruyosun :pinch:

radya ablam sende absınten ıcsene ıyı gelır cok faydalı bısı bu :P

tmm ablam ben hallisünasyon görmek istiyom hemen acil alim :lol::P

Gönderi tarihi:

bak hala oynuyo bi önceki sayfaya bak bakiyim sen :angry:

bu kafenin duvarları nerde arkadaşlar..masalarda kedi tüyünden ilginç yane..aa üstünde oturduğum şeyde kıpırdıyor :blink::wacko: hiç böyle hatırlamıyorum ama :w00t:

Gönderi tarihi:
forzen tamam arkadasım geldıgınde sıparıs verrım.yalnız ukrayna polısı 2 sıseden fazlasına ızın vermıyo :turned:

ben haluslasyon gormeye basladım bılene :lol:

Oliva.jpg

:w00t::w00t: jönü kaybettik

baktım anne ama bi gece felekten çalsam yarın yıkasam bulaşıkları olur mu :unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.