Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl Olsun şeker sende bir bardak çay içersin,bak zahmet çekip demlemiş Lilaç,zaten yarın ücrete tabi olacak... Tamam tatlım içeyim... Eline sağlık Lilac gunaydın herkeze.bısı yemeyelı 39 saat oldu.bı tane halleyı saymazsak tabı bugunde olmedık bakalım kac gun daha dayanacam Ay Tahsiiin geliolar soldan soldan
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl Tamam tatlım içeyim... Eline sağlık Lilac Ay cnm saol afiyet olsun Korktunuz di miii çıkamadı beğenmiyorum diyen
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl 5 çayı yapcaktık ama akşam olmuş Başka bişi almaz mıydınız? Garson mu oldum ne
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl bende rakı ıstıyom açlıktan ölüyo hala rakı diyo yaaa bende meyveli soda istiyorummm..mümkünse vişneli olsun şimdiden teşekkürü borç bilirim teşekkür ediyorum ayyy burası benim koğuş değil ya ondan
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl bıras once makarna yedım aclık grevıme son verdım 49 saat dayanabıldım
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl bıras once makarna yedım aclık grevıme son verdım 49 saat dayanabıldım bende bi meyve salatası alayım kenarındada dondurma olsun
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 17 yıl Garson Lilac Kızım hadi bakıyım bi dondurma getir bana sen çok olmaya başladın babanın uşağı yok cicim,bi de kızım demiş ayoıp ayıp abla de bana bende rakı ıstıyom Cafemizde alkol bulunmamaktadır sayın jön lütfen başka bişi Rica edin şimdiden teşekkürü borç bilirim teşekkür ediyorum ayyy Ayy cnm ne kibar insanlar var di mi Kanım ısındı sana kıss birden yanıma alcam seni,asistanım olcan yani
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 17 yıl Ayy cnm ne kibar insanlar var di miKanım ısındı sana kıss birden yanıma alcam seni,asistanım olcan yani kanının ısınmasına sevindin deee şekerim, benim koca bi ağalık saltanatım var cicim tepipte gelip buralarda garson olamam kusuruma bakma anacım gel ben seni koğuşuma alayım bari
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl ben geldim banada çay kaldı mı erbay?? kimse içmedi zaten kap bi bardak kendine... Merhaba.. limonlu soda rica etsem.. abi garson izinde herkes kendi alıyo bak çayı bile kendim demledim istersen veriyim tavşan kanı....
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl çay da çok güzel olmuş eline sağlık erbay da tek başına gitmiyo bu poğça neyin yok mu??
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl afiyet olsun zeynep poça kalmadı hepsini yedim hamur işine dayanamam da sen şu kavrulmuş fındıklarla idare et...
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl kimler varmiş burada..:?çay içmeye geldim... merhabalar. kimseler yokmuş.
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl kimseler yokmuş. ben geldim...biraz geç oldu ama geldim...kim var burda
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.